Κινηματογράφος - Θέατρο

Ψυχανάλυση σε ρυθμούς Παπαδοπούλου, της Τζίνας Δαβιλά- Δείτε τους τυχερούς για την παράσταση στις 8/8/2013 “Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους”

Spread the love

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Ή ο έρωτας είναι καταδικασμένος να πεθάνει μέσα στον γάμο. Ή και εκτός γάμου. Καθημερινότητα, οκνηρία, απουσία ενδιαφέροντος, συνήθεια. Η συγγραφέας του θεατρικού έργου “Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους” Δήμητρα Παπαδοπούλου επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στο πλαίσιο του χιούμορ, της καταγραφής των συναισθημάτων, της ψυχανάλυσης μπροστά σε τρίτους και της ειλικρινούς επικοινωνίας με …διαιτητή τον Γιάννη Ζουγανέλη. 

Τζόυς Ευεΐδη και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης συμπρωταγωνιστούν στην διαδραστική παράσταση που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα. Χορηγός επικοινωνίας στο Νότιο Αιγαίο: www.iporta.gr.

Οι τυχεροί που έχουν κερδίσει από μια μονή πρόσκληση είναι: Φένη Κατερίνου , Δημήτρης Μουστάκας και Ηλίας Ηλιάδης. Στην είσοδο θα χρειαστείτε την αστυνομική σας ταυτότητα και αν αναφέρετε από ποιο μέσο είστε. 
Καλή θέαση!

επικοινωνείστε: gina.iporta@gmail.com
SHARE
RELATED POSTS
Ο Ιησούς του Τζεφιρέλι, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ
Το όνειρο της Κίκι, του Κωστή Α. Μακρή (κερδίστε προσκλήσεις)
Μαύρη Κωμωδία “Η Γηραιά Κυρία”: βγάζοντας τη γλώσσα στην Ευρώπη του 20ου και 21ου αιώνα, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.