Ανοιχτή πόρτα

Βασίλης Μαστρογιάννης: “Με το ΠΑΣΟΚ για να ισορροπήσει το πολιτικό σύστημα και να παύσει η αναξιοκρατία” – Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας

Spread the love

Ο κ. Βασίλειος Μαστρογιάννης είναι Διδάκτωρ Δημοσίου- Διοικητικού Δικαίου. Επίσης, είναι υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με το ΠΑΣΟΚ

 

Βασίλης Μαστρογιάννης : “Ο νέος θα επιστρέψει μόνο όταν φτιάξουμε την χώρα μας” -αναδημοσίευση

Η υποψηφιότητα του με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δεν είναι τυχαία… αφού βασίζεται στην ανάγκη “επαναφοράς στην κοινωνία την εγγύηση του κράτους δικαίου και υπεράσπισης των αδυνάτων με διαύγεια”.

Από τα χρόνια που αφιερώθηκε στον πρωταθλητισμό συνδέει τη ζωή και πολιτική με έναν μαραθώνιο στον οποίο διορθώνουμε λάθη “με ρεαλισμός και οχι με… κυνισμό”.

Ενώ, θεωρεί την αστυνομία “απέναντι” από την κοινωνία, και όχι ως μέλος της, γεγονός που απαιτεί μια σύγχρονη ακαδημαϊκή εκπαίδευση για να “πετύχουμε το στοίχημα” της αποτελεσματικής αντιμετώπισης εγκληματικών καταστάσεων.

Ο κ.Μαστρογιάννης δηλώνει ότι η Φθιώτιδα, ως κέντρο της Ελλάδας, διαθέτει αναξιοποίητα πλεονεκτήματα και υστερεί στην εκπροσώπηση για να μπορέσει να αποτελέσει πυρήνα για την ανάπτυξη της χώρας μέσω ενός ολιστικού σχεδίου.

Ταυτόχρονα, το Πανεπιστήμιο μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή” το οποίο μαζί με ένα σύγχρονο κράτος θα δημιουργήσει τις αξιοπρεπείς προϋποθέσεις για να παραμείνουν οι νέοι στην Ελλάδα.

Στο κέντρο των πολιτικών αποφάσεων πρέπει να τοποθετηθεί και η μεγάλη πρόκληση της περιβαλλοντικής κρίσης για να μην αξιοποιούνται απερίσκεπτα πόροι και να βλάπτουμε μελλοντικές γενιές.

Τέλος, η συνεχής ενασχόληση του με τη συγγραφή, που τη χαρακτηρίζει ως “κάτι εντελώς τυχαίο”, προσέφερε στην κοινωνία ιστορικό ένα μυθιστόρημα – ύμνο στη μητέρα, αγωνίστρια της ζωής αλλά και αρκετά μελοποιημένα ποιήματα.

SHARE
RELATED POSTS
Η Κίνα και οι παγκόσμιοι συσχετισμοί, του Δρ Βαγγέλη Χωραφά
Τα Χριστούγεννα έρχονται από μόνα τους ή τα φέρνουμε εμείς;, του Κωστή Α.Μακρή
«Συρία – Δέκα χρόνια Δάκρυα». – “Syria – Ten years of Tears”., by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.