ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Pane di capo: με σπιτικό φαγητό σε πακέτο και δυο νέα καταστήματα καλωσορίζει τη νέα χρονιά – Λ.Ρόδου-Λίνδου & Λ.Κρεμαστής

Spread the love

Το αγαπημένο Pane di capo, πάντα με σεβασμό στην ποιότητα, στην εξυπηρέτηση και στη γεύση συνεχίζει να τροφοδοτεί με τον πιο εκλεκτό τρόπο την καθημερινότητά μας και να αγκαλιάζει τις εκδηλώσεις μας, προσωπικές ή επαγγελματικές, κοινωνικές και οικογενειακές. Σταθερά τα καταστήματα στην οδό Βενετοκλέων Ρόδου, απέναντι από το Στάδιο Διαγόρας, στην Ανάληψη επί της οδού Αποστόλου Παύλου 50, το οποίο προσφάτως ανακαινίσθηκε και από την ερχόμενη εβδομάδα θα διαθέτει και πακέτο φαγητού.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκονται τα νέα καταστήματα στη Λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου στο ύψος του ΙΚΑ με άνετο, μεγάλο πάρκινγκ, ώστε να εξυπηρετούνται χωρίς πρόβλημα οι διερχόμενοι πολίτες καθημερινά, ενώ ένα δεύτερο υποκατάστημα ανοίγει επί της Λεωφόρου Κρεμαστής, στα δεξιά, με κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο Ρόδου.

Με απίθανα γλυκίσματα, τούρτες, παγωτά, αρτοποιήματα παντός τύπου και διοργανώσεις μπουφέ με finger food, τεράστια ποικιλία παρασκευασμάτων και ποτών κατάλληλα για απλές εκδηλώσεις μέχρι υπερπολυτελείς αναλόγως της ανάγκης του πελάτη, τα Pane di capo διασφαλίζουν την απόλαυση, την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Γιατί ήταν, είναι και παραμένει ο άρχοντας της Ρόδου.

Και πάντα ο καλύτερος καφές της Ρόδου μόνο στο Pane di capo. Η τέχνη να κάνει τη ζωή απόλαυση!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22410-69007.

 

SHARE
RELATED POSTS
Στις Δομές Υγείας Απόλλωνα και Έμπωνα ο κος Μανώλης Γλυνός: “Απαιτούμε ό,τι δικαιούμαστε, δεν επαιτούμε”
Αγία Φιλοθέη η Αθηναία, βασανίστηκε και ευωδίασε ο τόπος που ετάφη, το δε άγιο λείψανο σώζεται ακέραιο μέχρι σήμερα!
“Αθωωτική η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλιου της Αποκεντρωμένης Διοικησης Αιγαίου  για τις ” μετακινήσεις” του Χαράλαμπου Κόκκινου στη Ενεργειακή Α.Ε.”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.