ΕΥ ΖΗΝ

Η αλήθεια μου για την Ελλάδα το 2012 και η επαλήθευσή μου το 2015, της Σμάρως Σωτηράκη

smaro_professional.jpg
Spread the love

Αισίως φθάσαμε στην παραμονή των επαναληπτικών εκλογών. Μέσα σε αυτό το μήνα ήταν αρκετές οι φορές που είπα τη γνώμη μου για όσα πρόκειται να συμβούν είτε δημοσίως είτε σε διάφορα φιλικά σουαρέ. Ωστόσο, δεν είχα το χρόνο να γράψω μιαν ανάρτηση, λες και βάσκανος μοίρα δεν με άφηνε να αποτυπώσω στο ιστολόγιό μου πιο αναλυτικά και εμπεριστατωμένα αυτά που υποστηρίζω. Κι αυτό επειδή, μέσα στις αναρτήσεις μου και ιδιαίτερα κάθε φορά που μιλάω για σημαντικές μετακινήσεις και όψεις πλανητών, δίνω πάντα το στίγμα μου.

 

Σε λίγες ώρες ανοίγουν οι κάλπες (σ.σ.: το άρθρο είναι γραμμένο στις 16/6/2012). Το ζητούμενο από το φιλοθεάμον κοινό είναι να απαντήσω ευθαρσώς ποιο κόμμα θα βγει, αν θα έχει αυτονομία, αν θα δουν κυβέρνηση τα ματάκια μας και τέτοια. Μεγάλη πρόκληση και επιτυχία για έναν αστρολόγο να βρει τα αποτελέσματα με ακρίβεια αλλά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο καθώς θα έπρεπε να έχει όλα τα στοιχεία των ενδιαφερομένων με ακριβέστατη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Δυστυχώς, συχνά, μας λείπουν κάποια στοιχεία και σχεδόν πάντα η ακριβέστατη ώρα που καθορίζει πολλά για την έκβαση των πραγμάτων. Όσοι με παρακολουθείτε, ξέρετε ότι δεν μασώ το λόγια μου καθώς στο βιβλίο μου “2000 στο κατώφλι της εποχής του Υδροχόου” που είχε κυκλοφορήσει με το περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ, στο τέλος του 1999 και μιλούσε για τα επόμενα χρόνια, είχα από τότε κάνει σαφές ότι θα ζήσουμε τη σκληρότητα των τελευταίων ετών και τις δυσκολίες που τώρα αντιμετωπίζουμε. Είχα μιλήσει για την κατάλυση του συστήματος όπως το γνωρίζουμε και για τη μεγάλη μάχη που θα δοθεί μεταξύ της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του τραπεζικού καθεστώτος. Κι όλα αυτά το 1999!

 

Όχι δεν μασώ τα λόγια μου. Απλά απαντώ με ειλικρίνεια. Για το ποιος θα βγει κανένας αστρολόγος δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, όμως μπορεί να συνδυάσει αυτά που “διαβάζει” στα σύμβολα δια μέσου των χρόνων και να καταλήξει στα συμπεράσματά του.

 

Ας ξεκινήσουμε από το ωροσκόπιο της Ελλάδας! Οι πρόσφατες εκλείψεις στων οποίων τις επιδράσεις βρισκόμαστε έγιναν στον άξονα πρώτου – εβδόμου της Ελλάδας που σχετίζεται με το λαό, τη δημόσια υγεία και τάξη καθώς επίσης και με τους άλλους, συμμάχους ή εχθρούς, φίλους ή “φίλους”, σωτήρες ή “σωτήρες”, τις συνθήκες, τα μνημόνια και οτιδήποτε μας συνδέει μαζί τους. Μάλιστα η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιήθηκε ακριβώς πάνω στον Άρη της Ελλάδας που βρίσκεται στον έβδομο οίκο της. Όλο αυτό επηρεάζει το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά δείχνει και το προεκλογικό μένος των “σωτήρων” που φαίνεται να φοβούνται περισσότερο από τον ελληνικό λαό γι αυτό γαβγίζουν. Και είναι φυσικό! Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε γιατί απλά μας τα έχουν πάρει όλα. Εκείνοι όμως φοβούνται μήπως χάσουν την εθνική κυριαρχία μας που τους έχει παραδοθεί με τα μνημόνια της συμφοράς και της προδοσίας. Εκείνοι φοβούνται γιατί έχουν να χάσουν πολλά και μεγίστης αξίας. Με τις επιδράσεις των εκλείψεων στο κεφάλι μας, της Ηλιακής να υπογραμμίζεται και να ενισχύεται από το Δία που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μοίρα της και τον Ποσειδώνα να την τετραγωνίζει από τους Ιχθύες, η ασάφεια είναι κυριότερο συστατικό αυτών των εκλογών.

