ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 28 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου, της Σμάρως Σωτηράκη

 

 

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη

Τηλ.Επικοινωνίας:210-8020230

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο ζωδιακός σου σταυρός βάλλεται από σκληρές όψεις που, εκτός των άλλων, δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και τα του οίκου σου. Ωστόσο, η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα είναι μια καταπληκτική αστρολογική συγκυρία για να ερωτευτείς, να παίξεις, να φλερτάρεις, να γίνεις και πάλι παιδί, να διασκεδάσεις. Αν το ωροσκόπιό σου δεν συγκρούεται μετωπικά με τις σκληρές όψεις, θα περάσεις θαυμάσια και ερωτικότατα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, θα εντείνει το ήδη αγχωτικό κλίμα. Προσπάθησε να μην είσαι εσύ που θα επιφέρεις τις εντάσεις με το άγχος και την κρίση αμετροέπειας που θα σε πιάσει λόγω του Άρη στον Καρκίνο. Πάντως, το βέβαιο είναι ότι θα αναγκαστείς να επωμιστείς ένα πλήθος ευθυνών που θα εξαντλήσουν τα ενεργειακά σου αποθέματα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας ασχοληθώ με την οικογένειά μου περισσότερο κι ας προσπαθήσω να αμβλύνω τις εντάσεις όταν και όπου μπορώ.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε βάζει στην πρίζα και θα σε ωθεί στο να ασχοληθείς με τους έρωτές σου. Από τη μια ο Άρης στον Καρκίνο σε εξωθεί στο να γνωρίζεις κόσμο και να φλερτάρεις ενώ και από την άλλη η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου σε βάζει στο παιχνίδι, στα φλερτ, στη διαδικασία να αντλήσεις επιβεβαιώσεις, να εκτονώσεις τα πάθη σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την Πανσέληνο της Πέμπτης θα έχουμε το κερασάκι στην τούρτα στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και αυξανόμενες τις πιθανότητες παρεξηγήσεων ή ακόμη και συγκρούσεων. Καλό θα ήταν να κρατάς μια συντηρητική στάση και να αποφασίζεις αφού θα έχεις εξετάσει όλες τις παραμέτρους των θεμάτων που σε απασχολούν. Ευτυχώς, από τη φύση σου δεν είσαι παρορμητικός/η και ξέρεις να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι οικογένειά μου υπόσχεται πολλές χαρές και καλοπέραση. Ας φροντίσω να είμαι με τους αγαπημένους μου και να περνάω καλά μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει ένα υπέροχο εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία που βρίσκονται σε σύνοδο στον Λέοντα. Φαίνεται ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι ευχάριστη με πολλές γνωριμίες, φλερτ, ενδιαφέρουσες συναντήσεις και διασκέδαση. Τώρα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα ταίρι σε ταξίδι ή απλά να περάσεις καλά, αυξάνοντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρά σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι μέρες εγκυμονούν εντάσεις και πιέσεις που θα προέρχονται από τον οικονομικό σου τομέα, ο οποίος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Η Πανσέληνος στον άξονα των οικονομικών σου θα είναι το κερασάκι στην τούρτα των προβλημάτων σου. Απαιτητική περίοδος για ένα άτομο σαν εσένα που θέλεις πιο ανάλαφρες καταστάσεις αλλά το Σύμπαν σου έχει αρχίσει να σου βάζει τα δύσκολα μαθήματά του.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η μέρες αυτές προσφέρονται για να κάνω ένα ταξιδάκι, να ξεφύγω έστω για το Σαββατοκύριακο και να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος του ζωδίου σου πραγματοποιείται την Πέμπτη και σου χαρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτής της περιόδου. Σε αυτό συνυπογράφει και ο Άρης που, επίσης, βρίσκεται στο ζώδιό σου. Τώρα θα είσαι εντελώς υποκειμενικός/η γι αυτό και στο καθρέφτισμά σου προς το ταίρι σου όλα θα μεγεθύνονται, τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά. Αν ο προσωπικός σας χάρτης βοηθάει, μπορεί να έχουμε απρόσμενα θετικές εξελίξεις. Αν όμως βάλλεται, τότε δεν αποκλείεται ακόμη και το πιο σκληρό τέλος. Καλό θα ήταν να μην εγκλωβίζεσαι στον εγωισμό σου και να δίνεις έδαφος στους άλλους για να μην σου συμβούν δυσάρεστες καταστάσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα προβλήματα που θα ενσκήψουν αυτή την περίοδο, θα προέρχονται από ανταγωνιστικές συμπεριφορές, από παρεξηγήσεις, από συγκρούσεις με συνεργάτες. Το θετικό είναι ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σου καθώς θα αποκαλυφθούν τα άτομα που είναι εχθρικά απέναντί σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Λέοντα, είναι πιθανό να κερδίσω περισσότερα χρήματα ή να εισπράξω ένα ποσό από εκεί που δεν το περιμένω.

