ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/8/2016 – 4/9/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

 Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

Intro-12-Zodiac.jpg

Αρκετά πιεστική θα είναι αυτή η εβδομάδα.

 

O Ερμής θα αρχίσει την Τρίτη την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο και, με την επίδρασή του, θα μας φρενάρει και θα προκαλεί ανατροπές, καθυστερήσεις, κακή συνεννόηση σε περίοδο που όλοι τρέχουμε για να κερδίσουμε μια θέση στον Ήλιο για τη νέα σεζόν.

 

Ο Σεπτέμβριος, με το καλημέρα, μας δείχνει το σκληρό του πρόσωπο καθώς ξεκινάει με μια ηλιακή έκλειψη που συνοδεύεται από σκληρές όψεις και μας καλεί να προσγειωθούμε στη γη, να είμαστε πρακτικοί, λογικοί, συνετοί, εστιασμένοι στους στόχους μας, συνειδητοί.

 

Τα άστρα μας διδάσκουν ότι «εμείς κρατάμε το μαχαίρι, εμείς και το πεπόνι». Από το πώς θα αντιδράσουμε στις καταστάσεις, από το πόσο συνειδητοί είμαστε, από το πόσο ικανοί να αλλάξουμε πορεία πλεύσης και να γίνουμε πιο υπεύθυνοι, θα εξαρτηθεί το πόσο επιτυχημένες θα είναι οι προσπάθειές μας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.

 

Ας αφουγκραστούμε τα μαθήματά τους κι ας πράξουμε το καλύτερο που μπορούμε…

 

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Την Τρίτη η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεών σου και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να φλερτάρεις, να επιδιώξεις ανανεωτικές καταστάσεις για τη σχέση σου, να χαρείς και να απογειωθείς ψυχικά και σωματικά. Ωστόσο, επειδή οι εκλείψεις και ο ανάδρομος Ερμής δεν δημιουργούν το ιδανικό κλίμα, είναι προτιμότερο να μην πάρεις τώρα τελεσίδικες αποφάσεις, ιδιαίτερα αν βρεθείς στη δύσκολη θέση να σου λέει άλλα η καρδιά σου κι άλλα το μυαλό σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αρκετά σκληρή ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητα, τη δουλειά σου, την υγεία σου, όπου ο Ερμής αρχίζει να κινείται ανάδρομα από την Τρίτη. Οι καθυστερήσεις, οι ανατρεπτικές καταστάσεις, οι πιέσεις και το αίσθημα ότι τίποτε δεν σε ικανοποιεί είναι στο πρόγραμμα. Είναι προτιμότερο να μην κάνεις καμία σημαντική κίνηση στη δουλειά, να προσέχεις γιατί είσαι ευάλωτος/η στις αδιαθεσίες και στα ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας είμαι όσο το δυνατόν πιο σαφής γίνεται στη δουλειά γιατί μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη λόγω παρεξηγήσεων.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η έκλειψη του Ηλίου που πραγματοποιείται την Πέμπτη στην Παρθένο, το ζώδιο των ερώτων σου, όπου θα αρχίσει την ανάδρομη κίνησή του και ο Ερμής την Τρίτη, βγάζει στην επιφάνεια τα προβλήματα, τα απωθημένα, τα κρυμμένα μυστικά και πρέπει να προσέχεις. Μπορεί να υπάρξουν και κάποιες δυνατές στιγμές έρωτα και πάθους αλλά θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι καθώς οι ενέργειες αυτής της περιόδου είναι πολύ ισχυρές και δεν είναι πάντα ακίνδυνες. Επίσης, δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να γνωρίσεις έναν μοιραίο έρωτα, η έκβαση του οποίου εξαρτάται καθαρά από τον προσωπικό σου χάρτη αλλά το βέβαιο είναι ότι θα σου προκαλέσει πολύ έντονα συναισθήματα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σου επιφυλάσσει κάποιες αντιφατικές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Από τη μια η Αφροδίτη που μπαίνει στον Ζυγό, υπόσχεται κάποιες πιο ευχάριστες εξελίξεις στην καθημερινή σου εργασία αλλά, από την άλλη, τόσο η ηλιακή έκλειψη όσο και ο ανάδρομος Ερμής θα προκαλέσουν πολλές εντάσεις, αντιπαραθέσεις, προβλήματα. Το κέρδος σου θα είναι ότι τα γεγονότα μπορεί να σου αποκαλύψουν με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω κι ας μην κοινοποιώ τις δημιουργικές, πρωτότυπες ιδέες μου σε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένα για τη φερεγγυότητά τους σε βάθος χρόνου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται την Πέμπτη στην Παρθένο, όπου την Τρίτη θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του και ο Ερμής. Το συγκεκριμένο περιβάλλον ναι μεν δεν σχετίζεται άμεσα με τις ερωτικές σου υποθέσεις αλλά προκαλεί έντονες καταστάσεις που μπορεί να έχουν τον αντίκτυπό τους στην ερωτική σου ζωή. Αν ζεις κάτω από την ίδια στέγη με το ταίρι σου, προστάτεψε τη σχέση σου από τον εγωισμό, την αδιαλλαξία, τις παρεξηγήσεις. Βοηθητικός παράγοντας είναι η Αφροδίτη που περνάει την Τρίτη στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Ζυγό αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσει να αποτελέσει την πανάκεια σου σε σχέση με τις τόσο επιθετικές όψεις που δέχεται το ζώδιό σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Την Πέμπτη πραγματοποιείται η πολύ σκληρή ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο σε ταυ τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, η οποία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα τόσο στη δουλειά σου όσο και οικογενειακά. Είναι πιθανό να αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις, περισσότερες απ’ όσες αντέχεις και μάλιστα χωρίς να καρπωθείς ούτε τα εύσχημα από τους ανωτέρους σου ούτε τα χρήματα που αναλογούν στη δουλειά σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον ανάδρομο Ερμή θα υπάρχει η τάση να πέφτουμε συναισθηματικά στο σπίτι, αναμοχλεύοντας καταστάσεις του παρελθόντος που έχουν αφήσει τα τραύματά τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Από τη μια ο ανάδρομος Ερμής (από την Τρίτη) που μπορεί να σου βάζει θέματα όπως «προσκολλήσεις στο παρελθόν», «επιστροφές μικρών ή μεγάλων ερώτων», «δικές σου προσπάθειες επανασύνδεσης» και από την άλλη η έκλειψη που σε βάζει στην πρίζα να επικοινωνήσεις στο ταίρι σου τις πιο μύχιες πλευρές σου και να εξωτερικεύσεις τα απωθημένα σου. Κι όλα αυτά μέσα σε ένα σκηνικό φόβου, έντασης και πιθανών παρεξηγήσεων.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη και τον Κρόνο να συμμετέχουν με τον πιο επιθετικό τρόπο στην ηλιακή έκλειψη, επηρεάζοντας τον τομέα της καθημερινής σου δουλειάς, δεν θα αποφύγεις τις πιέσεις, τις αγγαρείες, την ανάληψη δυσβάσταχτων ευθυνών. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από την Τρίτη και θα ευθύνεται για την ασυνεννοησία, τις αναβολές, τα επικοινωνιακά λάθη που θα εντείνουν τα προβλήματα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω όταν οδηγώ ή χειρίζομαι επικίνδυνα εργαλεία γιατί είμαι πιο επιρρεπής του συνηθισμένου μου στα ατυχήματα.

