ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28/3/2016 – 3/4/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

52d08816fce7e445eab85ae8f6322672_XL_1.jpg

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, θα έχεις την τάση να αντιμετωπίζεις με μεγάλες δόσεις εγωισμού την προσωπική σου ζωή, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει τις επιθετικές αντιδράσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει και, ίσως, προκαλέσει εντάσεις στη σχέση σου.
Καριέρα – Οικονομικά:Αρκετά από τα προβλήματά σου βρίσκουν τη λύση τους αυτή την εβδομάδα αλλά απέχεις πολύ από το νιώθεις ασφαλής. Ίσως αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα σε οδηγήσουν στο να κάνεις καλύτερες συνεργασίες αλλά θα πρέπει να προσέχεις ποιες θέσεις υιοθετείς στις συναλλαγές σου καθώς θα έχεις την τάση να είσαι πολύ υποκειμενικός/η και άρα μπορεί να κάνεις σοβαρά λάθη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ένας μυστικός έρωτας είναι στη σφαίρα του πιθανού αυτές τις μέρες…

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η διάθεσή σου θα είναι σαφώς καλύτερη αυτή την περίοδο και σε εξωθεί στο να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να δώσεις μια νέα πνοή στη σχέση σου. Αρωγός σου θα είναι η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον των Ιχθύων που σου επιτρέπει τόσο για να φλερτάρεις όσο και για να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα της προσωπικής σου ζωής.
Καριέρα – Οικονομικά: Από αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις θα είναι καλύτερες για τις δουλειές σου. Αν σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, είναι πιθανό να βρεις τους συμμάχους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αρκεί να μην επαναπαυτείς, να ψάχνεις για το καλύτερο και να είσαι έτοιμος/η να θυσιάσεις χρόνο της προσωπικής σου ζωής για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:Ίσως αναγκαστώ να αναθεωρήσω κάποιους φίλους ή στόχους, γεγονός που ναι μεν θα με πιέσει συναισθηματικά αλλά θα με απαλλάξει από πολλά βάρη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας:Αν είσαι αδέσμευτος/η είσαι αρκετά ευνοημένος αυτή την περίοδο καθώς ενδίδεις σε κάθε λογής περιπέτεια και κάνεις ότι μπορείς για να περάσετε καλά! Αν είσαι δεσμευμένος/η αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα με το ταίρι σου καθώς θα υπάρξουν αρκετές στιγμές έντασης. Μην προκαλείς έντονες αντιδράσεις και προστάτεψε τη σχέση σου. Πολλές φορές η υποχώρηση φέρνει τη νίκη και όχι η επίθεση.
Καριέρα – Οικονομικά:Θα αναγκαστείς να προβείς σε αλλαγές, οι οποίες ναι μεν θα σου προκαλέσουν άγχος αλλά θα σε απαλλάξουν από κάποια προβλήματά σου. Να θυμάσαι ότι θα κουραστείς πολύ αυτή την περίοδο αλλά οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς, έστω και με λίγη καθυστέρηση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:Η περίοδος είναι καλή για να αρχίσω ένα πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο, εκτός των άλλων, θα με βοηθήσει να εκτονώνω το άγχος μου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας:Ανεβαίνει η λίμπιντό σου, κάνεις τα πάντα για να ικανοποιήσεις τα πάθη σου γι αυτό και τα δίνεις όλα για τα φλερτ και τις έντονες συγκινήσεις. Θα είσαι ακόμη πιο ευνοημένος/η αυτή την περίοδο αν είσαι αδέσμευτος/η και θέλεις να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σου εργασία και τους Ήλιο και Ερμή στον Κριό, θα αναγκαστείς να δουλέψεις πολύ σκληρά, να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να διεκπεραιώσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να φανείς συνεπής σε ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα και τη σύνοδό του με τον Ουρανό, το πιο πιθανό είναι ότι θα με ανταγωνιστούν αθέμιτα στη δουλειά ενώ μπορεί να νιώθω ότι οι ανώτεροί μου με αδικούν. Ας προσπαθήσω να μην μπω στο παιχνίδι του ανταγωνισμού κι ας μην αντιδρώ παρορμητικά.