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Σαφέστατα είσαι το πιο τυχερό από όλα τα ζώδια στον έρωτα, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσεις εκτός αν ο χάρτης σου βάλλεται τόσο πολύ από άλλα στοιχεία ώστε να καταλύει αυτή την, ομολογουμένως, μεγάλη εύνοια. Η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν όψη συνόδου στο ζώδιό σου ενώ ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο μαζί τους. Αναμένονται πολύ ευχάριστες εξελίξεις είτε με το ταίρι σου που θα περάσετε πολύ όμορφα είτε με μια καινούργια γνωριμία που δεν αποκλείεται να είναι μεγάλος σταθμός στη ζωή σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, δωδεκάτου – έκτου της ηλιακής σου οικοθεσίας εγκυμονεί κινδύνους παρασκηνίου γι αυτό να προσέχεις. Καλό θα ήταν να μην αποκαλύπτεις τις ιδέες σου για να μην τις δεις υλοποιημένες από άλλους.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να εστιαστώ στην υγεία μου, να προσέχω περισσότερο, να τρέφομαι καλύτερα και να γυμνάζομαι όσο μπορώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον άξονα των ερώτων και των φιλιών σου, θα στιγματίσει τις εξελίξεις αυτών των ημερών που δεν αποκλείεται να είναι πολύ καλές και ανανεωτικές αλλά μπορεί να μετατραπούν σε φιάσκο, αν αφήσεις τον Άρη να σε εξωθήσει σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και σε ένα παιχνίδι επικράτησης και ελέγχου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα γεγονότα μπορεί να σε εξωθήσουν στο να αναθεωρήσεις τους στόχους σου γι αυτό πρέπει να επιστρατέψεις την ευθυκρισία και την ικανότητά σου να εντοπίζεις τις λεπτομέρειες και άρα τις παγίδες ώστε να αποφύγεις τα λάθη. Τώρα θα δώσεις μεγάλο αγώνα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να βρεις συμμάχους που δεν θα σε ανταγωνίζονται και θα είναι ειλικρινείς απέναντί σου.

 

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος και ο Άρης από τον Καρκίνο σε αναγκάζουν να επικεντρωθείς στα πρακτικά σου θέματα και να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις ερωτικές σου ανησυχίες. Ωστόσο η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία από το φιλικό περιβάλλον του Λέοντα και το εξάγωνό τους με τον Ερμή «δηλώνουν» ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανανέωση, εκτόνωση, φλερτ, διασκέδαση με φίλους.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που πραγματοποιείται την Πέμπτη, εντείνει τη σκληρότητα, γεγονός που απαιτεί την προσοχή σου. Οι κινήσεις σου στη δουλειά πρέπει να είναι μετρημένες, κόντρα στις παρορμήσεις και στα νεύρα σου. Προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις τις απαιτήσεις των ανωτέρων σου, τις ευθύνες που θα αναγκαστείς να επωμιστείς και τον αθέμιτο ανταγωνισμό των συναδέλφων σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα και το εξάγωνό τους με τον Ερμή για να οργανώσω τις συμμαχίες μου και να προωθήσω τα δημιουργικά μου σχέδια.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Δία και την Αφροδίτη στον Λέοντα στη σφαίρα του πιθανού είναι είτε ένας μυστικός έρωτας είτε κάποια λεφτά που θα μου δοθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου σε μία συγκλίνουσα όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και σε συνδυασμό με τον Άρη στον Καρκίνο, από τη μια μπορεί να εγκυμονεί ένα γερό ταρακούνημα των λιμναζόντων υδάτων αλλά δεν αποκλείει την ανασφάλεια και την ένταση. Ιδανικά, μπορείς να απολαύσεις την εκτόνωση των παθών σου σε κάποιο θέρετρο ή μέσα σε μια περιπέτεια που, ενδεχόμενα, να μην έχει μεγάλη διάρκεια.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον δέκατο οίκο της ηλιακής σου οικοθεσίας, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις μια καινούργια αρχή, να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες ή τα ταλέντα σου, να εκφράσεις πιο παραγωγικά τη δημιουργικότητά σου. Η Πανσέληνος δίνει έμφαση σε θέματα επικοινωνίας, επιμόρφωσης, σχέσεων με εξωτερικό με τα οποία, αν καταπιαστείς, θα πρέπει να το κάνεις με μεγάλη προσοχή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ίσως βοηθηθώ ψυχολογικά αν αλεγράρω τώρα που είναι καλοκαίρι και εκτονώνω ενέργεια, αν είμαι πιο εξωστρεφής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα και το εξάγωνό τους με τον Ερμή από τους Διδύμους, σαφώς και θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να πάρεις επιβεβαιώσεις, να είσαι διαρκώς στο παιχνίδι. Αξιοποίησε τις περιστάσεις για να γνωρίσεις έναν καινούργιο έρωτα σε κάποιο ταξίδι ή να ξεφύγεις λίγο με το ταίρι σου, έστω για το Σαββατοκύριακο.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Καλό θα ήταν να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες ώστε να μην επιφορτιστείς με ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργηθούν από αμέλεια ή λάθη ή χρέη που έχεις αγνοήσει.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το εξάγωνο του Ερμή με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία είναι όψεις που μου δίνουν έμπνευση, αντίληψη, διορατικότητα και μου επιτρέπουν να βάλω σε εφαρμογή τις δημιουργικές μου ιδέες.

