ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα - Η Αλεξάνδρα και οι άλλοι

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2018, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg

Κριός

Παρορμητικέ μου Κριέ, δύσκολος ο μήνας Μάρτιος για σένα. Με τον δυναμικό Άρη στον σταθερό Αιγόκερω (από τις 17.3.) και με τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σου ανάδρομο από τις 23 του μήνα εώς και τις 15 του άλλου μήνα, αισθάνεσαι ως ταχυδακτυλουργός που κάνει μαγικά κόλπα. H προσοχή σου απαιτείται σε όλα τα επίπεδα!  Θα νιώθεις την ένταση και τον εκνευρισμό, αλλά όσο και να φτάνεις στα άκρα σου εσύ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις την ψυχραιμία σου. Μην χαραμίσεις τα επαγγελματικά σου για ένα καπρίτσιο ή ένα έντονο συναισθηματικό ξέσπασμα. Οι σχέσεις περνούν και αυτές τις δυσκολίες τους, αλλά μπορεί και να δεσμευτείς τελικά. Η ερωτική Αφροδίτη, στο ζώδιό σου από τις 7 του μήνα, σου δίνει λάμψη, σιγουριά, χάρη και τόση δύναμη ώστε να πετυχαίνεις τελικά τους στόχους σου.

Φράση κλειδί: Η ζωή σου βάζει δύσκολα, κι εσύ συνεχίζεις…

Ταύρος

Με τον πλανήτη των μαθημάτων ζωής Κρόνο και τον δυναμικό Άρη (από τις 17.3.) στον σταθερό Αιγόκερω σου δίνεται η ευκαιρία να βάλεις τις βάσεις που είναι απαραίτητες έτσι ώστε να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, αγαπημένε Ταύρε. Η επικοινωνία ευνοείται και ότι έχει να κάνει με εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές, μετακινήσεις, ελεύθερο επάγγελμα, επαγγελματικά ραντεβού πάει καλά αυτόν τον μήνα. Βέβαια όλα απαιτούν μια σχετική σοβαρότητα. Προσοχή: όταν ο επικονωνιακός Ερμής γυρίσει ανάδρομος από τις 23.3. εώς και τις 15.4. τότε η αναστάτωση είναι σχετικά μεγάλη. Ο εκνευρισμός που δημιουργείται δεν περνάει απαρατήρητος. Η γλυκιά Αφροδίτη, σώζει και πάλι την κατάσταση από τις 7 του μήνα και σου δίνει την αντοχή και την υπομονή που χρειάζεσαι.

Φράση κλειδί: Ο πραγματικός στόχος βρίσκεται μπροστά σου.

Δίδυμοι

Επικοινωνιακό μου Διδυμάκι, με τον δυναμικό Άρη στον σταθερό Αιγόκερω από τις 17 Μαρτίου, φαίνεται πως οι εσωτερικές σου αναζητήσεις δεν έχουν τέλος. Ακόμη και αν είσαι σε μια σχέση, ακόμη και αν αυτός που σε ενδιαφέρει είναι λίγο στον κόσμο του, εσύ δεν ικανοποιείσαι γενικά, ότι και να συμβαίνει. Όταν δε ξεσπάς, γίνεσαι ο πιο αντιπαθητικός άνθρωπος στον κόσμο. Τα συναισθηματικά σου βρίσκονται στο προσκήνιο, όλον τον μήνα. Η αισθησιακή Αφροδίτη, από τις 7 Μαρτίου σου χαρίζει στιγμές χαλάρωσης, με φίλους καλούς, αλλά ακόμη και συνεργάτες που έχεις μια ιδιαίτερα φιλική σχέση. Ο επικοινωνιακός Ερμής που είναι και ο κυβερνήτης σου, από τις 6 Μαρτίου σε αναγκάζει κατά κάποιον τρόπο να «εκτεθείς», να βγεις, να συζητήσεις. Προσοχή από τις 23.3. εώς και τις 15.4. όπου αυτός ο καλός κατά τα άλλα πλανήτης γυρίζει ανάδρομος και δημιουγεί αναστάτωση…

Φράση κλειδί: «Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει. »

(Μαχάτμα Γκάντι)

