Πόρτα στην Πολιτική

Φορολογήστε την ημιμάθειά σας, του Ηλία Καραβόλια

Spread the love

89c03786-ec54-4df8-8c5a-e24edc95c977.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ηλίας Καραβόλιας

[email protected]

 

 

 

 

image-250121.jpg

 

Και όμως: στην κυβέρνηση νομίζουν ότι η οικονομική πολιτικη τους είναι κοινωνικά ευαίσθητη!

 

Η γενικευμένη αγανάκτηση του κόσμου λόγω πρωτοφανούς οικονομικής δυσπραγίας, θα οδηγήσει πολλούς, σύντομα, στο περιθώριο της Ιστορίας.

 

Εν ονόματι μιας ‘υπευθυνότητας’ και μιας σωτηριολογικής διακυβέρνησης, εν ονόματι του δήθεν ‘αναγκαίου’, με κάθε θυσία, ευρωπαικού προσανατολισμού της χώρας, οι Έλληνες χειρουργούνται για να μην πεθάνουν, αλλά θα μείνουν για πολλά χρόνια ακόμη στο χειρουργείο. Χρησιμοποιούνται φράσεις που κρύβουν την μιζέρια όπως ‘ανάκαμψη’ , ‘ελπίδα’, ‘αναστροφή’ κλίματος αξιοπιστίας από τις ‘αγορές’ και τους πιστωτές. Μείνετε με αυτά κύριοι. Διότι χάνετε, κάθε μέρα που περνάει,την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των κατοίκων αυτής της χώρας. Ο κόσμος θα συσπειρωθεί σύντομα, πολύ σύντομα, αναγκαστικά πλέον για να σας διώξει, γύρω από τον πόλο της μείζονος αντιπολίτευσης

 

Η απόκλιση των δημοσίων εσόδων το α’ τρίμηνο του 2016 θα είναι πρωτοφανής.Εκτός και αν προβείτε σε δημιουργική λογιστική όπως έκαναν και οι προκάτοχοι σας.

 

Μια γενικευμένη στάση πληρωμών από τους πολίτες προς το κράτος , μια γενικευμένη ανομία και ένα πανελλαδικό μορατόριουμ στην ‘αιμοδοσία’ προς το χρέος, είναι η μόνη λύση.

 

Αφού χρεοκοπούν σταδιακά την χώρα οι πολιτικές των ξένων και οι εγχώριοι πολιτικοί υπήκοοι τους, καιρός να την χρεοκοπήσουμε εμείς, οι Έλληνες, αυτοί που ζουν το δράμα της αφαίμαξης του ιδρώτα τους. Διότι κύριοι, δεν τα φάγαμε όλοι μαζί.

 

Και δεν ‘πονάτε’ ,κύριοι , για τον άνεργο, για τον μεροκαματιάρη , για τον νέο επιστήμονα που παίρνει 300 ευρώ με το ζόρι σε ευτελείς δουλείες.

 

Δεν πονάτε, γιατί ποτέ δεν φανταστήκατε τα λεφτά που παίρνετε κάθε μήνα ενώ η κοινωνία σας ψήφισε για να σταματήσει να σχεδιάζει την ζωή πάνω σε ράγες ανασφάλειας και τροχιές αβεβαιότητας.

 

Κλεισμένοι στα γραφεία της εξουσίας, με εκδότες και επιχειρηματίες,παρά τον ψεύτικο πόλεμο που δείχνετε ότι αρχίσατε, μάλλον πέσατε ήδη στην θαλπωρή τραπεζιτών και μεγαλοεργολάβων,

 

Είστε υπεύθυνοι για το τελειωτικό χτύπημα στην χώρα.

 

Δεν συγχωρώ στον εαυτό μου ότι ήλπιζα στις δυνατότητες σας.

 

Όσο και να λέτε οτι έφταιγε ο δικομματισμός τόσων ετών και τα μνημόνια, τώρα δεν έχετε άλλοθι: κυβερνάτε έναν ολόκληρο χρόνο.Ένα έσοδο μόνο θα εισπράξετε, για να τον αποδώσετε στο Βερολίνο: τον φόρο στην ημιμάθεια σας.

 

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

 

The article expresses the views of the author

 

 iPorta.gr

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Το χάος της Μόριας
Ταε Κβο Ντο και ΣΥΡΙΖΑ!, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou
Μανώλης Γλυνός από Κω: “Η μεγάλη ανατροπή στην Περιφέρεια Ν.Α. έρχεται. Το κυρίαρχο για μένα η αγωνία για την επόμενη μέρα-Τείνουμε το χέρι & σε αυτούς που μας λασπώνουν”- Οι υποψήφιοι της Κω

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.