Κινηματογράφος - Θέατρο

Ψυχανάλυση σε ρυθμούς Παπαδοπούλου, της Τζίνας Δαβιλά- Δείτε τους τυχερούς για την παράσταση στις 8/8/2013 “Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους”

Spread the love

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Ή ο έρωτας είναι καταδικασμένος να πεθάνει μέσα στον γάμο. Ή και εκτός γάμου. Καθημερινότητα, οκνηρία, απουσία ενδιαφέροντος, συνήθεια. Η συγγραφέας του θεατρικού έργου “Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους” Δήμητρα Παπαδοπούλου επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στο πλαίσιο του χιούμορ, της καταγραφής των συναισθημάτων, της ψυχανάλυσης μπροστά σε τρίτους και της ειλικρινούς επικοινωνίας με …διαιτητή τον Γιάννη Ζουγανέλη. 

Τζόυς Ευεΐδη και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης συμπρωταγωνιστούν στην διαδραστική παράσταση που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα. Χορηγός επικοινωνίας στο Νότιο Αιγαίο: www.iporta.gr.

Οι τυχεροί που έχουν κερδίσει από μια μονή πρόσκληση είναι: Φένη Κατερίνου , Δημήτρης Μουστάκας και Ηλίας Ηλιάδης. Στην είσοδο θα χρειαστείτε την αστυνομική σας ταυτότητα και αν αναφέρετε από ποιο μέσο είστε. 
Καλή θέαση!

επικοινωνείστε: gina.iporta@gmail.com
SHARE
RELATED POSTS
12798949_10208591473845042_3413777629453386437_n.jpg
Πράξις: Επιστροφή Κατσουλάκη με τη “Γηραιά Κυρία” από 11-18 Μαρτίου στη Ρόδο
“Churchill”: Μπράϊαν Κοξ στο βαρύ ρόλο του Βρετανού πολιτικού. Στιγμιότυπο: Η Προσευχή
Αθανασία, δηλαδή το Θέατρο, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.