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Με τον Άρη στον Τοξότη, στο ζώδιο των ερώτων σου και τον Ήλιο στον Κριό, οι εξελίξεις θα είναι πιο ευχάριστες αρκεί να είσαι διαθέσιμος/η να τιθασεύσεις τον εγωισμό σου και να μην προκαλείς εντάσεις. Σκέψου καλά πιο είναι το ζητούμενό σου και διεκδίκησέ το με αμεσότητα χωρίς να εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που δεν σε προάγουν.
Καριέρα – Οικονομικά:Αξίζει το κόπο να εστιάσεις την προσοχή σου στη δουλειά καθώς αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, να κερδίσεις στις εντυπώσεις, να αυξήσεις την πελατεία σου, να διαφημιστείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω οπωσδήποτε την Αφροδίτη που και αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται στους Ιχθύς για να διεκπεραιώσω εκκρεμότητες που αφορούν σε δάνεια, τράπεζες, εφορία, διατροφές, κληρονομικά, ασφάλειες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας:Θα χάσεις τα μυαλά σου καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα θυσιάσεις στο βωμό του έρωτα! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς, το ζώδιο των σχέσεών σου, σε απογειώνει! Οι κεραυνοβόλοι έρωτες θα είναι το φόρτε σου ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η και το επιτρέπει ο προσωπικός αστρολογικός σου χάρτης, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις το επόμενο βήμα.
Καριέρα – Οικονομικά:Οι συμφωνίες που θα κάνεις αυτή την περίοδο θα είναι αποδοτικές αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι θα υπάρξουν εντάσεις στη δουλειά σου. Αυτή την εβδομάδα θα αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις και δεν θα έχεις το χρόνο να απολαύσεις τις επιτυχίες σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο κυβερνήτης μου Ερμής σχηματίζει όψεις τετραγώνου με τον Πλούτωνα και συνόδου με τον Ουρανό. Ας προσέχω τις κινήσεις μου, ιδιαίτερα σε υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά κι αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, ας μην υπογράψω διακανονισμούς.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας:Οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει δεν αφήνουν περιθώρια για την προσωπική σου ζωή. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Κριό, σχηματίζει όψεις τετραγώνου με τον Πλούτωνα και συνόδου με τον Ουρανό που δημιουργούν προβλήματα. Είναι πιθανό να εμπλακείς σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές με το ταίρι σου και να προκαλέσεις ζημιά στη σχέση σου γι αυτό να προσέχεις.
Καριέρα – Οικονομικά:Οι δουλειές σου ανοίγουν ενώ οι προσπάθειές σου αποδίδουν καρπούς. Αν θέλεις να συνάψεις μία καινούργια συνεργασία, φρόντισε να μην υπογράψεις την Τετάρτη και την Πέμπτη με τις όψεις του Ερμή από το ζώδιο των συνεργασιών σου τον Κριό.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Και αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς, θέση από την οποία με ευνοεί για να αλλάξω κάτι στην εμφάνισή μου, να κάνω δίαιτα ή να αρχίσω ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Και αυτή την εβδομάδα δέχεσαι τις θετικές επιδράσεις της Αφροδίτης από το ζώδιο των ερώτων σου, τους Ιχθύς. Οι έντονες συγκινήσεις, οι κεραυνοβόλοι έρωτες, οι γάμοι, οι σχέσεις ζωής και ό,τι άλλο καλό, είναι στη σφαίρα του εφικτού. Αξιοποίησε τις περιστάσεις για να απολαύσεις τον έρωτα και τις χαρές που σου επιφυλάσσει.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές οι μέρες ενέχουν το στοιχείο της ανατροπής, της έντασης, της πίεσης. Στο ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας βρίσκονται ο Ήλιος και ο Ερμής με τον Ερμή να σχηματίζει όψεις τετραγώνου με τον Πλούτωνα και συνόδου με τον Ουρανό, οι οποίες δηλώνουν την ύπαρξη παρασκηνίου σε βάρος σου, αθέμιτου ανταγωνισμού, ασυνεννοησίας με τους συναδέλφους σου. Προσπάθησε να μη μπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις και κάνε τη δουλειά σου όσο πιο απερίσπαστα μπορείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω μια πιο σφιχτή διαχείριση των οικονομικών μου γιατί είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα και πρέπει να με βρουν σε ετοιμότητα να τα αντιμετωπίσω.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας:Αν ανήκεις στους Τοξότες που αρέσκονται στις εφήμερες περιπέτειες, οι μέρες αυτές είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου. Αν έχεις πάρει την αισθηματική σου ζωή πιο σοβαρά, με τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, πρέπει να προσέχεις την τάση σου να γίνεσαι επαναστάτης χωρίς αιτία.
