ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/9/2016 – 25/9/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό, την Πέμπτη, θα έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σου, πόσο μάλλον αν λάβεις υπόψη σου το γεγονός ότι η εβδομάδα αρχίζει με το εξάγωνο του Άρη και της Αφροδίτης, όψη που σε διευκολύνει να πάρεις αποφάσεις αισθηματικού χαρακτήρα, να κάνεις ανακοινώσεις στο ταίρι σου, να επικοινωνήσεις, να δράσεις προς την κατεύθυνση εγώ και οι άλλοι που, βεβαίως, συμπεριλαμβάνει και τις αισθηματικές σου επιλογές.

Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί ο ανάδρομος Ερμής στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να φέρει απογοητεύσεις, προδοσίες, ψέματα. Στη συνέχεια το πεδίο δράσης σου θα είναι πιο ευρύ καθώς η τόσο ο Ήλιος που θα περάσει στον Ζυγό την Πέμπτη, όσο και η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Σκορπιό από την Παρασκευή, ανοίγουν το πράσινο φως για συνεργασίες, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω την Αφροδίτη από τον Σκορπιό για να κάνω μια πιο σωστή οικονομική διαχείριση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό (την Παρασκευή), το ζώδιο των σχέσεών σου, πριμοδοτεί τόσο τις σχέσεις που έχουν βάσεις και είναι σταθερές όσο και τα φλερτ, τις καινούργιες γνωριμίες, τις παθιασμένες περιπέτειες. Τώρα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να προχωρήσεις σε περαιτέρω δεσμεύσεις, να αντιμετωπίσεις τα αισθηματικά σου με περισσότερη εχεφροσύνη και σοβαρότητα. Ωστόσο, ακόμη κι αν είσαι παιδί της περιπέτειας, θα πάρεις επιβεβαιώσεις….

Καριέρα – Οικονομικά: Επειδή ο Άρης κινείται στον Τοξότη, το περιβάλλον που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, μπορεί να κάνεις μοιραία λάθη σε διακανονισμούς με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές, κλπ. Από την άλλη, ο Ήλιος που από την Πέμπτη μπαίνει στον Ζυγό, δίνει το έναυσμα για ξεκινήματα, για να υλοποιήσεις επαγγελματικά σου σχέδια ή να προσπαθήσεις για το καλύτερο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη που ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία, μέρα με τη μέρα, θα μου επιτρέπει να αξιοποιήσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα.

 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό, από την Πέμπτη, θα φωτίζει το ζώδιο των ερώτων σου και υπόσχεται φλερτ, αγάπες, λουλούδια, διασκέδαση, έρωτες, καινούργιες γνωριμίες, ανανεωτικές καταστάσεις για τις υπάρχουσες σχέσεις. Ωστόσο, είμαι υποχρεωμένη να σου θυμίσω ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Κρούω τον κώδωνα, ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σου, να είσαι προσεκτικός/η, προκειμένου να μην πέσεις θύμα πλάνης, αυταπάτης, ωραιοποίησης, κολακείας.

