ΕΥ ΖΗΝ

Προβλέψεις Εβδομάδας από 18 έως 25 Οκτωβρίου, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη

Τηλ.Επικοινωνίας:210-8020230 

 

 

 

 

 

0054ccfda9f8d8bd13b7f7a0c6952797_XL.jpg

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Η πολλή δουλειά στην περίπτωσή σου δεν «τρώει τον αφέντη» αλλά τον αποσπά από την προσωπική του ζωή και του μένει το παράπονο ότι δεν μπορεί να τη χαρεί όσο θα ήθελε. Μην στεναχωριέσαι γιατί η αλήθεια είναι ότι, ναι μεν παραμελείς το ταίρι σου αλλά δεν θα αλλάξουν ριζικά οι καταστάσεις εξ αιτίας της απόστασης που αναγκάζεσαι να κρατήσεις τώρα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η πολυαστρία στην Παρθένο με τις αποδοτικές και επεκτατικές συνόδους του Άρη και της Αφροδίτης με τον Δία, θα σε βάλουν στη διαδικασία να επικεντρωθείς στη δουλειά σου. Καλό θα ήταν να κάνεις ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα (χωρίς την ουτοπική πεποίθηση ότι τα προλαβαίνεις όλα, όπως συνήθως νομίζεις) για να μην «χάσεις την μπάλα» και μετατραπείς σε κινούμενη βόμβα λόγω νεύρων.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής που βρίσκεται στον Ζυγό, σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα.ΑΝ δεν προσέχω τι λέω και σε ποιον, μπορεί να έχω άσχημα ξεμπερδέματα. Επίσης, ας είμαι πιο στωικός/η γιατί μπορεί να ακούσω δυσάρεστες κουβέντες.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η πολυαστρία στην Παρθένο, το περιβάλλον που σχετίζεται με τα ερωτικά σου και δη οι σύνοδοι του Άρη και της Αφροδίτης με τον Δία, στον τομέα των ερωτικών σου, λένε «ναι» (ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη) στη διασκέδαση, το φλερτ, τις ανανεωτικές καταστάσεις, σε πιθανότητες να βρεις το ιδανικό σου ταίρι, σε ένα δραματικό έρωτα και τις υπέρμετρες δόσεις ρομαντισμού, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Καριέρα – Οικονομικά:ΑΝ προωθείς ιδέες – αποκυήματα των ταλέντων σου ή είσαι καλλιτέχνης (αυτή την περίοδος βρίθεις εμπνεύσεων και δημιουργικότητας), αναμένονται αξιοσημείωτες ευκαιρίες και επιτυχίες. Αν απλώς προσπαθείς να αντεπεξέλθεις στην καθημερινότητά σου, η τάση σου θα είναι να αυτοπεριορίζεσαι να αυτολογοκρίνεσαι και, γενικότερα, να αποφεύγεις τους σκοπέλους και καλά θα κάνεις, αφού αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο περιβάλλον της καθημερινής σου προσφοράς και εργασίας να πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να υπάρχουν πολλές κρυμμένες παγίδες στη δουλειά και μάλιστα στημένες από άτομα που δεν το περιμένεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην παραμελώ την υγεία μου. Ας προσπαθήσω να μην αγχώνομαι και να τρέφομαι υγιεινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Οι υποχρεώσεις σου δεν σου αφήνουν σχεδόν κανένα περιθώριο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή, γεγονός που σε αποθαρρύνει και σε κάνει να αισθάνεσαι ασφυκτικά. Από το βράδυ της Παρασκευής που ο Ήλιος θα περάσει στον Σκορπιό, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο πιεστικά.

