Ανοιχτή πόρτα

Υπάρχει και φιλότιμο; Πού προπονήθηκε η Άννα Κορακάκη;, του Νίκου Βασιλειάδη

llll.png
Spread the love

 llll.png  

 

 

Νίκος Βασιλειάδης

(Συντονιστής “Κέντρων Δια Βίου Μάθησης” Υπεύθυνος Επικοινωνίας – Δημοσιότητας)  

 

 

  

 

 

 

 

2222.jpg

 

 

 

13912513_10210207720845240_6270027838727480786_n.jpg

 

Επειδή πολλοί θα μιλήσουν για συγκίνηση και εθνική ανάταση και σκίσαμε που είμαστε ελληναράδες κλπ, πριν ανοίξουμε το στόμα μας και λέμε πάλι μακακίες περί της ελληνικής ψυχής και το γένος να ρίξουμε μια ματιά στην ολυμπιακή κληρονομιά που αφήσαμε στα παιδιά μας (γιατί κορίτσια σαν την Άννα είναι πράγματι τα παιδιά μας). Προπονείται λέει το παιδί σε ένα νταμάρι, με τσιμεντόλιθους και έφερε δύο ολυμπιακές νίκες.

Να θυμήσω το Ολυμπιακό Σκοπευτήριο του Μαρκόπουλου, το πρώτο παγκοσμίως με οροφή που ανοιγόκλεινε, στην εποχή (2004) του τεχνολογικά το τελειότερο στον κόσμο και που στοίχισε…αστο να μην πω καλύτερα (θυμάστε αυτή την ταινία του Κωνσταντάρα με τον Κρούεζα που έτρωγε από τα τσιμέντα…). Το πηρε λεει η αστυνομια… και το έχει μετατρέψει σε γραφεία και κρατητήρια… Ποιος ξερει πού βρίσκονται οι ηλεκτρονικοί στόχοι του…

Λίγα κομμάτια έχουν πάει Ελευσίνα που προπονείται η Εθνική Ομάδα ΑΜΕΑ.

Αλλά οι στοχοι για τα 25μ και 50μ, κάπου σε κάποια αποθήκη σαπίζουν, μαζί με τις οθόνες για το κοινό, το σύστημα βαθμολογίας κλπ.

 

Το κρίνανε ασύμφορο (σου λέει από δω δεν έχει κονόμα) και το έκλεισαν.

Αποτέλεσμα;

Μπήκαν οι γύφτοι μέσα και τα ξήλωσαν ΟΛΑ.

Μέχρι και τις λεκάνες και τα πλακάκια και τους χάλκινους σωλήνες από τα μπάνια έχουν ξηλώσει. Τα πάντα έχουν λεηλατηθεί, καλώδια χάσκουν από τις ψευδοροφές και από τα κλιματιστικά απομένουν μόνο πλαστικά κουφάρια…. Τρέξτε τώρα Ελληνική πολιτεία να βγάλετε σέλφι και να πείτε σε αυτό το παιδί που προπονήθηκε στα νταμάρια γιατί μέσα σε λίγα χρόνια απαξιώσατε τα όνειρά του… Τρέξτε να του πείτε γιατί τα χρήματα των γονιών του και όλων των Ελλήνων μετατράπηκαν σε κουφάρια και σε χώρους εναπόθεσης σκουπιδιών.
Τρέξτε να του πείτε γιατί δεν είχατε φράγκο για να την συνοδεύσει ο πατέρας της και προπονητής της ενώ αντιθέτως… περίσσευαν λεφτά για κάποιες κωλόγριες που επειδή ο μπαμπάς τους υπήρξε το πάλαι ποτέ (από την εποχή του Τσικλητήρα ) κάτι σχετικό με τους Ολυμπιακούς, πρέπει να κάνουν διακοπές στην Κόπα Καμπάνα…ΟΥΣΤ…

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
“MAGA” Monkeys!, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
Παλιέ μου φίλε Γιάκοπο, του Άρη Μαραγκόπουλου
181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg
Εδώ και εκεί, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.