Ανοιχτή πόρτα

Νερό στη Ρόδο: η Δικαίωση του iPorta.gr

fragma_gadoura_rodos.jpg
Spread the love

Αφού πια έχει ομαλοποιηθεί η υδροδότηση στη Ρόδο μετά την σχεδόν 45ήμερη ταλαιπωρία των νησιωτών και επισκεπτών του νησιού, ως iPorta.gr θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους αναγνώστες μας για την εμπιστοσύνη τους στο site μας .

 

Είμαστε ικανοποιημένοι που επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές θέσεις του iPorta.gr που τέθηκαν στο άρθρο «Νερό στη Ρόδο. Κάποιος δεν ξέρει καλά τη δουλειά του, της Τζίνας Δαβιλά» και οι οποίες εκτιμήσεις-θέσεις τέθηκαν εξ αρχής με τόλμη, ανιδιοτέλεια και χωρίς υπεκφυγές.

Είμαστε περήφανοι που σκάψαμε βαθιά το ζήτημα της υδροδότησης που αφορά από το Φράγμα Γαδουρά Ρόδου μέχρι την ΔΕΥΑΡ και εν συνεχεία στον πολίτη, και που αναγκάσαμε να απαντηθεί το ερώτημα για το ποιος ευθύνεται παρ’όλο που προκλήθηκαν εντάσεις μεταξύ των αιρετών. Και αν ακόμα δεν απαντήθηκε το ερώτημα με σαφήνεια απ’όλους τους αρμόδιους, δώσαμε τη δυνατότητα στους αναγνώστες μας να σχηματίσουν προσωπική άποψη.

Στόχος της Δημοσιογραφίας δεν είναι να είναι αρεστοί οι αρθρογράφοι της, αλλά αποτελεσματικοί και χρήσιμοι. Και φυσικά, ο ρόλος της Δημοσιογραφίας δεν είναι να παρουσιάζει τη μισή αλήθεια, να την αποκρύπτει ή να την ανασκευάζει. 

Είμαστε περήφανοι ακόμα και για τα εξώδικα που εστάλησαν από τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο για λόγους μη κατανοητούς, [πρώτο εδώ δεύτερο εδώ δεδομένου ότι ο αιρετός πολιτικός επέλεξε να απαντήσει στο ρεαλιστικό ρεπορτάζ και στις προσωπικές εκτιμήσεις [της αρθρογράφου Δαβιλά] με το δρόμο των διπλών εξώδικων. Ο καθένας επιλέγει τις συμπεριφορές που του αρμόζουν.  

Εμείς ως www.iPorta.gr  θα συνεχίσουμε να κάνουμε το χρέος μας – χωρίς να χαριζόμαστε σε κανένα – για την ευημερία και την ισορροπημένη καθημερινότητα των πολιτών απ΄άκρη σ’άκρη της Ελλάδας. Άφοβα, ειλικρινά, απρόσκοπτα, με σεβασμό στις αρχές της Δημοκρατίας.

Το iPorta.gr είναι πάντα στη διάθεση των αναγνωστών του και απαντά στο [email protected] .

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Εκ της Διευθύνσεως,

18 Αυγούστου 2017

 

SHARE
RELATED POSTS
Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη, του Νίκου Βασιλειάδη
Μ. Γλυνός: “Εμείς τιμούμε το “συμβόλαιο συνεργασίας” με τους πολίτες”-Σε Τήνο και Άνδρο ο Επικεφαλής της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου”
Κάποιες, πικρές αλήθειες, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.