ΕΥ ΖΗΝ

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «ΑνθίΖΩ» της Δέσποινας Κατσώχη στην Λευκωσία

Spread the love

Η Δρ. Δέσποινα Κατσώχη είναι Ογκολόγος – Ακτινοθεραπευτής, εξειδικευμένη στις νεότερες τεχνικές της ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας και στους συνδυασμούς των θεραπευτικών ογκολογικών σχημάτων. Είναι Πρόεδρος και ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού ΑΚΟΣ «Καρκίνος: Θεραπεία Σώματος και Ψυχής» Το φωτογραφικό λεύκωμα “ΑνθίΖΩ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καλέντη.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ρόδακας Δημιουργία και Πολιτισμός γιορτάζει την άνοιξη με την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «ΑνθίΖΩ» της Δέσποινας Κατσώχη. Τα εγκαίνια της έκθεσης έλαβαν χώρα την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 18.00 στην Rodax Art Gallery (Κατσώνη 8,1082, Άγιοι Ομολογητές).

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του λευκώματος θα διατεθούν υπέρ του Μελάθρου Αγάπης Φιλόπτωχου Αδελφότητας Αγίων Ομολογητών στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης της γυναικείας οργάνωσης «Θυγατέρες της Πηνελόπης» της ΑΧΕΠΑ Κύπρου, τμήμα «Αμαζόνες της Κύπρου».

Με αφορμή την έκθεση η Δρ. Κατσώχη υπογραμμίζει: «Είναι χαρά και τιμή για μένα η έκθεση φωτογραφίας να ξεκινά το ταξίδι της από τη Λευκωσία και υπό τη σκέπη του “Ρόδακα”, ένα ίδρυμα που αποτελεί πυρήνα πολιτισμού, υπό την άγρυπνη φροντίδα της δημιουργικής και αεικίνητης Άννας Παπαντωνίου. Η έκθεση φωτογραφίας αποτελεί φυσική συνέχεια των δράσεων μας με τίτλο «ΑνθίΖΩ με την ΑΚΟΣ» μέσα από τις οποίες άνθρωποι του Πολιτισμού «μπολιάζουν» τη σκέψη μας με μια «άλλη ματιά», εργαλείο φυσικής και πνευματικής ενδυνάμωσης. Θεωρώ πως αν αφουγκραστούμε τη φύση και συντονιστούμε με τον ρυθμό της, θα εγκαταλείψουμε βλαβερές συνήθειες και θα ζήσουμε υγιείς. Για την ΑΚΟΣ, ανθίζω σημαίνει είμαι εξωστρεφής, επικοινωνώ και κοινωνώ τις χαρές της ζωής».

SHARE
RELATED POSTS
Milton Avery 1885-1965, της Άντας Γανώση
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 68ο, της Μαρίας Γεωργαλά
Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και η “Άγια νύχτα” από το “Greek Islands” της Νέας Υόρκης

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.