Καρκίνος

Ευαίσθητό μου Καρκινάκι, μάλλον αυτοί οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα εμπεριέχουν μια σχετική «ταλαιπωρία» για σένα. Με τον δυναμικό Άρη στον σταθερό Αιγόκερω από τις 17 Μαρτίου, όπου ο δύσκολος Κρόνος κάνει τις βόλτες του, τα συναισθηματικά έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Είτε είσαι σε μακροχρόνια σχέση και έρχονται προβληματάκια στην επιφάνεια που καλείσαι να αντιμέτωπισεις δίχως φόβο και πάθος, είτε έχεις αποφασίσει να περάσεις τον χρόνο σου με κάποιον που σε ενδιαφέρει τόσο, ώστε να το κρατήσεις κατά τα άλλα μυστικό. Ο επικονωνιακός Ερμής από τις 6 Μαρτίου και η αισθησιακή Αφροδίτη στον παρορμητικό Κριό από τις 7 του μήνα, επηρεάζουν τα επαγγελματικά σου άμεσα. Πρέπει να ρίξεις το βάρος σου στις σοβαρές σου δουλειές, στα γραφειοκρατικά, στις σημαντικές συναντήσεις. Έχεις ανάγκη από αναγνώριση γενικά. Κάνε υπομονή, θα έρθει ο καιρός για το «χειροκρότημα».

Φράση κλειδί: Ή του ύψους ή του βάθους.

 Λέων

Ο δυναμικός Άρης συνεχίζει να παίζει βοηθητικό ρόλο στα ζητήματά σου μέχρι και τα μέσα του μήνα, λαμπερό μου Λιοντάρι. Τα προσωπικά, επαγγελματικά και τα φιλικά σου θέματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Όταν ο Άρης όμως περνάει στον σταθερό Αιγόκερω από τις 17 Μαρτίου αλλάζει το σκηνικό. Έντονη εργασία, πολλές οι ώρες και οι ισορροπίες μεταξύ σπιτού και δουλειάς πολύ λεπτές. Ο εκνευρισμός και η κούραση δεν λείπουν από την καθημερινότητά σου. Η αισθησιακή Αφροδίτη βέβαια από τις 7 Μαρτίου στον παρορμητικό Κριό, σου χαρίζει εξωστρέφεια και λάμψη. Με τον επικοινωνιακό Ερμή να γυρίζει ανάδρομο από τις 23.3. έως και τις 15.4. πρόσεχε καλά. Ό,τι προσπαθήσεις να σώσεις, να βάλεις σε τάξη, να ταξιδέψεις, να σχεδιάσεις, να επικοινωνήσεις κάντο πριν φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και οι καταστάσεις κινούνται με ρυθμούς χελώνας…

Φράση κλειδί: Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν.

Παρθένος

Με τον πλανήτη των μαθημάτων Κρόνο στον σταθερό Αιγόκερω, αισθάνεσαι πως έχεις απόλυτη ανάγκη από σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου οργανωτικέ μου Παρθένε. Παραπονάκια, απογοήτευση και συναισθήματα εγκατάλειψης δεν λείπουν από την καθημερινότητά σου. Παραυτά δεν έχεις χάσει το κουράγιο σου και πιστεύεις στον εαυτό σου. Ο επικοινωνιακός Ερμής (από τις 6.3.) και η ερωτική Αφροδίτη (από τις 7.3.) στον παρορμητικό Κριό φέρνουν στην επιφάνεια οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που μοιάζουν να ευνοούνται. Μπορεί ξαφνικά να έρθεις ακόμη πιο κοντά σε αυτούς που σε ενδιαφέρουν και να ρίξεις τους τοίχους που δεν σε άφηναν να πλησιάσεις αυτές τις ψυχές. Προσοχή: μετά τις 23 Μαρτίου εώς και τις 15 Απριλίου όπου ο αγαπημένος Ερμής περνάει ανάδρομος, δεν «τσουλάνε» τα οικονομικά και τα προσωπικά σου θέματα και όλο και κάποια μικροεμπόδια εμφανίζονται στην επικοινωνία.

Φράση κλειδί: Τα παράπονα είναι το όπλο του αδύναμου.

