Πρόσωπα - Αφιερώματα

Μαλβίνα: “Είμαι πάνω απ’όλους και κάτω από αυτόν!”

59897-131231_fafdc.jpg
Spread the love

Ήταν 7 Ιουνίου του 2002, όταν η είδηση του χαμού της, βύθισε στο πένθος άπαντες. Η Μαλβίνα Κάραλη, ή αλλιώς Μαρία-Ελένη Σακκά, για πρώτη φορά στη ζωή της έδωσε μια μάχη που δεν κατάφερε να κερδίσει, στα 50 της μόλις χρόνια. Ωστόσο, μια πορεία χρόνων στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας εκπομπές όπως το Mea Culpa, το Malvina Live, το Μalvina Hostess και το Malvina Rixten, θα καταφέρει να την εκτινάξει στην κορυφή της προτίμησης του κοινού και να την διατηρήσει εκεί ακόμα και σήμερα.

 

Με αφορμή την σημερινή ημέρα, που συμπληρώνονται 13 χρόνια απουσίας της από τα γήινα, θυμόμαστε λόγια-αλήθειες-μαχαίρια, όπως αυτήν του τίτλου μας που αφορά – φυσικά- στον Διονύση Χαριτόπουλο. Θυμηθείτε και τοποθετήστε τον εαυτό σας, όπου χωρά σε αυτές. 

 

 

 

1.«Ή είμαι ερωτευμένη και δυστυχώ με τρόπο αστείο, ή είμαι λογική και πλήττω θανάσιμα»

 

2.«Στον έρωτα όταν έχεις σταθερές βάσεις, καλή ανατροφή, σωστές χαρακτηρολογικές δομές την χάνεις την αξιοπρέπειά σου απέναντι στον άλλον… διαφορετικά είσαι βλάκας»

 

3.«Σπάστηκα με την ατάκα σου “Κοίτα να διασκεδάσεις”. Δε γουστάρω να περνάω καλά χωρίς εσένα. Θέλω να λες από μέσα σου να είναι όλα μαύρα εκεί που πάει χωρίς εμένα. – γιατί έτσι λέω κι εγώ. Τι να σου κάνω ανωτερότητες; Γιατί είμαστε έτσι φτιαγμένοι να μη μας αρέσει να περνάει καλά ο άλλος χωρίς εμάς»

 

4.«Σημασία δεν έχει μόνο ποιον αγαπάς, αλλά με ποιον μπορείς να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου. Εγώ έτσι είμαι μαζί σου και ξέρω πως με μένα είσαι ο εαυτός σου και θα είμαι ο υπασπιστής σου σε κάθε πετροπόλεμο».

 

5.«-Γιατί τα κάνεις αυτά; -Γιατί είμαι αδύναμη, κακομαθημένη και σ’ αγαπάω»

 

6. «Άντρας είναι ένας, ο άντρας μου. Ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει»

 

7. «Θα ευχηθώ αυτό που εύχομαι πάντα. Να γίνει το καλύτερο για σένα και να είμαι κι εγώ εκεί κοντά. Και πιο κοντά να μη γίνεται»

 

8. «Αν είναι κακό να σκοτώνεις τον πλησίον σου δίχως λόγο, είναι χίλιες φορές πιο κακό να ερωτεύεσαι και να αγαπάς τον πλησίον σου δίχως λόγο»

 

9. «Οι άνθρωποι όταν είναι να ξεπεραστούν, ξεπερνιούνται όπως οι μόδες»

 

10. «Άνδρας που δεν είναι τώρα, δεν ήταν ποτέ»

 

 

59897-131231_fafdc.jpg

 

SHARE
RELATED POSTS
Αξιολογητής του Παν/μιου Σλοβακίας ο Δρ Σπύρος Συρόπουλος. Διακρίθηκε ανάμεσα σε 1100 συναδέλφους του
Τα όμορφα αρσενικά, όμορφα μεγαλώνουν, της Μάρως Κακαβέλα
Έλενα Ναθαναήλ: η ωραιότερη γυναίκα του ελληνικού κινηματογράφου, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.