Καριέρα – Οικονομικά: Από την Πέμπτη ο κυβερνήτης σου Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία ενώ από την Παρασκευή η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σου εργασία. Η περίοδος αρχίζει και ευνοεί τις συζητήσεις, τα ταξίδια, την επίτευξη στόχων, τις συλλογικές δραστηριότητες, τα καινούργια ξεκινήματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στην Παρθένο, πιθανότατα να αναγκαστώ να εστιαστώ σε οικογενειακές υποθέσεις ή να κάνω μια μετακόμιση ή αλλαγές στο σπίτι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Από την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό, το ζώδιο των ερώτων σου, γεγονός που θα σου δώσει μεγάλη χαρά καθώς θα βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις, θα πάρεις επιβεβαιώσεις και θα ξαναβρείς τον αισιόδοξο εαυτό σου. Αν κάνεις μια καινούργια γνωριμία, πρόσεξε την τάση σου να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος που την Πέμπτη περνάει στον Ζυγό, δίνει το σύνθημα να εστιαστείς στους τομείς οικογένειας και καριέρας και μάλιστα με πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Στην ευόδωση των στόχων σου θα σε διευκολύνει και το γεγονός ότι ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία από την Πέμπτη και σου επιτρέπει να κάνεις συζητήσεις και να ανακτήσεις το χαμένο έδαφος τόσο με τους συγγενείς σου όσο και με τους συνεργάτες σου στη δουλειά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Τοξότη, το άγχος λόγω πολλών αγγαρειών θα είναι αναπόφευκτο, γεγονός που με κάνει ευάλωτο/η σε ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό από την Πέμπτη, εγκυμονεί ευχάριστες εκπλήξεις, κεραυνοβόλους έρωτες, χαρές και πανηγύρια! Ο Άρης που βρίσκεται στον Τοξότη, δηλώνει δράση στον έρωτα. Το εξάγωνό του με την Αφροδίτη στην αρχή της εβδομάδας, «μιλάει» για ευχάριστες εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν λέει τα αντίθετα, το πιο πιθανό είναι ότι το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη θα σου φέρει ευχάριστες εκπλήξεις και ευκαιρίες για προβολή, επαγγελματική αποκατάσταση ή ακόμη και μία πρόσθετη συνεργασία. Από την Πέμπτη που ο Ήλιος θα περάσει στον Ζυγό, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες καθώς θα δεχθείς αξιόλογες επαγγελματικές προτάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη που ο Ερμής θα επανέλθει σε ευθεία πορεία, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Από την Παρασκευή που η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, θα δώσει κάτι καλό στον αισθηματικό σου τομέα. Τώρα θα ευνοήσει όχι μόνο τις σοβαρές σχέσεις σου αλλά και τις υποσχέσεις και τη διάθεσή σου να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες και να προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό. Σε όλα αυτά θα συνηγορήσει και ο Ερμής που από την Πέμπτη θα επανέλθει σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Πρόσεχε στην αρχή της εβδομάδας γιατί ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σε εξωθήσει στο να εμπιστευτείς λάθος άτομα και να «χτυπάς το κεφάλι σου» αργότερα. Πρέπει να προσέχεις, να κάνεις συνετές επιλογές και να μην παρασύρεσαι από το εύκολο χρήμα ή από κολακευτικά λόγια. Ευτυχώς, στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη που περνάει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Σκορπιού και ο Ερμής που επανέρχεται σε ευθεία πορεία, σώζουν την κατάσταση καθώς δημιουργούν πρόσφορο έδαφος και για αξιόλογες συνεργασίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ήλιο στον Ζυγό, από την Πέμπτη, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να διεκδικήσω οικονομικά οφέλη, να τακτοποιήσω οικονομικές μου υποθέσεις, να ενεργήσω με σκοπό να αυξήσω τα έσοδά μου.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Στις 22 Σεπτεμβρίου έχουμε φθινοπωρινή ισημερία που αστρολογικά σημαίνει ότι ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου. Την επόμενη μέρα, η Αφροδίτη (πλανήτης που κυβερνά το ζώδιό σου), περνάει στον Σκορπιό και προσφέρει γόνιμο έδαφος για νέες συγκινήσεις, καινούργιες γνωριμίες και αύξηση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Όλα αυτά δεν αποκλείουν τους έρωτες, τα φλερτ και τα παιχνίδια…

Καριέρα – Οικονομικά: Με την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιό σου, από την Πέμπτη ανάβει το πράσινο φως για καινούργια ξεκινήματα, για συζητήσεις, συνεργασίες, υπογραφές συμβολαίων. Παράλληλα, το τρίγωνο του Άρη με την Αφροδίτη, στην αρχή της εβδομάδας, ευνοεί την επίτευξη των στόχων σου εκτός αν ο αστρολογικός σου χάρτης βάλλεται από άλλες πλανητικές όψεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να γεφυρώσω τις αποστάσεις με άτομα με τα οποία έχω συγκρουστεί αλλά θέλω να ανακτήσω τις ισορροπίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Το βάρος των ημερών πέφτει σε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις, αφήνοντας λίγο χρόνο και σχεδόν καθόλου μυαλού για την προσωπική σου ζωή. Το ευχάριστο είναι ότι την Παρασκευή η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου, γεγονός που θα απογειώσει την ερωτική σου ζωή καθώς, αν έχεις μία σχέση, θα βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις και θα περάσεις καλά. Αν ψάχνεις το ταίρι σου, η περίοδος υπόσχεται τα καλύτερα για τα φλερτ, τις επιτυχίες σου, τις καινούργιες γνωριμίες σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Το απόγευμα της Πέμπτης ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σου εργασία. Ωστόσο, επειδή το συγκεκριμένο περιβάλλον μπορεί να εγκυμονεί παρασκήνιο, προσπάθησε να ανοίξεις τα φτερά σου στη δουλειά και να κάνεις κάτι καινούργιο αλλά, ταυτόχρονα, να προσέχεις τα πισώπλατα χτυπήματα και, γενικότερα, αυτούς που θα μπορούσαν να κλέψουν τις ιδέες σου ή να σε διαβάλλουν ή να «σε παίζουν» με συναισθηματικούς χειρισμούς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω για να μην παρασυρθώ από κόλακες που θα μου τάξουν εύκολο χρήμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Άρη (ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου) στην αρχή της εβδομάδας θα σου φέρει ευχάριστες εκπλήξεις, κεραυνοβόλους έρωτες και ευκαιρίες για τα αγαπημένα σου σπορ: υπερβολές στον έρωτα, στα παιχνίδια, στη διασκέδαση, στις μετακινήσεις. Ένα ταξίδι είναι στη σφαίρα του πιθανού αυτή την περίοδο. Θα ήταν τέλεια αν συνδύαζες ταξίδι και έρωτα! Από την Πέμπτη που ο Ήλιος θα περάσει στον Ζυγό, η εύνοιά σου συνεχίζεται…