Ζυγός

Ο Μάρτιος δεν φαίνεται να ξεκινάει χαλαρά αγαπημένε μου Ζυγέ. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Ο επικοινωνιακός Ερμής (από τις 6.3.) και η ερωτική Αφροδίτη (από τις 7.3.) στον παρορμητικό Κριό σου δίνει μια χαρωπή, ανάλαφρη διάθεση απέναντι στην ζωή. Βέβαια καλείσαι να λύσεις μόνος σου ό,τι σε έχει ταλαιπωρήσει.  Όταν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος (23.3.-15.4.) τότε οι κινήσεις και η επικοινωνία θα αρχίσουν να δέχονται αρνητικές επιρροές από το περιβάλλον. Καθυστερήσεις και αναβολές δεν θα λείπουν από την καθημερινότητα. Προσοχή στα οικονομικά και στα οικογενειακά, αφού μπορεί κάποιοι να αισθάνονται παραμελημένοι.

Φράση κλειδί: Η επιμονή αντιστοιχεί στο «θέλω». Το πείσμα αντιστοιχεί στο «δεν θέλω». (Μανώλης Δουκίδης)

Σκορπιός

Με τον επικοινωνιακό Ερμή (από τις 6.3.) και την ερωτική Αφροδίτη (από τις 7.3.) στον παρορμητικό Κριό οι υποχρεώσεις αυξάνονται και η καθημερινότητά σου μπαίνει σε ρυθμούς τόσο γρήγορους, που έρχονται τα πάνω κάτω. Μην αγχώνεσαι όμως, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά! Με τον δυναμικό Άρη από τις 17 Μαρτίου αυξάνεται και άλλο η κινητικότητα, οι μετακινήσεις και γίνεσαι ολοένα και πιο κοινωνικός, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Αυτόν τον μήνα θα λύσεις πρακτικά θέματα, θα τοποθετηθείς σωστά επαγγελματικά και συναισθηματικά έτσι ώστε να βάλεις τα πράγματα που σε απασχολούν περισσότερο, σε τάξη. Όταν όμως ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίσει ανάδρομος (23.3.-15.4.) περιόρισε τις κουβέντες σου, τις επεξηγήσεις και προετοιμάσου για αναβολές και καθυστερήσεις. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου…

Φράση κλειδί: «Πολλοί χάνουν την ψυχραιμία τους μόνο και μόνο επειδή εσύ δεν χάνεις τη δική σου.» (Frank Moore Colby)

Τοξότης

Με τον δυναμικό Άρη ακόμη στο ζώδιό σου μέχρι και τα μέσα του μήνα, νιώθεις ζωντανός και ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τις εξελίξεις στην ζωή σου. Μην ξεχνάς όμως να λες και όχι όταν δεν μπορείς άλλο… Από τις 17 Μαρτίου που ο Άρης περνά στον παρορμητικό Κριό, φέρνει τα οικονομικά σου στο προσκήνιο και όλα τα προβλήματα που συνεπάγονται με αυτό. Ρισκάρεις. Με τον επικοινωνιακό Ερμή (από τις 6.3.) και την αισθησιακή Αφροδίτη (από τις 7.3.) στον Κριό αισθάνεσαι έντονη αυτοπεποίθηση και η καλή πλευρά της ζωής απλώνεται μπροστά σου. Φλέρτ, σεξ, διασκέδαση, δημιουργικότητα, φίλοι, εκδρομές, χαμόγελα. Πρόσεχε την ανάδρομη φάση του Ερμή (23.3.-15.4.), αφού οι καθυστερήσεις και η ασυνεννοησία δεν θα λείπουν από την καθημερινότητα.