 

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η έκλειψη του Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην Παρθένο με τη συμμετοχή του Κρόνου από τον Τοξότη (ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου), υπογραμμίζει τις ανασφάλειες, τη ζήλια την κτητικότητά σου. Σε συνδυασμό με τον Ερμή που αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ίδιο περιβάλλον, θα σε αναστατώνει καθώς από τη μια θα νιώθεις ότι οι ανάγκες σου παραμένουν ακάλυπτες ενώ από την άλλη δεν θα μπορείς να εντοπίσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Ωστόσο, πρόσεχε γιατί αυτό που θα μπορούσε να σε βάλει σε μεγάλους μπελάδες, είναι η εμμονή σου να καλύπτεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες με παιχνίδια εξουσίας.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η έκλειψη Ηλίου «προσβάλλει» τον οικονομικό σου τομέα. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η, έτοιμος/η για τυχόν καθυστερήσεις στις αμοιβές σου και να προσπαθείς να είσαι συνεπής προς τις υποχρεώσεις σου. Κάποιες εντάσεις στη δουλειά μπορεί να είναι για καλό καθώς θα επιφέρουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:Μην παρασυρθώ από τις βιτρίνες και τους πειρασμούς και αρχίσω τις σπατάλες. Θα πρέπει να προσέχω πολύ τις κινήσεις μου και να είμαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσω τυχόν έκτακτα έξοδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Σεπτέμβριος, με το καλημέρα, σου δείχνει το σκληρό του πρόσωπο καθώς την Πέμπτη 1 του μηνός θα πραγματοποιηθεί η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, η οποία θα συμμετέχει σε ένα πολύ σκληρό σχήμα όψεων, το ταυ τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Παράλληλα, από την Τρίτη, ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου. Αυτός ο συνδυασμός αστρολογικών φαινομένων θα βγάλει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν, τα απωθημένα, τα παράπονα και τις ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να προκαλέσει εντάσεις, αντιπαραθέσεις, εγωιστικές συμπεριφορές, ανάγκη επιβολής και ελέγχου. Καλό είναι να παρακολουθείς με προσοχή τα γεγονότα και να μην εθελοτυφλείς, ιδιαίτερα όταν θα πρέπει να αποδεχθείς τα λάθη των επιλογών σου. Θα αξιοποιήσεις πλήρως τις καταστάσεις αν κάνεις την ενδοσκόπησή σου και μετατρέψεις τα παθήματα του παρελθόντος σε μαθήματα για το μέλλον.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τις επιρροές του ανάδρομου Ερμή και της ηλιακής έκλειψης, κάποιες συνεργασίες σου μπορεί να υποστούν τριγμούς ή ακόμη και να διαλυθούν.

Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τα λάθη σου και, αν είναι απαραίτητο, να αναθεωρήσεις τη στάση ή τους στόχους σου. Είναι προτιμότερο να μην προβείς σε συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων αυτή την περίοδο. Αν αναγκαστείς να κλείσεις συμφωνίες, κράτα ένα παράθυρο ανοιχτό γιατί ίσως αναθεωρηθούν αργότερα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις στην οικογενειακή εστία ή προβλήματα με την ακίνητη περιουσία μου.

 

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη από την Τρίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου! Από αυτή τη θέση και, μολονότι το κλίμα θα είναι λίγο βαρύ λόγω των σκληρών όψεων που συνοδεύουν την έκλειψη, θα εξάρει τη γοητεία σου και θα ευνοήσει τους έρωτές σου. Η Θεά του Έρωτα θα σιγοντάρει τις καινούργιες γνωριμίες σου, τη διασκέδαση σου, τα παιχνίδια και τα πάθη σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η είναι πιθανοί οι όρκοι, οι ανανεώσεις όρκων και οι προτάσεις για το επόμενο βήμα, ανάλογα με το τι πεδίο δράσης αφήνει ελεύθερο ο προσωπικός αστρολογικός σου χάρτης.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η αυτή την περίοδο και να μην εμπιστεύεσαι τους άλλους. Με την ηλιακή έκλειψη στο ευαίσθητο για το ζώδιό σου περιβάλλον της Παρθένου αλλά και τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο, μπορεί να γίνεις θύμα κουτσομπολιών ή κακόβουλων ενεργειών, να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σου και να εκτεθείς.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται σε περιβάλλον που σχετίζεται με την υγεία μου. Καλά θα κάνω να προσέχω γιατί τώρα είμαι επιρρεπής σε ιώσεις, αδιαθεσίες και προβλήματα ψυχοσωματικού χαρακτήρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον άξονα που –μεταξύ άλλων- προσβάλλει και τους έρωτές σου, δεν «βλέπει» με αρνητικό τρόπο το ζώδιό σου αλλά οι όψεις που σχηματίζει είναι ιδιαζόντως σκληρές και χρήζουν διαχείρισης. Κατ’ αρχάς το πιο πιθανό είναι ότι θα σου δημιουργήσει μία διάθεση που θα είναι άλλοτε του ύψους και άλλοτε του βάθους. Από τη μια θα βάζεις σε δοκιμασίες το ταίρι σου για να ικανοποιήσεις τις ανασφάλειες και τα απωθημένα σου που βγαίνουν στην επιφάνεια ενώ από την άλλη θα εκτονώνεις το πάθος σου και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στην Παρθένο, το περιβάλλον που σχετίζεται με τους στόχους σου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει πιεστικά γεγονότα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και μάλλον θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις πορεία πλεύσης ή να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους σου. Ωστόσο, όλα θα γίνουν για καλό, προκειμένου να κάνεις κάποιες τολμηρές αλλαγές που δεν τις τολμούσες μέχρι αυτή τη στιγμή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη κίνησή του στην Παρθένο και είναι πιθανό να ξαναφέρει στο προσκήνιο άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος. Επίσης, ας προσέχω τις φιλικές μου σχέσεις. Ίσως χρειάζεται να αναθεωρήσω τη στάση μου σε κάποιες από αυτές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη πραγματοποιείται η ηλιακή έκλειψη, η οποία συμμετέχει σε ένα ταυ τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Τα προβλήματα που θα προκύψουν μπορεί να είναι και από τον αισθηματικό τομέα γι αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Τώρα θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τα λάθη σου, τις επιπολαιότητές σου, τα κίνητρα των επιλογών σου. Να θυμάσαι ότι θα γλυτώσεις μόνο αν υπακούσεις στις επιταγές του Κρόνου και φροντίζεις να αντιμετωπίζεις με ήθος, εντιμότητα, συνέπεια και ευθύνη το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή (από την Τρίτη) στην Παρθένο, η εβδομάδα θα είναι φουλ στην κούραση, την πίεση και τις εντάσεις. Τώρα πρέπει να είσαι ψύχραιμος/η για να αντέξεις τις –ενίοτε- εξωφρενικές απαιτήσεις των συνεργατών σου και, κυρίως, των ανωτέρων σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να αναλάβεις δυσβάσταχτες ευθύνες οικογενειακού χαρακτήρα. Είναι προτιμότερο να μην προβείς σε καινούργια ξεκινήματα και συμφωνίες μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Την Τρίτη η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό, θέση από την οποία θα σε βοηθήσει να προωθήσεις κάποια σχέδιά σου ή έστω να οργανώνεις τις συμμαχίες σου μέχρι να περάσει η μπόρα με τον ανάδρομο Ερμή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτή την περίοδο θα είσαι ή του ύψους ή του βάθους στον ερωτικό σου τομέα. Ο Ερμής που αρχίζει την ανάδρομη κίνησή του την Τρίτη και η ηλιακή έκλειψη της Πέμπτης, βγάζουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα και δημιουργούν ένα πλήθος επικοινωνιακών λαθών και παρεξηγήσεων. Να προσέχεις γιατί από τη μια θα είσαι μέσα στις αγάπες ενώ από την άλλη, οι ανασφάλειές σου, τα απωθημένα σου και η ευθιξία σου θα προκαλούν εκρήξεις με πιθανώς σοβαρές παράπλευρες απώλειες.