Πόρτα - Η Αλεξάνδρα και οι άλλοι

Νέα Σελήνη – Νέα χρονιά, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ

Alexandra Karakopoulou - Zisser
Spread the love

Alexandra Karakopoulou - Zisser

 

 

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ

 

 

 

 

 

dfgshtha.jpg

 

 

Η τελευταία Νέα Σελήνη για το έτος 2016 σχηματίζεται σήμερα, 29 του Δεκέμβρη, στο «πατριαρχικό» ζώδιο του Αιγόκερου. Πριν καλωσορίσουμε τον καινούργιο χρόνο, το δυναμικό αυτό νέο Φεγγάρι ευνοεί καινούργια ξεκινήματα κυρίως στα επαγγελματικά, αναδεικνύει σχέσεις εξουσίας και ρίχνει φως στην «σκοτεινή» πολιτική σκηνή. Οι πατρικές φιγούρες παίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο καθώς οι ευθύνες μας αυξάνονται. Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής είναι ανάδρομος, γεγονός που δημιουργεί μικροπροβλήματα και καθυστερήσεις. Η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερά της. «Σχετική Χρονοκαθυστέρηση».

 

Το 2017 μας υπόσχεται αλλαγές (σταδιακά προς το καλύτερο) και νέες προοπτικές, αλλά με προϋπόθεση την υπομονή και την σκληρή δουλειά. Προς το τέλος του Ιανουαρίου, που θα επιστρέψει και ο Ερμής σε ορθή πορεία, ξεκαθαρίζει το τοπίο και παίρνουμε τις πρώτες μας «καθαρές» ανάσες. Αναθεωρούμε, επαναπροσδιορίζουμε την ζωή μας, τα σχέδιά μας και παίρνουμε αποφάσεις που σίγουρα θα επηρεάσουν την συνολική πορεία μας μέσα στον χρόνο. Ο στόχος μας πρέπει να είναι ξεκάθαρος. Υπευθυνότητα.

 

Ο σκοτεινός Πλούτωνας, μαζί με τον μαχητικό Άρη και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, σχηματίζουν θετικές όψεις. Αυτό σημαίνει πως το συναίσθημα του αλτρουισμού και της αλληλοβοήθειας εντείνεται, όμως ο ουσιαστικός μας στόχος μοιάζει να μην έχει πάρει μορφή ακόμη. Ας δώσουμε τον χρόνο και τον χώρο που χρειαζόμαστε και ας μην προβούμε σε βιαστικές αποφάσεις. Την λογική, το μυαλό και το συναίσθημα πρέπει να τα κρατάμε σε ισορροπία αν θέλουμε να έχουμε τα σωστά για εμάς αποτελέσματα. Όλα τα θέματα του παρελθόντος, τα οποία ίσως να έχουμε ακόμη σε εκκρεμότητα, βρίσκουν την λύση τους επιτέλους. Νέες προοπτικές.

 

Ναι, το 2017 θα είναι μια χρονιά μέσα στην οποία οι στόχοι μας θα αρχίσουν να παίρνουν «σάρκα και οστά». Ο εργατικός ανταμείβεται, ο υπομονετικός χαμογελάει και ο πεισματάρης κερδίζει. Κάπως έτσι.

 

Είθε ο καινούργιος χρόνος λοιπόν να ξορκίσει όλα τα άσχημα του 2016. Εμείς δεν έχουμε παρά να μην σταματήσουμε ποτέ να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε.

 

«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» *μτφρ: ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φως. (Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.)

 

Καλή μας χρονιά!

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Αθηνά Ωνάση: η «χρυσή», μελαγχολική κληρονόμος, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
Πιρς Μπρόσναν, ένας και να καίει!, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
Πριγκίπισσα Νταϊάννα: ζωή γεμάτη δράμα, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.