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται να σε βάλει σε περιπέτειες καθώς εγκυμονεί απάτες, αυταπάτες, λάθη, απογοητεύσεις, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Το θετικό είναι ότι όλα θα ξεπεραστούν γρήγορα καθώς ο Ήλιος που θα βρίσκεται στον Ζυγό, από την Πέμπτη και ο Ερμής που θα επανέλθει σε ευθεία πορεία την ίδια ημέρα, δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη των στόχων σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό, «δηλώνει» ότι μπορεί να μπλέξεις σε έναν μυστικό έρωτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Το βάρος αυτών των ημερών πέφτει στην καριέρα και, γενικότερα, στα πρακτικά θέματα, γεγονός που δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για ερωτικές απολαύσεις. Ωστόσο, η Αφροδίτη από την Παρασκευή θα βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Σκορπιού και θα αποτελεί έναν σταθεροποιητικό παράγοντα για τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, οι φίλοι μπορεί να σου γνωρίσουν ένα άτομο που ίσως κλέψει την καρδιά σου.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στον Τοξότη θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση γιατί μάλλον θα υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σου ενώ δεν αποκλείονται τα ψέματα και οι υποκριτικές συμπεριφορές. Το θετικό είναι ότι ο Ήλιος θα περάσει στον Ζυγό το απόγευμα της Πέμπτης ενώ την ίδια μέρα ο Ερμής θα επανέλθει σε ευθεία πορεία γι αυτό θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να δρομολογήσεις καινούργιες δουλειές ή να κάνεις οποιαδήποτε σημαντική κίνηση για την καριέρα σου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω την Αφροδίτη από τον Σκορπιό για να προωθήσω δημιουργικές μου ιδέες ή να ασχοληθώ επιτυχώς με τις συλλογικές μου δραστηριότητες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Είναι σχεδόν απίθανο να μη σε ευνοήσει το εξάγωνο του Άρη με την Αφροδίτη στην αρχή της εβδομάδας καθώς είναι μία πολύ δυναμική όψη που εγκυμονεί ευκαιρίες και ευχάριστες εκπλήξεις. Αν, λοιπόν, ο προσωπικός σου χάρτης δεν είναι εντελώς αναιρετικός των αναμενόμενων θετικών επιρροών, τότε κάτι καλό αναμένεται στον ορίζοντά σου, ικανό να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα. Κι όλα αυτά με σύμμαχό σου τον Ήλιο που από το απόγευμα της Πέμπτης θα βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Ζυγού.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής που από την Πέμπτη θα επανέλθει σε ευθεία πορεία, σε ευνοεί για να τακτοποιήσεις ικανοποιητικά οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομιές, διατροφές, διαχείριση χρημάτων συζύγου, γονέων ή τρίτων. Η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό την Παρασκευή και θα σου φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες. Προσπάθησε να μην τις χάσεις λόγω κακής εκτίμησης των πραγμάτων.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ήλιο στον Ζυγό ευνοούνται τα ταξίδια σου, κυρίως τα επαγγελματικά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό από την Παρασκευή, είναι ένας σταθεροποιητικός παράγων για τις σχέσεις σου. Η Θεά του έρωτα βρίσκεται υπόσχεται καλύτερες εξελίξεις, ιδιαίτερα για εσένα που σκέφτεσαι πιο σοβαρά για τη σχέση σου, είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, έχεις τη διάθεση να παραμείνεις πιστός/η στο ένα και μοναδικό ταίρι. Επίσης, ευνοούνται οι καινούργιες γνωριμίες, τα φλερτ, τα ταξίδια, οι διασκεδάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος που από την Πέμπτη θα βρίσκεται στον Ζυγό, επηρεάζει με πολύ θετικό τρόπο τον τομέα της καθημερινής σου εργασίας και των εισπράξεών σου. Μία ευκαιρία δουλειάς που να υπόσχεται αύξηση των εσόδων σου είναι στη σφαίρα του πιθανού. Επίσης, είναι πιθανό να πάρεις ένα πριμ ή να σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. .

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι την Πέμπτη εγκυμονεί κάποιες απογοητεύσεις από συνεργάτες μου ή από άτομα της οικογενείας μου. Από την Παρασκευή που θα έχει επανέλθει σε ευθεία πορεία, θα στρώνουν τα πράγματα.

 

mikelcc.gr

SHARE
RELATED POSTS
new-years-eve-2680990_960_720.jpg
Στην ανατολή του 2018…
Σκίτσα Β. Παυλίδη παντού εναντίον πάσης φύσεως χυδαιότητας, της Τζίνας Δαβιλά [εικόνες]
Στην υγεία σας!, του Στράτου Καραγαβριηλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.