Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Η ευγενέστατη κυρία βουλευτής, του Βαγγέλη Παυλίδη

Spread the love

Δούλεψα πολύ σήμερα -εικονογραφώ ένα πολύ ωραίο παραμύθι- και κουράστηκα. Έκανα με την Νόομι μιαν επίσκεψη στο καφενείο του χωριού να ξεδώσει το μυαλό μου κι ύστερα, πίσω στο σπίτι, ετοιμάστηκα ν’ απλώσω τα πόδια μου. Ένα ούζο μπροστά στην τηλεόραση μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Πριν την στήσω μπροστά στο χαζοκούτι έριξα μια τελευταία ματιά στον ηλεκτρονικό τύπο κι έτσι έπεσα πάνω στην αξιότιμη κυρία Φωτεινή Πιπιλή. “Να βγάλει τον σκασμό ο Γιώργος Παπανδρέου!” , δήλωσε η αξιότιμη κυρία Πιπιλή.

Δεν άντεξα. Άφησα το ούζο να περιμένει κι έσβησα την TV. Έκανα στα γρήγορα ένα σκίτσο της ευγενέστατης κυρίας Πιπιλή γιατί τις πιο πολλές φορές μου έρχεται πιο εύκολο από το γράψιμο.

Σας την χαρίζω και εξηγούμαι. Δεν με πειράζει τόσο η αναφορά στον Γ. Παπανδρέου. Με πειράζει ο τρόπος, ο λόγος, η αγωγή, που μόνο από τίποτα Χρυσό Κασιδιάρηδες θα περίμενα. Λυπάμαι την χώρα -την χώρα μας- που οι ηγέτες της είναι αυτού του επιπέδου.

Πάω πίσω στο ούζο μου.

 

Βαγγέλης Παυλίδης

SHARE
RELATED POSTS
Οι ενοχλημένοι πιστοί της ελεύθερης έκφρασης, του Βαγγέλη Παυλίδη
Χαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη, του Βαγγέλη Παυλίδη
ΝΔ: Habemus Papam, του Βαγγέλη Παυλίδη
1 Comment
  • Χρήστος Μαγγούτας
    5 Απριλίου 2014 at 15:34

    Βαγγέλη,

    Οταν είδα το βίντεο υπερυπουργού και Κασσιδιάρη σκέφτηκα: Γιατί τη λένε μπουρδέλο τη Βουλή? Δε μπορεί να χρησιμοποιούν τόσο χυδαία γλώσσα στα μπουρδέλα. Να τη λένε απλά “Βουλή της σημερινής Ελληνικής Δημοκρατίας” και θα καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι εννοούν.

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.