Καριέρα – Οικονομικά: Προβλήματα ή θέματα καριέρας και οικογενειακά έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν άμεσες λύσεις ή άμεση δράση καθώς επίσης και πολλές προσπάθειες από πλευράς σου. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις τριβές, να κρατήσεις μία όσο το δυνατόν πιο θετική στάση στα πράγματα και να μην υπερβάλλεις. Να θυμάσαι ότι μέσα σε αυτήν την καταιγίδα κούρασης και δουλειάς, δεν αποκλείεται να υπάρχουν αξιόλογες ευκαιρίες που απαιτούν την ευθυκρισία σου για να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα με κάνει πιο παθιασμένο/η απ’ όσο συνήθως και εγκυμονεί κινδύνους παρεξηγήσεων, ιδιαίτερα στην προσωπική μου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: «Κάτω τα πρέπει, ζήτω η περιπέτεια!» Με την πολυαστρία στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον της Παρθένου και κυρίως με τις συνόδους που πραγματοποιούνται εκεί μεταξύ του Άρη και του Δία, της Αφροδίτης και του Δία, θα αλλάξει η διάθεσή σου και θα έχεις την τάση να διασκεδάσεις, να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να παρασυρθεί, να φλερτάρεις ή απλά να χαρείς περισσότερο τη στιγμή με το ταίρι σου.

Καριέρα – Οικονομικά:ΑΝ θέλεις να αξιοποιήσεις δημιουργικά τις ευκαιρίες που προκύπτουν αυτή την περίοδο, κάνε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα και προσπάθησε να παραμένεις εστιασμένος/η στους στόχους σου. Επίσης πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις αξιόλογες γνωριμίες που μπορεί να αποτελέσουν το δέκα το καλό για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις.

 

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής από τον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, όψη που μπορεί να επιφέρει παρεξηγήσεις στον οικογενειακό μου περιβάλλον ή προβλήματα με την ακίνητη περιουσία μου.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η διαρκώς μεταβαλλόμενη διάθεσή σου σε ωθεί άλλοτε στο να επιδιώκεις τους έρωτες και να τα δίνεις όλα στην προσωπική σου ζωή και άλλοτε στην αποστασιοποίηση από το ταίρι σου λόγω του γεγονότος ότι θα είσαι αποσπασμένος/η σε πρακτικές υποθέσεις. ΑΝ το ταίρι σου αντέχει τα σκαμπανεβάσματα, έχει καλώς. Αν όχι, θα πρέπει να οριοθετηθείς απέναντί του και να του δώσεις να καταλάβει ότι σε αυτή τη φάση το μόνο που δεν θα μπορέσεις είναι να καταπιέζεις τις ανάγκες σου και να πιέζεσαι ψυχολογικά.

Καριέρα – Οικονομικά: Η πολυαστρία στην Παρθένο είναι μία προσφορά του Σύμπαντος για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με εφορία, τράπεζες, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά, κλπ. Από πλευράς σου κάνε όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση και πίεσε όσο μπορείς για συμφέροντες διακανονισμούς, στους οποίους θα μπορείς να αντεπεξέλθεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω όταν ταξιδεύω γιατί το τετράγωνο του Ερμή και του Πλούτωνα εγκυμονεί ταλαιπωρίες που καλά θα κάνω να τις αποφύγω.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Με τις συνόδους Άρη – Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιό σου, όλα τα καλά είναι στο πρόγραμμα. Και δράματα (ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου) και επανασυνδέσεις και ρομαντικές βραδιές και εξομολογήσεις και αλήθειες και ψέματα και ανανεωτικές καταστάσεις. Με λίγα λόγια έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα και, γενικότερα, στις σχέσεις αυτή την περίοδο αλλά θα πρέπει να προσέχεις γιατί μαζί με την εύνοιά σου, ενισχύεται και ο εγωισμός σου που μπορεί να αποτελέσει την παγίδα σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Προσέχουμε για να έχουμε! Ας γίνει το σύνθημά σου για να αποφύγεις τους σκοπέλους. Σκοπέλους που θα προέλθουν κυρίως από τους κόλακες ή από την έλλειψη ευθυκρισίας που πιθανώς σε ταλανίζει αυτή την περίοδο. Πάντως, αν κάνεις μεθοδικές και προσεκτικές κινήσεις, η περίοδος είναι καλή για καινούργιες συνεργασίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας ιεραρχήσω τις ανάγκες μου, ας κάνω το πρόγραμμά μου κι ας μη δειλιάσω να προωθήσω ακόμη και κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Με την πολυαστρία στην Παρθένο, θα επικεντρώνεσαι στα πρακτικά σου θέματα και στο πώς θα αποφύγεις τις παγίδες που σου βάζει το περιβάλλον σου αλλά, αν αποφασίσεις να κινηθείς παρασκηνιακά, να ενδώσεις σε μυστικούς έρωτες ή ακόμη και να μπεις στην παρανομία, η περίοδος είναι κομμένη και ραμμένη για τις πονηρές σου διαθέσεις. Ευνοούνται οι έρωτες που δεν βγαίνουν στο φως και αυτοί είναι οι πολλά υποσχόμενοι, αρκεί να φυλάς τα νώτα σου από τα άτομα που μπορεί να σε κουτσομπολέψουν με άσχημο τρόπο.