δίνει έμφαση σε θέματα επικοινωνίας, επιμόρφωσης, σχέσεων με εξωτερικό με τα οποία, αν καταπιαστείς, θα πρέπει να το κάνεις με μεγάλη προσοχή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον ζωδιακό σου άξονα, θα δώσει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα, στον τομέα των σχέσεών σου, τον Καρκίνο, βρίσκεται ο Άρης. Με λίγα λόγια, δεν θα αποφύγεις τις εντάσεις, τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τις αντιπαραθέσεις. Συστήνω ενδοσκόπηση, αυτοκριτική, διάκριση, διάθεση για επικοινωνία και όχι πείσματα και αποστασιοποιήσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την Πανσέληνο στον άξονά σου κινδυνεύεις να πελαγοδρομήσεις. Παράλληλα, με τον Άρη στο ζώδιό σου πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, προκειμένου να αποφύγεις τις τριβές με συναδέλφους, πελάτες ή και ανωτέρους. Γενικότερα, παρατήρησε τα γεγονότα και αν νιώθεις ότι πρέπει να αλλάξεις πορεία πλεύσης, σκέψου – οργανώσου και δες τι πρέπει να κάνεις για να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου για την επίτευξη των στόχων σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μπαίνω στη θέση των άλλων κι ας μην οχυρώνομαι πίσω από τα δικά μου συναισθήματα. Καλύτερα να έχω μια πιο αντικειμενική εικόνα για τα πράγματα που με αφορούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα είναι η όψη της επιτυχίας στις ερωτικές σχέσεις γι αυτό και πρέπει να την αξιοποιήσεις στο έπακρον. Τώρα είτε θα αναζωπυρώσεις τη θέρμη των πρώτων ημερών είτε θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, πιθανώς και μία σχέση ζωής. Σε κάθε περίπτωση, θα περάσεις μια ερωτική, ατμοσφαιρική εβδομάδα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος στον άξονα έκτου – δωδεκάτου της ηλιακής σου οικοθεσίας θα σε ταλανίσει αρκετά καθώς εγκυμονεί κινδύνους να προκληθούν εντάσεις, προβλήματα σχέσεων στη δουλειά, παρεξηγήσεις αλλά και παρασκήνιο σε βάρος σου. Η στεναχώρια που μπορεί να υποστείς θα είναι ανάλογη της διάκρισής σου. Αν δεν επιστρατεύσεις τον κοινό νου και δεν έχεις διάκριση, τότε θα απογοητευτείς.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Καρκίνο ας προσέχω την υγεία μου περισσότερο κι ας εκτονώνω την ενέργειά μου στο γυμναστήριο ή στην παραλία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Μετά τον Άρη που έχει αρχίσει το πανηγύρι στον Καρκίνο, στο περιβάλλον που σχετίζεται με τους έρωτές σου, έρχεται και η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω! Με αυτόν τον συνδυασμό, όλα είναι πιθανά: και οι νέες γνωριμίες και οι ανανεώσεις των όρκων και οι καινούργιες γνωριμίες και το οριστικό τέλος και η διάσταση και η αναμονή και οι χαρές και οι περιπέτειες… Από τον προσωπικό σου χάρτη εξαρτάται…

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν σύνοδο στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σου εργασία. Φαίνεται ότι θα βρεις διεξόδους στη δουλειά, θα βρεις λύσεις ή θα βάλεις σε εφαρμογή κάποιες δημιουργικές σου ιδέες. Σημασία έχει ότι οι αποφάσεις αυτών των ημερών θα είναι εμπνευσμένες και εγκυμονούν επιτυχίες.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να βρεις τους συμμάχους σου στη δουλειά, να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα, να αυξήσεις τα έσοδά σου, να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Ευχές και μήνυμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κου Μανώλη Γλυνού
20525703_1988108224804640_5848327153125532740_n.jpg
Επίλογος 2017 – Και όμως κινείται, του Μάνου Στεφανίδη
Αλλάξτε διάθεση, του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.