ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4/7/2016 – 10/7/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

 

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 


ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Μολονότι ο Άρης έχει επανέλθει σε ευθεία πορεία και διευκολύνει τη δράση σου, το φλερτ και την προσπάθεια να υπηρετήσεις τη λίμπιντό σου και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, καλό θα ήταν να προσέχεις καθώς ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνουν λίαν επικίνδυνο. Περιόρισε την παρόρμησή σου, μην ξεσπάς τα νεύρα σου επειδή θα έχεις φορτιστεί από τη δουλειά και τις οικογενειακές σου υποθέσεις και μην κάνεις στο ταίρι σου αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνει.
Καριέρα – Οικονομικά: Το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, όπου βρίσκονται ο Ερμής και η Αφροδίτη. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου τόσο οι οικογενειακές όσο και οι επαγγελματικές. Αν θέλεις να κάνεις τώρα μια καινούργια αρχή στη δουλειά ή μια ανακαίνιση στο σπίτι ή μια μετακόμιση, υπάρχει πρόσφορο έδαφος αλλά, θα πρέπει να προσέχεις γιατί με την αντίθεση του Ήλιου και του Πλούτωνα, οι δυσκολίες είναι στο πρόγραμμα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν πρέπει να αφήσω τίποτε στην τύχη του στη δουλειά. Αν είμαι διατεθειμένος να κάνω θυσίες και να εστιαστώ στον σκοπό μου, ο Δίας από την Παρθένο θα είναι βοηθητικός για να κάνω πιο ευχάριστη την καθημερινότητά μου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Ο Άρης έχει επανέλθει σε ευθεία πορεία στον Σκορπιό, το ζώδιο των σχέσεών σου και σχηματίζει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο. Το πιο πιθανό είναι ότι τώρα θα μπορέσετε να βρείτε με το ταίρι σου μία χρυσή τομή στα θέματα που σας απασχολούσαν και σας δημιουργούσαν εντάσεις. Στο να γεφυρώσεις αποστάσεις θα συντελέσει και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον Καρκίνο και εξάρει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Δίας από την Παρθένο, το ζώδιο των ερώτων σου, απογειώνει τα αισθηματικά σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο και, μολονότι σχηματίζουν ευνοούν τις επαφές σου, τα ραντεβού, τις προσπάθειές σου να υλοποιήσεις νέες ιδέες. Να θυμάσαι ότι πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η και να μην υποκινείσαι από τη ματαιοδοξία σου αλλά να οργανώνεις σχέδια συμβατά προς τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω λίγο γιατί η τάση μου να θέλω κόλακες γύρω μου μπορεί να μου κοστίσει ακριβά, κυρίως στην προσωπική μου ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Με τη Νέα Σελήνη και την πολυαστρία στον Καρκίνο, θα πρέπει να αρκεστείς στη ρουτίνα καθώς η προσοχή σου θα στραφεί σε πιο πρακτικά θέματα, θέλεις δεν θέλεις. Έχεις την ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και αυτό θα γίνει αν αφοσιωθείς στο ένα και μοναδικό ταίρι κι αν κάνεις ό,τι μπορείς για να χτίσεις μια σχέση σε γερά θεμέλια. Άλλωστε ο Κρόνος από τον Τοξότη θα σε πριμοδοτήσει μόνο σε μια τέτοια επιλογή.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής, η Αφροδίτη και Νέα Σελήνη φωτίζου τον Καρκίνο, τον τομέας των οικονομικών σου. Από τη μια σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις νέες ιδέες και σχέδια που θα αυξήσουν το εισόδημά σου και υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις κάποια ραντεβού, τα οποία δεν αποκλείεται να επιφέρουν σημαντικούς καρπούς. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ενσκήψουν έκτακτα έξοδα ή απειλητικά κάποια χρέη του παρελθόντος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως καταφέρω να ασχοληθώ επωφελώς με ένα θέμα που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία μου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το μεσημέρι της Δευτέρας στο ζώδιό σου, σού δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε θέματα σχέσεων και δη ερωτικών, στα φλερτ, στις καινούργιες γνωριμίες. Επίσης, στο ζώδιό σου βρίσκονται ο Ερμής και η Αφροδίτη, οι οποίοι ενισχύουν τις επιδράσεις της Νέας Σελήνης. Τώρα πρέπει να μπεις στη δράση και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου αλλά θα πρέπει να προσέχεις καθώς προς το τέλος της εβδομάδας, με την αντίθεση του Ήλιου και του Πλούτωνα, θα έχεις την τάση να φέρεσαι εγωιστικά και θα γίνεσαι χειριστικός/η με το ταίρι σου, βάζοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα, ανοίγει τους ορίζοντές σου και θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προβείς σε καινούργιες συνεργασίες, να προβληθείς, να αυξήσεις την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ωστόσο, να διαβάζεις καλά τα συμβόλαια που υπογράφεις για να μην πέσεις σε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην βλέπω τις καταστάσεις γύρω μου μόνο υπό το πρίσμα του εγωισμού. Καλά θα κάνω να μπαίνω στη θέση των ατόμων που με περιβάλλουν.