Συνεντεύξεις

Ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Κρις Σπύρου μιλάει στη Μαρία Καρχιλάκη

Spread the love

 

2cf6603.jpg

 

 

 

 

Μαρία Καρχιλάκη

 

O Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, επιφανής Ελληνοαμερικανός, Κρις Σπύρου, μιλά στο CNN Greece για τη διπλή τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες, τις εκλογές στις ΗΠΑ -τις οποίες προεξοφλεί ότι θα κερδίσει η Χίλαρι Κλίντον- τις ελληνο-αμερικανικές σχέσεις αλλά και τη δική του περιπετειώδη διαδρομή από το χωριό Πορτή της Καρδίτσας στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ηλικία μόλις 13 χρονών.

Ο Κρις Σπύρου έχει -μεταξύ άλλων- εκλεγεί τρεις φορές βουλευτής στη Βουλή των Αντιπροσώπων του Νιου Χάμσαϊρ ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος στην ίδια Πολιτεία καθώς και Πρόεδρος, εκεί, των εκλεκτόρων του Μπιλ Κλίντον, τo 1992. Το 1984 κέρδισε το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και κατέβηκε στις εκλογές ως Υποψήφιος Κυβερνήτης του Νιού Χάμσαϊρ -μοναδικός Ελληνοαμερικανός μη γεννημένος στις ΗΠΑ που έχει κερδίσει την υποψηφιότητα στην ιστορία της χώρας. Στην Προεδρία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα εξελέγη για πρώτη φορά το 1994 και έκτοτε επανεκλέγεται συνεχώς.

SHARE
RELATED POSTS
Δρ Στέλιος Στυλιανίδης: “Η Ψυχική Υγεία στην Ελλάδα είναι ο φτωχός συγγενής. Έχουμε το αρνητικό ρεκόρ της Ευρώπης”, της Τζίνας Δαβιλά
Στέλλα Αναστασιάδη-Μανωλεδάκη: η σπάνια αετίνα της Κρήτης, της Τζίνας Δαβιλά
“Η κυνικότητα της απιστίας έγκειται στην ανάγκη της”, δείτε την συνέντευξη του Θάνου Ασκητή.

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.