Φράση κλειδί: «Βρίσκουμε τις πιο ωραίες σκέψεις ψάχνοντας τη λέξη.» (Ζοζέφ Ζουμπέρ)

Αιγόκερως

Οι μήνες Μάρτιος και Απρίλιος είναι για σένα κάτι σαν ένα σταυροδρόμι στην ζωή σου και δεν θα περάσουν χωρίς να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις ,που ίσως να σου πήραν πολύ καιρό να καταλάβεις πως έχουν φτάσει σε τέλμα. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον παρορμητικό Κριό ( από τις 7.3.) νιώθεις να επηρεάζεσαι θετικά στα προσωπικά αλλά και στα οικογενειακά σου. Ο επικοινωνιακός Ερμής (από τις 6.3.) εξίσου στον Κριό σου δημιουργεί ευκαιρίες, σε κάνει πιο κοινωνικό, σε βγάζει έξω αλλά σου δημιουργεί και τις ανάλογες καθυστερήσεις όταν γυρίζει ανάδρομος (23.3.-15.4.). Με το που μπαίνει ο δυναμικός ΄Αρης στο ζώδιό σου (από τις 17.3.) οι εξελίξεις σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο διακατέχουν η μια την άλλη. Φαίνεται πως θες δε θες θα αναγκαστείς να δράσεις. Μην φοβάσαι να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Ξέρεις εσύ πως πρέπει να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις για να πετύχεις τον στόχο σου, με μεθοδικότητα και διάρκεια.

Φράση κλειδί: Στις δυσκολίες κρύβεται το πραγματικό νόημα της ζωής.

Υδροχόος

Ο  επικοινωνιακός Ερμής από τις 6 Μαρτίου και η αισθησιακή Αφροδίτη από τις 7 του μήνα στον παρορμητικό Κριό, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ένα κρίσημο σημείο. Μπορεί και να τα φέρεις σε μια τάξη τελικά. Ξαφνικές επενδύσεις από άλλους για ένα πρότζεκτ που έχεις εδώ και τόσον καιρό στο μυαλό σου; Βρίσκεις καλύτερη δουλειά; Θες να αποκτήσεις όλα όσα δεν είχες; Όταν ο Ερμής περάσει ανάδρομος (23.3.-15.4.) πρόσεχε τα έκτακτα έξοδα και τις καθυστερήσεις. Όταν ο δυναμικός Άρης μπει στον σταθερό Αιγόκερω (17.3.) θα αρχίσεις να αναθεωρείς τα πάντα στην ζωή σου. Η περίοδος αυτή είναι κάθε άλλο παρά εύκολη για σένα. Δεν πρέπει όμως να πανικοβάλλεσαι. Μην ξεχνάς τις εσωτερικές σου ψυχικές δυνάμεις, την δυναμικότητά σου, τις αντοχές σου, το χάρισμα της επικοινωνίας εκεί που πρέπει.

Φράση κλειδί: Γεννημένος νικητής.

Ιχθύες

Με τον δυναμικό Άρη στον τυχοδιωκτικό Τοξότη μέχρι τα μέσα του μήνα, τα επαγγελματικά σου αλλά και τα οικογενειακά θα περνούν σχετική κρίση. Όταν ο Άρη περνά στον σταθερό Αιγόκερω στις 17 Μαρτίου το γενικότερο κλίμα καλυτερεύει και σου δημιουργεί καλή διάθεση. Βάζεις καινούργιους στόχους, κάνεις και πάλι όνειρα, βλέπεις μπροστά. Ακόμη και αν νιώθεις ανασφάλεια μερικές μέρες και αισθάνεσαι πως θέλεις να βοηθήσεις και άλλους, εσύ ξεκαθαρίζεις τώρα ποιον θα κρατήσεις τελικά στο «πλευρό» σου. Οι μικρές απολαύσεις στην ζωή είναι αυτές όμως που έχουν μεγαλύτερη σημασία.  Μια μικρή βόλτα, ένα τηλεφώνημα από έναν μακρινό φίλο, το καινούργιο σου σπίτι. Με την αισθησιακή Αφροδίτην στον παρορμητικό Κριό από τις 7 του μήνα, νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και φαίνεται πως ότι ζητήσεις, παίρνεις.

Φράση κλειδί: Να χαμογελάς, είναι μεταδοτικό!

 

SHARE
RELATED POSTS
Αγία Κυριακή η Μεγαλομάρτυς – 7 Ιουλίου
Οικονομικά – Επαγγελματικά Θα βρίσκεται σε θέση εύνοιας το ζώδιο σας το 2016;
Πολύχρωμες γειτονιές του κόσμου (εικόνες)

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.