Πόρτα στη Ψυχολογία Πόρτα στον Κόσμο

Το πρώτο πάρκο για σεξ στον κόσμο!

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

Αφροδισιακά εδέσματα που εκτοξεύουν τη λίμπιντο, σινεμά με καθίσματα που δονούνται, «τρενάκι της ηδονής», πισίνα και «παιδική χαρά» για… ενήλικους, είναι μερικά μόνο από όσα προσφέρει το πρώτο sex park που θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το 2018 στη Βραζιλία.

Το Erotika Land υπόσχεται στους τολμηρούς επισκέπτες να προχωρήσει όχι ένα, αλλά πολλά βήματα παραπέρα τη σεξουαλική τους διασκέδαση, καθώς είναι εξολοκλήρου αφιερωμένο στο… σεξ!

Βασικός κανόνας: Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τα πάντα σε αυτό εκτός από… σεξ!

AdTech AdΚατασκευάζεται στην πόλη Piracicaba, δύο ώρες από το Sao Paulo. Η είσοδος στο πάρκο θα κοστίζει 100 δολάρια, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί σε αυτό:

να παρακολουθήσει μια ταινία αισθησιακού περιεχομένου σε οθόνη «7D» ενώ… δονείται,

να κάνει βόλτες με αυτοκίνητα σε σχήμα γεννητικών οργάνων,

να βουτήξει σε πισίνες γυμνιστών,

να απολαύσει αφροδισιακά ποτά και εδέσματα,

να «παίξει» σε μια ενήλικη έκδοση «παιδικής χαράς»,

να περάσει από το «μουσείο σεξουαλικότητας», αλλά και

να απογειώσει την αδρεναλίνη του κλείνοντας μια θέση όχι στο «τρενάκι του τρόμου», αλλά σε αυτό της… ηδονής και μάλιστα ολόγυμνος!

Σύμφωνα μάλιστα με το φιλόδοξο επιχειρηματία Mauro Morata, που επένδυσε στο πρώτο θεματικό πάρκο για το σεξ, η Piracicaba (παλαιότερα ήταν γνωστή και ως το Άμστερνταμ της Βραζιλίας λόγω της ευρείας χρήσης ναρκωτικών) θα μετατραπεί σε πρωτεύουσα της ακολασίας:

«Το πάρκο αυτό δεν θα είναι ένας χώρος για καλόγριες, αλλά ούτε και ένας χώρος που θα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα. Ο επισκέπτης θα περνάει καλά, αλλά απαγορεύεται αυστηρά να κάνει σεξ. Αν θέλει κάτι τέτοιο θα μπορεί να πηγαίνει στο μοτέλ που ετοιμάζεται σε πολύ κοντινή απόσταση», τονίζει υποστηρίζοντας ότι το Erotika Land προάγει το ασφαλές σεξ, ενώ όχι μόνο θα τονώσει την τοπική οικονομία, αλλά θα δημιουργήσει και 250 νέες θέσεις εργασίες.

Δεν μας λέει ωστόσο πώς θα καταφέρει να «χαλιναγωγήσει» τις… ορμές των επισκεπτών με τόσους γυμνούς πειρασμούς τριγύρω, την ίδια ώρα που οι ντόπιοι, όπως είναι φυσιολογικό, προβάλλουν τις αντιρρήσεις τους καθώς ανησυχούν για το είδος των ανθρώπων που θα προσελκύει το πάρκο.

Ο Morata, πάντως, έσπευσε να τους καθησυχάσει ότι το πάρκο θα χτιστεί έξω από την πόλη…

To σχέδιο του πάρκου

sex-park.jpg

askitis.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ήρθαμε στη ζωή για κάτι μεγάλο;, της Νάνσυ Ψημενάτου
Εμπάργκο για την Ουκρανία αποφάσισαν οι Υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ
ΝΑΤΟ…το γλυκό! , του Γιώργου Σαράφογλου – ΝΑΤΟ jam!, by George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.