Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

ΣΥΜΜΑΧΙΑ: «Τεράστιο ηθικό και πολιτικό ζήτημα συνιστά η υποψηφιότητα του κ Χρυσοχοΐδη αν η ΡΟΔΟΓΚΑΖ λειτουργεί υπό καθεστώς ανοχής»

Spread the love

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Τεράστιο ηθικό και πολιτικό ζήτημα συνιστά η υποψηφιότητα του κ Χρυσοχοιδη αν η ΡΟΔΟΓΚΑΖ λειτουργεί υπό καθεστώς ανοχής»

 «Αν δεν υπάρχουν τα νομιμοποιητικά έγγραφα  να παραιτηθεί από υποψήφιος και το ψηφοδέλτιο»

 Οι  αποκαλύψεις του Προέδρου του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Πολυτέκνων «Η Θεοτόκος» και υποψήφιου Περιφερειακου Συμβούλου με το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας κ Αντώνη Χατζηιωάννου συνιστούν εν δυνάμει πολιτικό σκάνδαλο. ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Καλούμε τον κ Χρυσοχοίδη τον οποίο σεβόμαστε τόσο ως επιχειρηματία όσο και ως παράγοντα αθλητικών σωματείων να ξεκαθαρίσει άμεσα το καθεστώς λειτουργίας των εγκαταστάσεων της Εταιρίας ΡΟΔΟΓΚΑΖ στην περιοχή «ΚΑΝΑΜΑΤ» της οποίας είναι μέτοχος και Γενικός Δντης.

Σε περίπτωση που η εταιρία έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες αποκατάστασης της νομιμότητας, υπάρχουν σχετικά πορίσματα και έγγραφα των υπηρεσιών της Περιφέρειας που να το επιβεβαιώνουν τότε τον καλωσορίζουμε στην πολιτική σκηνή.

Αν όμως η εταιρία του κ Χρυσοχοιδη συνεχίζει επί 3 έτη, να λειτουργεί υπό καθεστώς «Αυθαιρεσίας» και υπό μία ιδιότυπη «Ανοχή» της Απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής τότε είχε και έχει μία μόνο επιλογή για να διατηρήσει την προσωπική του πολιτική αξιοπιστία.

Να παραιτηθεί από το ψηφοδέλτιο και την παράταξη του κ Χατζημάρκου και να το πράξει άμεσα σύμφωνα με όσα ορίζονται στην νομοθεσία υποβάλλοντας παραίτηση στο πρωτοδικείο.

Από την πλευρά μας ευχόμαστε ειλικρινά να υπάρχουν πειστικές απαντήσεις και όλα αυτά να είναι μία παρεξήγηση.

Σε αντίθετη περίπτωση τότε οι αποκαλύψεις του υποψηφίου κ Χατζηιωάννου συνιστούν ένα τεράστιο πολιτικό-οικονομικό ζήτημα πιθανής αλληλεξαρτησης του επιχειρηματία κ Χρυσοχοΐδη με την απερχόμενη Περιφερειακή αρχή, δεδομένης και της κοινής καθόδου τους.

Θυμίζουμε βέβαια ότι το 2011 με πρόσχημα την Προεδρίας του ΕΒΕΔ ο κ Χρυσοχοΐδης παραιτήθηκε από εκλεγμένος δημοτικός Σύμβουλος πάλι του κ Χατζημάρκου, απαξιώνοντας και μη σεβόμενος την ψήφο των συμπολιτών μας.

Συνέλεξε δηλαδή ως υποψήφιος του κ Χατζημάρκου προσωπικές ψήφους και στην συνέχεια αποχώρησε παραχωρώντας την θέση του στον πρώτο επιλαχόντα.

Δεδομένων λοιπόν των ζητημάτων που έχουν ανακύψει, καλούμε καλόπιστα τον κ Χρυσοχοΐδη είτε να παράσχει τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα είτε να αποχωρήσει από την παράταξη Χατζημάρκου.

Με την ασφάλεια , την υγεία και τις περιουσίες των συμπολιτών μας, δεν μπορεί να παίζει κανείς πολιτικά παιχνίδια, πόσο μάλιστα να διεκδικεί την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους αν την έχει ήδη καταχραστεί.

 

SHARE
RELATED POSTS
O Μιχάλης Κόκκινος στις ιστορικές εστίες του Ελληνισμού στην Ιταλία
Στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων ο κος Στράτος Καρίκης
Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης: “Διψήφιος ο αριθμός του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή”-Απολογισμός του έργου του και προτάσεις συνεργασίας

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.