Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Ο Άδωνις πορτιέρης, του Βαγγέλη Παυλίδη

Vangelis Pavlidis
Spread the love

 

Vangelis Pavlidis

  

Βαγγέλης Παυλίδης

 

adonis.jpg

 

 

 

 

“Απλά άψογος” κατά τον Αδωνι Γεωργιάδη ο ακροδεξιός ραβίνος που παραληρόντας με αφορμή την ενέργεια του “Ρουβίκωνα” ενάντια στην πρεσβεία του Ισραήλ και αφού “φτύνει τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη”, τα “αναρχοκομμούνια”κσι τον Μπακούνιν, δηλώνει πως “αν εισέρχονταν στον χώρο, έπρεπε να αντιμετωπιστούν με μια σφαίρα στο κεφάλι”.


Σημειώστε παρακαλώ την σφαίρα στο κεφάλι.Απλά άψογος! Τόσο άψογος που ακόμα και η πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα τον αποκύρηξε αποκαλόντας τον ακραίο. Και η ΝΔ; Θα περίμενε κανείς μια αντίδραση απο το κόμμα αντιπρόεδρος του οποίου είναι ο Αδωνις. Μια ανακοίνωση έστω πως εκείνο το “απλά άψογος” είναι προσωπική άποψη του Αδώνιδος και μόνο. Όπως έκανε και η πρεσβεία του Ισραήλ για τον ραβίνο.

Δεν είδα κάτι τέτοιο, μούγγα! Ίσως και να μου διεφυγε. Κατά γενική ομολογία όμως ο κύριος Αδωνις έγινε νούμερο 2 της ΝΔ όχι για τις πολιτικές του ικανότητες, ούτε για την ρητορική του δεινότητα ούτε, προφανώς, για την εξαιρετική του ευφυϊα. Έγινε νούμερο 2 της ΝΔ για να είναι ο σύνδεσμος με την άκρα δεξιά, ο πορτιέρης που της κρατάει ανοιχτή την πόρτα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

 

26034478_1736792189679026_1511717917_n.jpg

SHARE
RELATED POSTS
Το κάψιμο της γνώσης, του Βαγγέλη Παυλίδη – The burning of knowledge, by Vangelis Pavlidis
Vangelis Pavlidis
Bartolomeo Vanzetti – Nicola Sacco, του Βαγγέλη Παυλίδη
Πόζες, στάσεις, χειρονομίες, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.