Πάντως, με αυτή την επίδραση των εκλείψεων προφανώς και δεν θα ισχύσουν τα μνημόνια, τουλάχιστον όπως έχουν υπογραφεί μέχρι αυτή τη στιγμή (σ.σ.: τώρα πλέον, δυόμισι χρόνια μετά τη συγγραφή του άρθρου, όλοι ξέρουμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν τηρηθεί οι όροι βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει).

 

Στο ωροσκόπιο του Αντώνη Σαμαρά ο διελαύνων Δίας που κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και τον Άρη του και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δείχνουν ότι θα μπορούσε να πάρει μια γεύση χαράς, τόση ώστε να του έρθει ακόμη πιο βαριά η απογοήτευση (σ.σ.: ήρθε η στιγμή της απογοήτευσης). Ας μην ξεχνάμε ότι εκτός από την καταλυτική λειτουργία του Ποσειδώνα, ο Δίας που θα μπορούσε να είναι το αντίπαλο δέος και να φέρει κάτι καλό, ενισχύει τις επιδράσεις της Ηλιακής έκλειψης πάνω στον Ήλιο και τον Άρη του προέδρου της ΝΔ. Αυτά είναι τα κύρια θέματα του ωροσκοπίου του Αντώνη αλλά όχι τα μόνα.

 

Από την άλλη στο ωροσκόπιο του Αλέξη Τσίπρα υπάρχουν δυσκολίες καθώς η Ηλιακή έκλειψη σχημάτισε τετράγωνο με τον Άρη του. Ο Τσίπρας πρέπει να δώσει σκληρές μάχες και αυτό δεν χρειάζεται να είναι κανείς αστρολόγος για να το καταλάβει. Ωστόσο, ο λαμπερός του Ήλιος στο Λέοντα πολύ σύντομα θα δεχθεί ένα εξαιρετικό τρίγωνο από τον Ουρανό και ένα εξάγωνο από το Δία. Θέλω να προσθέσω ότι αρκετοί συνάδελφοι έχουν σταθεί και όχι άδικα, στις δυσαρμονικές όψεις που δέχεται η Αφροδίτη του από τον Πλούτωνα και τον Ουρανό αλλά, αν έχω σωστή ώρα του Αλέξη, η Αφροδίτη κυβερνάει το δωδέκατο οίκο του που σημαίνει ότι τρώει πισώπλατα χτυπήματα από άτομα της σκιάς που προσπαθούν να τον ανατρέψουν, να τον αποδυναμώσουν, να τον διαβάλλουν (ήδη απολαμβάνει αυτό το σύστημα όψεων με τη λάσπη και τις απειλές που έχει δεχθεί με τη σέσουλα).

 

Ωστόσο, σημαντικό παράγοντα στην αστρολογία όταν μιλάμε για πολιτικές εξελίξεις, αποτελούν οι μεγάλοι κύκλοι. Το παιχνίδι με την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας άρχισε μαζί με το Ευρώ το 1999-2000. Άνοιξε με την επίπλαστη οικονομική ευημερία που επέφερε η σύνοδος του Κρόνου με το Δία στον Ταύρο (2000) και θα κλείσει με την ανατροπή της καθεστηκυίας κατάστασης που θα επιφέρει η ίδια σύνοδος στο ζώδιο του Αιγόκερου (2020). Όπως έχω γράψει στο βιβλίο μου “2012 αλήθειες και ψέματα” που εκδόθηκε στις αρχές του 2010, ο Κρόνος και ο Δίας καλύπτουν κύκλους των 20 και 200 ετών, που πραγματοποιούν συνόδους σε ζώδια του ίδιου στοιχείου. Συγκεκριμένα το 2020 θα γίνει η τελευταία σύνοδος του Δία και του Κρόνου στα ζώδια της γης και στη συνέχεια για 200 χρόνια αυτές οι σύνοδοι θα γίνονται ανά 20 χρόνια στα ζώδια του αέρα.

 

Συνεπώς το 2020 θα κλείσει το κεφάλαιο μιας υλιστικής εποχής με τη σταδιακή κατάλυση του συστήματος όπως το γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή και, στη συνέχεια από το 2020 και μετά, με τη σταδιακή ανάδυση ενός νέου μοντέλου.