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Το βάρος αυτών των ημερών θα πέσει στη δουλειά σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να κατακλυστείς από αναμνήσεις και να επιδιώξεις μια συνάντηση με κάποιο άτομο του παρελθόντος σου ή να κάνεις μια γνωριμία που θα θελήσεις να την κρατήσεις μυστική για τους δικούς σου λόγους. Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Τοξότη, απαιτεί ανάληψη ευθύνης και σοβαρότητα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη, τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Καρκίνο, πρέπει να είστε έτοιμος/η να διαλύσεις κάθε φόβο σου και πρόθυμος/η να δουλέψεις μακριά από τον ανταγωνισμό, μυστικά, στο παρασκήνιο. Ωστόσο, η δουλειά σου δεν θα πάει χαμένη καθώς, μέσα στους επόμενους μήνες, θα αμειφθείς για τις προσπάθειές σου. Προς το παρόν, είναι προτιμότερο να κρατάς τους τόνους χαμηλά. Επίσης, πρέπει να φυλάς τα νώτα σου από τα κουτσομπολιά και το παρασκήνιο που θα στήνεται σε βάρος σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να τρέφομαι πιο υγιεινά και να κοιμάμαι καλά γιατί χάνω πολλή ενέργεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνου όπου βρίσκονται και ο Ερμής με την Αφροδίτη. Κοινώς ευνοείσαι και στην εύνοιά σου συνεπικουρεί και ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυξάνει τις πιθανότητες να ζήσεις κάτι όμορφο και ίσως κάτι μοναδικό, ακόμη και να βρεις το ταίρι της ζωής σου, αρκεί να το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης. Δεν αποκλείεται να ενδώσεις σε κάποια ερωτική φιλία ή μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να αναδυθεί ένας καινούργιος έρωτας.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη, τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε συνδυασμό με τον Δία στην Παρθένο, οι στόχοι σου θα ευοδώνονται με μεγαλύτερη ευκολία. Η περίοδος είναι καλή για να ασχοληθείς λίαν επιτυχώς με τις συλλογικές σου δραστηριότητες, να ψάξεις για συμμάχους, να κάνεις καινούργιες φιλίες ή να κυνηγήσεις το όνειρά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Σκορπιό να κινείται σε ευθεία πορεία και με το τρίγωνο του Άρη και της Αφροδίτης θα μπορώ να αναπτύξω τα επικοινωνιακά μου ταλέντα.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Με τη Νέα Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Ερμή στον τομέα της καριέρας σου, τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να αφοσιωθείς στις υποχρεώσεις, στις αγγαρείες, στα «πρέπει», με αποτέλεσμα να παραμελείς την ερωτική σου ζωή. Το ταίρι σου κι εσύ θα κάνετε έντονη κοινωνική ζωή και ίσως γνωρίσετε ο ένας στον άλλο άτομα από τη δουλειά ή το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στον Καρκίνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, αποτελούν τις αστρολογικές συγκυρίες που επηρεάζουν τον τομέα της καριέρας σου. Τα δυναμικά ξεκινήματα δεν αποκλείονται αλλά πρέπει να γίνουν με πολύ σταθερά βήματα, με σύνεση και με συγκρότηση. Οι επιτυχίες θα έρθουν, αρκεί να κάνεις υπομονή και να είσαι εργατικός/η και αποφασιστικός/η να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατόν για την καριέρα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Άρη, ας προσπαθήσω να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, ασφάλειες, δημόσιο, κληρονομικά, διατροφές, κλπ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα σε συνδυασμό με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Καρκίνο αλλά και με τον Άρη που κινείται στο ζώδιό σου, σε ορθή φορά πλέον, σου δίνει το έναυσμα να αρχίσεις δυναμικά τα ταξίδια, τις μετακινήσεις, τις καλοκαιρινές περιπέτειες, τα φλερτ, τις χαρές και τα πανηγύρια. Αναμένονται τα καλύτερα, αρκεί να τα κυνηγήσεις…
Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος είναι καλή για να ασχοληθείς με θέματα σπουδών, επιμόρφωσης, επαφών με το εξωτερικό. Επίσης, οι μέρες σε ευνοούν να κάνεις επαγγελματικά ταξίδια και επαφές με άτομα που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην προώθηση της δουλειάς σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους. Χρειάζεται να είμαι εστιασμένος/η στον σκοπό και να αναπτύξω ισχυρή βούληση για να ικανοποιήσω τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, το περιβάλλον που –εκτός των άλλων- σχετίζεται και με τη λίμπιντό σου ενώ στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Ερμής και η Αφροδίτη. Φαίνεται ότι θα θέλεις να μπεις στο παιχνίδι με σκοπό να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου αλλά, ταυτοχρόνως, θα είσαι και αναστατωμένος/η ψυχικά. Αν εκτονώνεσαι στην κρεβατοκάμαρα, έχει καλώς. Αλλιώς αναμένονται εντάσεις που δεν αποκλείεται να αποβούν βλαπτικές για τη σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Καρκίνο, το βάρος των ημερών πέφτει στον οικονομικό τομέα και ιδιαίτερα στις υποθέσεις σου που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, διατροφές, κληρονομιές. Επειδή το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα απαιτεί να βλέπεις τη στείρα πραγματικότητα, πρόσεχε και μην υπογράψεις διακανονισμούς στους οποίους δεν θα μπορέσεις να φανείς συνεπής αργότερα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μείνω μακριά από τους κόλακες που θα μπορούσαν να μου «κλέψουν» ενέργεια και χρόνο και να με αφήσουν εκτεθειμένο/η.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, όπου βρίσκονται ο Ερμής και η Αφροδίτη. Το ζώδιο των σχέσεών σου έχει την τιμητική του που σημαίνει ότι το θέμα της εβδομάδας είναι το «εγώ και οι άλλοι». Οι μέρες αυτές είναι καλές για φλερτ, καινούργιες γνωριμίες, σχέσεις, όρκους, ανανεώσεις όρκων, ανάλογα με το τι εκφράζει ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει μία περίοδο που ευνοεί τις διαπραγματεύσεις, τις συζητήσεις, τις επαφές και τα ραντεβού. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν σκέφτεσαι να παρουσιάσεις τις ιδέες σου σε κάποιο ισχυρό άτομο ή αν θέλεις να υπογράψεις κάποια συνεργασία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος ευνοεί νέους στόχους, φιλίες, συλλογικές δραστηριότητες. Ας την αξιοποιήσω.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Το βάρος αυτής της εβδομάδας πέφτει στη δουλειά και δεν σου μένει χρόνος για έρωτες. Ωστόσο, αν έχεις μία σχέση, δεν αποκλείεται να την εντάξεις στο πλαίσιο της καθημερινότητάς σου ή να δουλέψετε ένα projectπαρέα με το ταίρι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Τη Δευτέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της καθημερινότητας και της δουλειάς σου, τον Καρκίνο, όπου βρίσκονται η Αφροδίτη και ο Ερμής. Με αυτές τις αστρολογικές συγκυρίες και συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι ο Άρης είναι σε ευθεία πορεία στον Σκορπιό, το ζώδιο της καριέρας σου, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να προωθήσεις τις δουλειές σου και για να διαπραγματευτείς σημαντικά θέματα με άτομα ισχύος που, αν το θελήσουν, έχουν τη δύναμη να σε βοηθήσουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω περισσότερο την υγεία μου. Ας μην ενδίδω σε υπερβολές, ας τρέφομαι καλύτερα κι ας γυμνάζομαι για να εκτονώνω την αρνητική ενέργεια.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, το περιβάλλον που σχετίζεται με τους έρωτές σου και στο οποίο βρίσκονται η Αφροδίτη και ο Ερμής. Το πλανητικό σκηνικό είναι το ιδανικό για τους έρωτές σου, για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να μπεις σε περιπέτειες, να βιώσεις έναν καινούργιο έρωτα, να αναζωπυρώσεις το πάθος της παλιάς σου αγάπης, να χαρείς με το ταίρι σου. Όλα τα καλά σενάρια είναι πιθανά, ανάλογα με το τι λέει ο προσωπικός σου αστρολογικός χάρτης.
Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος είναι καλή για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες και να κάνεις μια προσπάθεια να συνασπιστείς με ισχυρά άτομα που κατέχουν θέσεις – κλειδιά, προκειμένου να σε βοηθήσουν να κάνεις ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα σου. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις γιατί είσαι επιρρεπείς στους κόλακες και, αν τους αφήσεις να σου πουλήσουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες», θα χάσεις χρόνο και χρήμα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω τα ταλέντα μου τώρα που υπάρχει πρόσφορο έδαφος να διακριθώ ή ακόμη και να βγάλω περισσότερα χρήματα από αυτά.

 

mikelcc.gr

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/jfbtvCd2KHA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
SHARE
RELATED POSTS
Tru-Man, του Γιώργου Σαράφογλου
Άγγελέ μου, σε Σένα, της Ελένης Χατζηπέτρου
Σκίτσα εξ Αμερικής 3ο, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.