Ανοιχτή πόρτα

Κασσελάκης… Αχτσιόγλου… και το κρατίδιο, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

•Φοβάμαι ότι το πέλαγος άγνοιας βασιλεύει περισσότερο στη κεφαλή της κ.Αχτσιόγλου παρά του Κασσελάκη. Και την αναφέρω ως κ.Αχτσιόγλου για να μην προσβληθεί επειδή την αποκαλούν με το μικρό της όνομα. Αγνοεί ότι το μεγαλύτερο προνόμιο του ηγέτη ή της ηγέτιδος είναι να φτάσει να την αποκαλούν με το μικρό της όνομα. Ο Αντρέας λέγαμε όλοι. Ο Γιώργος. Αρκετοί έλεγαν ο Αλέξης όχι όλοι. Αντρέας απέναντι στον Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης δεν είχε καταφέρει να τον λέμε με το μικρό του όνομα. Δεν κατέκτησε το προνόμιο. Ο Κυριάκος λέμε τώρα κι ας τον λοιδορούν ως Κούλη. Τους έχει βάλει τα γυαλιά και το τρώνε αμάσητο. Στέφανος; θα το δούμε πολύ αργότερα. Νωρίς άρχισε να το διεκδικεί.

•Την ενόχλησε το «κρατίδιο». Μα με ποιους μιλούσατε με ποιους φωτογραφιζόσασταν τότε; με το ψευδοκράτος; την οντότητα; το μόρφωμα; το μη ον; Όταν έγινε το φιάσκο του Κραν Μοντανα είχατε αναβιβασει ως κανονικό κράτος, ούτε καν κρατίδιο, το ψευδοκράτος. Τώρα ενοχληθήκατε ; Ο Κοτζιάς με το cult καπέλο του έκοβε βόλτες στα χιόνια της ορεινής Ελβετίας.Τεράστιο λαθος. Στο ίδιο τραπέζι ως ισότιμοι ηγέτες, υπό την προσκαλούσα αιγίδα του ΟΗΕ, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος του μη όντος, του ανύπαρκτου, Μουσταφά Ακιντζι. Ποιος τους αναβάθμισε ενώπιον του ΟΗΕ; ο Κασσελάκης; Και το λάθος ήταν όχι ότι πήγατε αλλά πήγατε χωρίς να έχει εκ των προτέρων βρεθεί η λύση. Σε αυτά πας μόνο όταν όλα έχουν συμφωνηθεί εκ των προτέρων αλλοιώς δεν πας. Σε ένα απίστευτο φιάσκο. Εκεί το ψευδοκράτος έγινε κρατίδιο κ.Αχτσιόγλου. Με τη δίκη μας βούλα δυστυχώς. Δεν τα ξέρετε αυτά. Δεν πειράζει. Ελπίζω να μαθαίνετε εξ ίσου γρήγορα με τον ανθυποψήφιό σας. Και ήταν μεγάλη αστοχία να αναδείξετε ως σοβαρό αυτό το θέμα. Αστοχία ολκής για την Ελλάδα. Γιατί ένα φραστικό ολίσθημα αναβιβάστηκε σε γνώμη που υφέρπει στη χώρα. Κρίμα κ.Αχτσιόγλου.

•Με την ευκαιρία τα «κρατίδια» και οι de facto διοικήσεις τους είναι πολλά. Δεν θα’ταν κακό να τα μάθετε. Η Υπερδνειστέρια, το Ναγκόρνο Καραμπαχ, η Β.Οσετία, ακόμα και η Ταΐβαν. Μέχρι την «προσάρτηση» τους από τον εισβολέα και το Ντονιετσκ και το Λουγκανσκ. Αυτή η άγνωστη λέξη «κίνδυνος προσάρτησης» σας λέει κάτι; Έχετε σχέδιο λέτε.Έχετε την ευγενή καλοσύνη να μας το πείτε; Στη φωτό ο Κοτζιάς και ο πρόεδρος του ψευδοκράτους Ακιντζι σε ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα.

SHARE
RELATED POSTS
Ο εχθρός του Ισλάμ = Η Γυναίκα, του Δρ Πάνου Καπώνη
“Αστυνομικό Δελτίο”! (Police Report)!, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou
Vangelis Pavlidis
Από το ένα αυτί μέχρι το άλλο, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.