Ανοιχτή πόρτα Πρόσωπα - Αφιερώματα

Ευχαριστήριο πένθους της οικογένειας του Φώτη Χατζηδιάκου

Spread the love

Ρόδος 20-11-2023

Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη και αγάπη ευχαριστούμε ολόψυχα τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο για τις προσευχές Του, την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον του προς τον αγαπημένο μας, σύζυγο και πατέρα, Φώτη Σ. Χατζηδιάκο, καθόλη την διάρκεια της σύντομης ασθένειας του και προς εμάς, ως οικογένεια του για την παρηγορία Του, καθώς επίσης για τον επικήδειο λόγο Του κατά την εξόδιον ακολουθία, στην οποία χοροστάτησε.

Ευχαριστούμε με βαθύτατο σεβασμό τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για τον επικήδειο λόγο Του προς τον εκλιπόντα σύζυγο και πατέρα μου και για τις Πατριαρχικές Του ευχές για την ψυχική μας ενδυνάμωση και παρηγορία στην ανείπωτη θλίψη μας.

Ευχαριστούμε ολόψυχα τους ΄Αγιους Αρχιερείς, που παρέστησαν κατά την εξόδιον ακολουθία, Σεβασμιότατους Μητροπολίτες, Νουβίας κ.κΣάββαΚώου και Νισύρου κ.κΝαθαναήλ, τους Θεοφιλέστατους Επισκόπους Στρατονικείας κ.κΣτέφανο και Ολύμπου κ.κΚύριλλο, τον ιερό κλήρο και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη ΛέρουΚαλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κΠαϊσιο για τα συλλυπητήρια λόγια τους και τις ευχές Τους προς την οικογένεια μας.

Ευχαριστούμε με συγκίνηση τους εκφωνήσαντες επικήδειους λόγους κατά την νεκρώσιμη ακολουθία, τους εκδώσαντες ψηφίσματα, τους αποστείλαντες συλλυπητήρια καθώς και όσους κατέθεσαν στέφανα ή δωρεές υπέρ της μνήμης του.

Ευχαριστούμε ειλικρινώς τον Δήμαρχο Ρόδου κ.Αντώνιο Καμπουράκη καθώς και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρόδου για την ομόφωνη απόφαση του να τελεστεί η κηδεία του προσφιλούς μας, πατέρα και συζύγου, με δαπάνη του Δήμου Ρόδου και τιμές εν ενεργεία Δημάρχου ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του.

 Ευχαριστούμε από καρδιάς τους ανθρώπους του πολιτικού χώρου, που υπηρετούσε με πάθος μέχρι τέλους, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ.Νίκο Ανδρουλάκη, τον πρώην Πρωθυπουργό κ.Γιώργο Παπανδρέου, τον βουλευτή κ. Παύλο Χρηστίδη, τον βουλευτή κ.Μανόλη Χριστοδουλάκη, τον βουλευτή κ.Γιώργο Νικητιάδη, την πρώην Ευρωβουλευτή κ.Μένη Μαλλιώρη και πολλά άλλα στελέχη, επώνυμα και ανώνυμα, οι οποίοι καθ’ όλη την διάρκεια της δοκιμασίας του αυτής ήταν πάντα στο πλευρό του.

 Ευχαριστούμε εγκάρδια τους Αυτοδιοικητικούς, Α΄και Β΄ βαθμού, με τους οποίους συμπορεύθηκε κατά την αυτοδιοικητική του πορεία καθώς επίσης και τους εκπροσώπους των λοιπών πολιτικών χώρων για την παρουσία τους στην νεκρώσιμη ακολουθία. Ευχαριστούμε τον Στρατηγό κ.Μανουρά, τον πρώην Στρατηγό κ.Χιονή, τον πρώην Υπουργό κ. Δημήτριο Αβραμόπουλο, επιστήθιους φίλους του καθώς επίσης τα Μ.Μ.Ε, τους δημοσιογράφους, τους υπαλλήλους του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το συνεχές ενδιαφέρον τους για την πορεία της υγείας του.

 Ιδιαιτέρως εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλο τον Ροδιακό λαό και ιδιαιτέρως τον τόπο καταγωγής του, τ’ Απόλλωνα, οι οποίοι τιμούσαν τον αγαπημένο μας, σύζυγο και πατέρα, Φώτη Σ. Χατζηδιάκο, κατά την μακρόχρονη αυτοδιοικητική του πορεία αλλά κυρίως για την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση του προς αυτόν καθ’ όλη την διάρκεια της ασθένειας του.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρέστησαν κατά τον ύστατο αποχαιρετισμό του, συγγενείς, φίλους, συναδέλφους δικηγόρους, συμφοιτητές μας, από Ρόδο, από όλα τα Δωδεκάνησα, από Κρήτη, Κύπρο, Αθήνα, Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη, Βρυξέλλες, από Τουρκία και όσους συμπαρίστανται με οποιονδήποτε τρόπο στο βαρύτατο πένθος μας .

Με βαθύτατο πόνο, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, τους ογκολόγους ιατρούς, τους ιατρούς της Παθολογικής, της Καρδιολογικής, της Γαστρεντερολογικής, της Χειρουργικής, όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, προς τους οποίους είμαστε ιδιαιτέρως ευγνώμονες για το υψηλό επιστημονικό τους επίπεδο, αλλά για το ανθρώπινο ενδιαφέρον και την φροντίδα τους προς τον αείμνηστο σύζυγο και πατέρα μου, Φώτη Χατζηδιάκο, πρώην Δήμαρχο Ρόδου.

 Και εμείς , αγαπημένε μας, θα σε ευχαριστούμε για πάντα.

Για όσα μας δίδαξες, για όσα μας πρόσφερες, για όσα μας φώτιζες….

Η σύζυγος, Αγάπη Καλομοίρη-Χατζηδιάκου

Ο γυιός, Στέργος Χατζηδιάκος

SHARE
RELATED POSTS
“Σωσμένοι”, του Νίκου Μηλιώρη
Αγάλι αγάλι κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μπορείτε να προσέρχεστε, του Δημήτρη Κατσούλα
Παντού και σε όλα, πρώτος ο παππούς, του Δημήτρη Κατσούλα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.