Υποστηρίζω ότι θα ζήσουμε πολλά περιστατικά καθώς, στο μεταξύ, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα θα έχουν ο Ουρανός με τον Πλούτωνα. Το τετράγωνό τους που θα επαναληφθεί με ακρίβεια επτά φορές θα τινάξει στον αέρα την μπάνκα! Η ερμηνεία αυτού του τετραγώνου είναι πολύπλευρη. Κατ’ αρχάς -θυμίζω και πάλι τις προβλέψεις μου στο βιβλίο “2012 αλήθειες και ψέματα”- το πιο πιθανό είναι ότι θα προκαλέσει έντονα γεωφυσικά φαινόμενα (σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, κλπ) που μπορεί να εντείνουν τα προβλήματα ή να ανατρέψουν τις ισορροπίες όπως τις ξέρουμε μέχρι αυτή τη στιγμή στη γηραιά ήπειρο αλλά και σε όλο τον πλανήτη. Στην πορεία σχετίζεται με την πάλη του κερδοσκοπικού κατεστημένου (Πλούτωνας στον Αιγόκερω) εναντίον της ανθρωπότητας που επαναστατεί για ένα καλύτερο αύριο, για μια καινούργια αρχή (Ουρανός στον Κριό). Θεωρώ ότι μέσα στα επόμενα χρόνια πολλά έχουν να δουν τα ματάκια μας.

 

Παράλληλα, οι μεγάλες δυνάμεις, επηρεάζονται από το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα. Πρώτη και καλύτερη η Γερμανία που δέχεται αυτή την αδυσώπητη όψη στον Ήλιο της και της ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο του Ήλιου της με τη γενέθλια σύνοδο Ουρανού – Ποσειδώνα. Εννοείται ότι απεύχομαι να συμβεί κάτι κακό στο Γερμανικό λαό αλλά φαίνεται ότι με την άκαμπτη πολιτική των άδικων και σκληρών πολιτικών τους οδηγούνται σε αδιέξοδο. Επίσης απεύχομαι να συμβεί μια μεγάλη φυσική καταστροφή στη χώρα τους… (σ.σ.: για τη Γερμανία φαίνεται ότι με τον Κρόνο στον Τοξότη την περιμένουν άλλου τύπου δυσκολίες, πιθανώς στις σχέσεις της με άλλα κράτη. Στην τριετία 2015 – 2017 η κυβέρνησή της θα πιεστεί πολύ καθώς δεν θα μπορεί να ασκήσει την εξωτερική πολιτική που αυτή τη στιγμή επιβάλλει ενώ θα αποκαλυφθούν αλήθειες και σκάνδαλα που θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση το σημερινό καθεστώς της. Ελπίζω αυτή η όψη να εκφραστεί και μέσω της πίεσης που οφείλει να ασκήσει η καινούργια κυβέρνηση της Ελλάδας για τα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο).

 

Και δεν είναι μόνο η Γερμανία. Ακολουθούν κατά πόδας η Γαλλία που είναι Ζυγός (σ.σ.: τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δυστυχώς καταδεικνύουν τις σκληρές όψεις που δέχεται) και η ΗΠΑ που είναι Καρκίνος, ζώδια παρορμητικά που θα δεχθούν το σκληρό και απόλυτα ανατρεπτικό τετράγωνο των απολύτων δυνάμεων Ουρανού – Πλούτωνα. (Σ.Σ.: η τελευταία φορά που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα θα είναι τον Μάρτιο του 2015 αλλά η επίδρασή του θα διαρκέσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε ότι αφορά στις ΗΠΑ, μέσα στην επόμενη πενταετία και ιδιαίτερα στη διετία 2019 – 2020, θα δούμε πολλά γεγονότα. Κάποια μπορεί να «μαγειρεύονται» ήδη).

 

Μήπως τελικά η Ελλάδα δεν είναι ο πιο αδύναμος κρίκος; Και βέβαια δεν αναφέρομαι στις άλλες Μεσογειακές χώρες που είναι έτοιμες να ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου καθώς έχουν πατήσει με το ένα πόδι στη συμφορά και κάνουν ότι παίζουν κουτσό. Σύντομα θα πέσουν οι μάσκες και θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος και σε αυτές καθώς, δυστυχώς, οι τράπεζες ζητούν το αίμα των λαών και όχι μόνο του δικού μας λαού. Αναφέρομαι πάντα στις υπερδυνάμεις που μας έχουν βάλει στο στόχαστρο, προσπαθώντας να μας κάνουν να νιώσουμε ο πιο αδύναμος κρίκος, προσπαθώντας να καταλύσουν την αξιοπρέπειά μας. Σε αυτές τις δυνάμεις ερωτώ η ταπεινή αστρολόγος: μήπως κύριοι δεν είμαστε εμείς ο πιο αδύναμος κρίκος αλλά εσείς και πάτε να κρύψετε το πρόβλημά σας, πατώντας στις αδυναμίες των κυβερνήσεών μας;

