Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

I am sharing ‘χιλιάδες σκέψεις’ with you, της Δέσποινας Γρηγοριάδη

Spread the love

Η Δέσποινα Γρηγοριάδη είναι ιδιωτική υπάλληλος, τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται με το γράψιμο και με διαφορά άρθρα και διηγήματα. Ηλεκτρονικά κυκλοφορεί το πρώτο της διήγημα με τίτλο “Ξεκλειδώνοντας την καρδιά μου”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλοι μιλάμε για αγάπη

Μια έννοια μεγάλη ένα φως , απαραίτητο που σβήνει . Όταν δεν ξέρουμε τον τρόπο να την φροντίσουμε, να την κρατήσουμε, σαν να μην υπάρχει άλλη φορά, ποτέ ξανά.

Μπερδεύονται  χιλιάδες σκέψεις  όταν έρχεται η πρώτη δυσκολία, τα πρώτα ζόρια που ακριβώς εκεί η απόδειξη περιμένει, ότι είσαι πραγματικά δίπλα στον άνθρωπο που επέλεξες . Φανερώνει πόση δύναμη  έχει η αγάπη σού. Ότι  μπορείς ν’ αγγίξεις και τη   όχι τελικά , αλλά και οι υποσχέσεις που κάποτε έλεγες.

Πόσο αληθινές ήτανε

Όταν αγαπάς είσαι πάντα παρών,  στην παρουσία πού σε μεταμορφώνει καθημερινά  σε κάτι καλύτερο. Γιατί η ζωή δεν είναι φτιαγμένη από ροδοπέταλα , όμως όταν αγαπάς και είσαι απόλυτα στο μαζί, με οποία μπόρα και να έρθει στο σταυροδρόμι, ίσως και να είναι όλα ρόδινα.

Αρκεί ο τρόπος που κινούνται τα νήματα.

Δεν ξεφτίζει κανένα χρώμα.  Όταν τα συστατικά είναι με αλήθεια. Μόνο τότε αυτή η μαγεία αποκτά το περιεχόμενο πού τις αξίζει . Κι όχι μια φυλακή που θα σε κάνει ν’ αποζητάς την απόδραση σού.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Γράμμα σ’ένα παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ, του Αλάριχου
Άννες της λήθης… , του Γιώργου Αρκουλή
Ζωντανά σε απόγνωση, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.