Καριέρα – Οικονομικά: Φαίνεται ότι θα έχεις πολλή δουλειά και κούραση που θα συνοδεύεται από εντάσεις και παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα εγκυμονεί τον κίνδυνο να σπάσουν τα νεύρα σου επειδή θα σου ασκούν εξουσία και θα σε πιέζουν τα άτομα που σε περιβάλλουν είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Επίσης, πρέπει να προσέχεις με ποιους θα συνεργαστείς, ποιους θα εμπιστευτείς, πότε θα εμπλακείς σε κουβέντες και πηγαδάκια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Την Παρασκευή ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό. Αρχίζει η περίοδος που θα είναι θετική για να ιεραρχήσω τις ανάγκες μου και να προσπαθήσω να αυξήσω τα έσοδά μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Η πολυαστρία στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον της Παρθένου, με την Αφροδίτη και τον Άρη να σχηματίζουν συνόδους με τον Δία, δείχνει ότι οι περιπέτειες ανθίζουν μαζί με την τάση σου να είσαι πιο ρομαντικός/η από το συνηθισμένο σου. Από το βράδυ της Παρασκευής που μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιό σου, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο φωτεινά για σένα, καθώς θα έχεις ως επιπλέον ατού την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση.

Καριέρα – Οικονομικά: Στόχοι και δημιουργικές ενασχολήσεις είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου αυτή την περίοδο. Το βέβαιο είναι ότι αν το επιδιώξεις κι αν είσαι σε ετοιμότητα να αναθεωρήσεις τους στόχους και τις συμμαχίες σου, στην περίπτωση που κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο, θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις αυτή την περίοδο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι φίλοι θα είναι μεγάλο στήριγμα για μένα αυτή την περίοδο καθώς θα μου δείχνουν αλήθειες που πρέπει να λάβω υπόψη μου για να επιτύχω αυτό που θέλω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Με την πολυαστρία στην Παρθένο, το πιο πιθανό είναι ότι η προσωπική σου ζωή θα είναι το τελευταίο θέμα που θα σε απασχολήσει. Πάντως, το θετικό είναι ότι όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε βάζει στην πρίζα να φλερτάρεις, να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι, να περάσεις καλά.

Καριέρα – Οικονομικά: Η πολυαστρία στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου και οι ευκαιρίες που δημιουργούνται με τις συνόδους του Άρη και της Αφροδίτης, σε αναγκάζουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να αντεπεξέλθεις στα αυξημένα ωράρια, στις εντάσεις, στις υποχρεώσεις που θα αναγκαστείς να επωμιστείς. Πάντως, πρέπει να θυμάσαι ότι,ΑΝ δουλέψεις σκληρά αυτή την περίοδο, θα δρέψεις σημαντικούς καρπούς αργότερα. Αξίζει να προσπαθήσεις και να ζητήσεις τη βοήθεια ισχυρών ατόμων που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας ασχοληθώ περισσότερο με την οικογένειά μου που ίσως παραμελώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επίσης, τώρα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να διεκπεραιώσω υποθέσεις που αφορούν στην ακίνητη περιουσία μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Η πολυαστρία στο ευνοϊκό περιβάλλον της Παρθένου και κυρίως οι σύνοδοι του Άρη και της Αφροδίτης με τον Δία σε αυτό το ζώδιο, υπόσχονται ερωτικές περιπέτειες με σαφέστατα καλύτερη διάθεση και περισσότερες επιτυχίες στα φλερτ. Η περίοδος είναι καλή για να γεφυρώσεις αποστάσεις,ΑΝ υπήρχαν, να ταξιδέψεις με το ταίρι σου, να βγεις με τις παρέες σου, να πάρεις επιβεβαιώσεις, να ανανεωθείς.