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου, θα προκαλέσει κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις καθώς δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα στη δουλειά, θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές. Οι όψεις της έκλειψης αλλά και ο ανάδρομος Ερμής καταδεικνύουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους των συναδέλφων σου, πολλή δουλειά, εντάσεις και ανάληψη ευθυνών.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχω τις κινήσεις μου για να μην αντιμετωπίσω προβλήματα με τις σπουδές μου ή με υποθέσεις μου που σχετίζονται με το εξωτερικό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ευνοϊκό περιβάλλον του Ζυγού την Τρίτη είναι ο θετικός αστρολογικός παράγοντας για να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά και πιο ερωτικά με το ταίρι σου, να διασκεδάσεις, να χαρείς. Επίσης, η Αφροδίτη από τον Ζυγό προσφέρεται για να φλερτάρεις, να μπεις σε περιπέτειες, να παίξεις και, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, να κάνεις μια καινούργια σχέση.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η πολύ σκληρή έκλειψη του Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, προσβάλλει τον άξονα των οικονομικών σου. Όπως καταλαβαίνεις, θα αναγκαστείς να στρέψεις το ενδιαφέρον σου προς τα πρακτικά σου θέματα. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις τώρα οικονομικούς διακανονισμούς και καλό θα ήταν να δεις μήπως έχεις αφήσει κάποια εκκρεμότητα οικονομικού χαρακτήρα προς το δημόσιο ή τις τράπεζες ή σε κληρονομικές υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις άμεσα. Μην ξεχνάς ότι στο ίδιο περιβάλλον, της Παρθένου, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από την Τρίτη.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Βγαίνουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα που με ταλανίζουν. Ας προσπαθήσω να τα διαχειριστώ κι ας μην ξεσπώ στους ανθρώπους που με αγαπάνε περισσότερο και θεωρώ δεδομένο ότι δεν πρόκειται να τους χάσω από τη ζωή μου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η ιδιαζούσης σκληρότητας ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, στην Παρθένο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, βγάζει στην επιφάνεια προβλήματα και απωθημένα, μυστικά και ψέματα. Φυσική συνέπεια είναι να προκαλεί γκρίνιες και αντιπαραθέσεις, δυσθυμία, κτητική διάθεση, ανάγκη συναισθηματικού ελέγχου. Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι ακόμη πιο δύσκολη γιατί συμμετέχει σε ένα ταυ τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να σου φέρει πολλές δυσκολίες καθώς θα δεις κατάματα τις επιλογές σου και ίσως συνειδητοποιήσεις ότι απέχουν πόρο από το καλύπτουν τις ανάγκες σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή (από την Τρίτη) στο ίδιο περιβάλλον, της Παρθένου, καταδεικνύει ότι θα αντιμετωπίσεις ένα πλήθος ανατρεπτικών καταστάσεων. Τώρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα με κάποιον συνεργάτη σου, τα οποία πιθανώς να δημιουργηθούν λόγω παρανόησης ή ευθιξίας. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις συμβόλαια και να μην προβείς σε συνεταιρισμούς και σε επαγγελματικά ξεκινήματα αυτή την περίοδο.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μην γίνονται εριστικός/η με τους άλλους γιατί οι παρεξηγήσεις γίνονται τρόπος ζωής αυτή την περίοδο.

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Της Αναλήψεως – 39 ημέρες μετά το Πάσχα, 12 ημέρες πριν από την Πεντηκοστή, 13 πριν από του Αγίου Πνεύματος
Γυναίκα, του Γιώργου Χατζηδιάκου
Άστρα – Μάϊος 2022, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.