Πόρτα στην Πολιτική

Γιάννης Παππάς: “Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μοιράσει το Αιγαίο σαν να ήταν παιδότοπος!”

.jpg

Σε νησιά του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στα Δωδεκάνησα Γιάννης Παππάς.

 

Ο κ. Παππάς, επισκέφτηκε τους Λειψούς, την Πάτμο, την Κάλυμνο και Κω και μίλησε για τις θυσίες που έχουν γίνει, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην Ελληνική Κυριαρχία που η κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά έχει καταφέρει να διατηρήσει. Κάτι το οποίο, όπως υπογράμμισε θεωρεί βέβαιο πως δεν θα γίνει με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. «Η ΝΔ είναι το τελευταίο ανάχωμα στην ανασφάλεια, τον μηδενισμό και τον λαϊκισμό μιας ακραίας και συνάμα επικίνδυνης Αριστεράς» όπως τόνισε.

 

«Οι Δωδεκανήσιοι έχουν ζήσει λιγότερο από 70 χρόνια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! Την ημέρα που οι διεθνιστές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα μοιράζουν το Αιγαίο σαν να ήταν παιδότοπος ΟΣΟΙ Δωδεκανήσιοι τους έχουν στηρίξει με την ψήφο τους, θα ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ για την ιστορία, τους προγόνους, την καταγωγή και για την ιθαγένεια τους! Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιθαγένεια τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα την κάνουν ή χαρτοπετσέτα ή σημαία ευκαιρίας. Ας μην είναι πολλοί εκείνοι που θα ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ την προσεχή Δευτέρα»!

 

.jpg


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Η αναζήτηση του αυτονόητου, του Νίκου Ζέρβα
Ομιλία του Γιώργου Νικητιάδη στην Κω στις 3 Μαρτίου με θέμα “Τουριστική Ανάπτυξη της Κω, ευθύνες και υποχρεώσεις όλων”
Ειδωλολατρεία των συμβόλων, του Γιάννη Πανούση

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.