Καριέρα – Οικονομικά: Τρέχεις να διεκπεραιώσεις ένα σωρό υποχρεώσεις, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα «γεννάει» αγγαρείες που φορτώνεσαι και, παράλληλα, προκύπτουν ευκαιρίες που αξίζει να αξιοποιήσεις για να ευοδωθούν τα σχέδιά σου. Προτείνω να κάνεις ένα όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα, να αποφύγεις τα πολλά λόγια, να επιδιώξεις επαφές μόνο με αυτούς που μπορούν να σου φανούν ουσιαστικά χρήσιμοι και να επικεντρωθείς στους στόχους σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα επαγγελματικά ταξίδια, οι επαφές με το εξωτερικό, τα σεμινάρια αποδίδουν αυτή την περίοδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Μέχρι την Παρασκευή που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Ζυγό, θα σου δίνει κάποιες ευκαιρίες να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα και να ασχοληθείς με τους έρωτες. Εννοείται ότι δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες για φλερτ να πάνε χαμένες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις σημαντικές εξελίξεις. Επίσης οφείλεις να προσέχεις γιατί το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα εγκυμονεί κινδύνους παρεξηγήσεων.

Καριέρα – Οικονομικά: Η πολυαστρία στην Παρθένο, σε περιβάλλον που σχετίζεται με τα οικονομικά σου κι αφορά σε τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς, διατροφές, κληρονομικά, είναι βοηθητική για να κάνεις τους διακανονισμούς σου και να καλύψεις τα κενά σου. Επίσης, αυτή την εβδομάδα, μπορεί να υπάρξουν οι ευκαιρίες για κάποια κερδοφόρα επιχείρηση, για ένα εγχείρημα που θα αποδώσει καρπούς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Προτιμώ να γυρίσω την πλάτη μου σε αυτούς που θα μου προτείνουν εύκολα κέρδη. Το πιο πιθανό είναι να με εμπλέξουν σε περιπέτειες, μιας και αυτή την περίοδο θα πρέπει να καταβάλλω αρκετές προσπάθειες για να έχω κέρδη.

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Το θέμα «εγώ και οι άλλοι» μπαίνει ως πρώτο και καλύτερο στην ημερήσια διάταξή σου αυτή την περίοδο και μάλιστα με έναν τρόπο αρκετά αντιφατικό, καθώς από τη μια οι άλλοι σου δίνουν το καλύτερο καθρέφτισμα ενώ, από την άλλη, θα υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, μπορεί να εκμηδενίσει τη λογική σου και να βρεθείς στο θαυμαστό κόσμο της αυταπάτης με ό,τι κιΑΝ συνεπάγεται κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Προκύπτουν ευκαιρίες για να υπογράψεις συμβόλαια, να κάνεις σοβαρές συζητήσεις, να κλείσεις συμφωνίες. Επιπλέον, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να επαναδιαπραγματευθείς υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν ή για να γεφυρώσεις τις αποστάσεις που είχαν δημιουργηθεί. Πιθανό είναι να αποκαλυφθούν οι εχθροί σου αλλά κάτι τέτοιο είναι θετικό γιατί πρέπει να ξέρεις με ποιους μπορείς να συνεργαστείς και με ποιους όχι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από το βραδάκι της Παρασκευής που ο Ήλιος θα περάσει στον Σκορπιό, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για ταξίδια, διασκέδαση και επαφές.

 

SHARE
RELATED POSTS
Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2023, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
Ήρθε η ώρα για μια επίσκεψη στο “JOY”
Τρίτη 5 Ιουνίου: Πρόσκληση από τον Δήμαρχο Ρόδου στην τελετή λήξης προγράμματος Ανακύκλωσης-Βραβεύονται μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.