 

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί ο χάρτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ. Ποιανού; Του Ευρώ που μέσα στην επόμενη πενταετία ή θα έχει αλλάξει στα πάντα ή θα έχει κρατήσει το όνομα αλλά με άλλο περιεχόμενο, δηλαδή εντελώς διαφορετικά δομικά στοιχεία. Κι όταν ξέρουμε ότι το Ευρώ τείνει προς αποδόμηση, μας απασχολεί αν εμείς επιστρέψουμε στη δραχμή; Όλοι οι Ευρωπαίοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και ότι είναι να μας συμβεί, θα μας συμβεί στο πνεύμα της ομαδοποίησής μας ως Ευρωπαίων εταίρων. Όσο για την Ένωση; Το πέρασμα του Κρόνου από το Σκορπιό (2012) μέχρι τον Αιγόκερω (2020), σε συνδυασμό με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα δημιουργήσει αρκετά συντρίμμια…

 

 

 

Σύνοψη – Η αλήθεια μου:

 

1.Το αποτέλεσμα των εκλογών το μόνο σπουδαίο που μπορεί να κάνει αν καταψηφιστούν τα μνημονιακά κόμματα, είναι να δείξει στους μεγάλους καρχαρίες που απαιτούν να ψηφίζουμε την καταδίκη μας επειδή έτσι τους βολεύει, ότι δεν είμαστε άμορφη μάζα. Πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν φοβόμαστε καθώς ποντάρουν στο φόβο μας (Πλούτωνας).

2. Μολονότι τα αστρολογικά μου δεδομένα μου υπαγορεύουν ότι η εκλογική αναμέτρηση θα φέρει τον Τσίπρα και το Σαμαρά σε πάλη στήθος με στήθος, προσωπικά, πιστεύω ότι ο Τσίπρας είναι πιο ευνοημένος σε βάθος χρόνου. (Σ.Σ.: στις επικείμενες εκλογές, περίπου δύο χρόνια μετά την ανάρτηση αυτού του άρθρου, θα έχουμε το πλήρωμα του χρόνου καθώς θεωρώ ότι ο Τσίπρας θα είναι ο νικητής των εκλογών).

3. Οδεύουμε ολοταχώς για την αποδόμηση του Ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη μορφή που ξέραμε μέχρι αυτή τη στιγμή και πάμε για άλλα με ότι αυτό συνεπάγεται (παγκόσμια κρίση, κατάλυση αξιών, κλπ).

4. Μέσα στην τούρλα του Σαββάτου αναμένονται σοβαρά γεωφυσικά φαινόμενα με ότι επίσης κάτι τέτοιο συνεπάγεται…

5. Η Ελλάδα που ποτέ δεν πεθαίνει, θα μπει σε μια πορεία σταδιακής ανόδου από το 2015 ενώ άλλα κράτη που αυτή τη στιγμή αισθάνονται την υπεροχή τους θα παίρνουν την κατιούσα.

6. Η οριστική εικόνα θα διαμορφωθεί το 2020 που θα είναι μια χρονιά – σταθμός δεδομένου ότι κλείνει οριστικά ο κύκλος των 200 ετών με τις συνόδους Δία – Κρόνου στα γήινα ζώδια. Τότε αναμένεται η απαρχή ενός καινούργιου συστήματος.

 

Τέλος, πριν κλείσω αυτό το μακροσκελές άρθρο μου, θα ήθελα να επισημάνω ότι πρέπει να μην αφήσουμε το φόβο να μας κυριεύσει. Τα καθεστώτα των τραπεζών και των προδοτών στοχεύουν στο φόβο μας. Αν αντιδράσουμε και τους δείξουμε τη δύναμή μας, αν είμαστε συνειδητοποιημένες ατομικότητες και όχι όχλος και άμορφη μάζα, τότε σίγουρα θα αποφύγουμε πολλά δεινά και θα μείνουμε με το κεφάλι ψηλά!

 

Με την ευχή να ψηφίσουμε όλοι οι Έλληνες κατά συνείδηση και όχι ως φοβισμένη μάζα…

 

 smaro_professional.jpg

Σμάρω Σωτηράκη

 

SHARE
RELATED POSTS
Άγιος Ονούφριος, ο μέγας ασκητής της Αιγύπτου που ασκήθηκε στην ταπεινοφροσύνη
“Skopelos Tiropita” Greek salad from “Greek Islands”!
Το σπίτι του George Michael στο Ηνωμένο Βασίλειο [Photos]- George Michael house at United Kingdom, by Yannis Arapakis

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.