Καριέρα – Οικονομικά:Αναγκάζεσαι να αναλάβεις πολλές ευθύνες, τις οποίες προσθέτεις στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμά σου, με αποτέλεσμα να είσαι πελαγωμένος/η και να μην ξέρεις τι να κάνεις. Προσέξτε γιατί η έλλειψη διαύγειας μπορεί να σε εξωθήσει σε λάθος τοποθετήσεις ή αποφάσεις. Ιεράρχησε τις υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις και προσπάθησε να μείνεις πιστός/η στο πρόγραμμά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην παρασύρομαι από τους πειρασμούς των καταστημάτων και να κάνω λίγη οικονομία για να είμαι σε θέση να αντιμετωπίσω τα έκτακτα έξοδα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, οι μέρες αυτές είναι εξαιρετικά καλές για σένα Αιγόκερε που δεν έχεις δεσμευτεί και θέλεις να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι είτε θέλεις εφήμερες περιπέτειες είτε αποζητάς ένα μόνιμο δεσμό. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή στον Κριό, το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα και τη σύνοδό του με τον Ουρανό, θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετές αντιξοότητες στη δουλειά με τους συναδέλφους σου καθώς θα ξεσπάσουν έριδες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω λίγο γιατί είναι πιθανό να αντιμετωπίσω προβλήματα με την ακίνητη περιουσία μου, με αγοραπωλησίες ή να γίνουν κάποιες βλάβες στο σπίτι μου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Οι εξελίξεις θα είναι αρκετά ευχάριστες, ιδιαίτερα αν ψάχνεσαι και μπαίνεις στο παιχνίδι με τη διάθεση να ενδώσεις σε περιπέτειες μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας. Αν έχεις μία σχέση, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου ανάμεσα σε παρέες καθώς θα έχεις πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις.
Καριέρα – Οικονομικά:Από τη μια προκύπτουν αξιόλογες συνεργασίες για τις οποίες δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στη δουλειά και να αυξήσεις τα έσοδά σου ενώ, από την άλλη, δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τις εντάσεις στη δουλειά. Μην εμπλέκεσαι σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κάνε αθόρυβα τη δουλειά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω όταν οδηγώ ή ταξιδεύω, ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη με τις σκληρές όψεις του Ερμή από τον Κριό, το περιβάλλον που σχετίζεται με τις μετακινήσεις μου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτή την εβδομάδα και ανοίγει τους ορίζοντές σου στον αισθηματικό τομέα. Αν επιδιώκεις την ικανοποίηση των παθών σου και ψάχνεις ένα ταίρι, οι μέρες είναι καλές για να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου και ίσως συμβούν τα γεγονότα που θα σε εξωθήσουν να σκεφτείς πιο σοβαρά για το μέλλον.
Καριέρα – Οικονομικά:Οι στόχοι σου ευοδώνονται με περισσότερη ευκολία, γεγονός που θα κεντρίσει τη φιλοδοξία σου και θα σε βάλει σε εξαντλητικά ωράρια με σκοπό να εδραιωθείς στη δουλειά. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής από τον Κριό σχηματίζει σκληρές όψεις τετραγώνου με τον Πλούτωνα και συνόδου με τον Ουρανό, καλά θα κάνεις να προσέχεις τις κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα γιατί είναι πιθανό να χάσεις τιμαλφή, να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να καθυστερήσουν οι πληρωμές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό μου, θα έχω μεγάλη εύνοια στις δημόσιες σχέσεις. Καλά θα κάνω να την αξιοποιήσω για να κλείσω τα ραντεβού μου με σημαντικά άτομα.

 

mikelcc.gr

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Σκίτσα εξ Αμερικής: Τι είχαμε-τι χάσαμε, του Γιώργου Σαράφογλου
Τα Απαιτούμενα του Μινώταυρου, του Γιώργου Σαράφογλου
Η ΑΚΟΣ στην υπηρεσία του ΓΕΣ-Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή και της Δρ Δέσποινας Κατσώχη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.