ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο 2017, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg
Spread the love

 181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ

 

 

 

 

 

contactors-2689092_960_720.jpg


Κριός

 

Οι σχέσεις δοκιμάζονται σε όλα τα επίπεδα αγαπημένε μου παρορμητικέ Κριέ. Μέχρι και τις 9 του Δεκέμβρη, όπου ο δυναμικός Άρης βρίσκεται στον διπλωματικό Ζυγό, θα ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές, φιλικές, ερωτικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Από τις 9 του μήνα όπου ο Άρης θα περάσει στον μυστικοπαθή Σκορπιό, αρχίζουν τα πράγματα να παίρνουν μια πιο συναισθηματική χροιά. Σεξ, χρήματα και αγάπη θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτόν τον μήνα. Με την αισθησιακή Αφροδίτη στον τυχοδιώκτη Τοξότη θα «σώζεσαι» τελευταία στιγμή από τις δυσκολίες και τις κακοτοπιές. Ο επικοινωνιακός Ερμής που θα είναι ανάδρομος από τις 3 ως τις 23 Δεκέμβρη θα σου βάζει μικροεμπόδια στα σχέδιά σου, στις συνεννοήσεις, στα ταξίδια και στην επικοινωνία σου γενικά. Προσοχή! Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος που κάνει την εντυπωσιακή του είσοδο στον εργασιομανή και σοβαρό Αιγόκερω στις 20 του μήνα (ως τις 17.12.2020) ενεργοποιεί την «ώριμη» περίοδο στην ζωή σου. Αφήνεις το παρελθόν πίσω σου, αφοσιώνεσαι στο μέλλον και δέχεσαι τις επιπτώσεις των επιλογών σου.

 

Φράση κλειδί: «Η ηλικία είναι μια ακριβή τιμή που πληρώνεις για την ωριμότητα.» (Tom Stoppard, 1937)

 

Ταύρος

Τα οικονομικά σου και οι σχέσεις σου βρίσκονται στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα, σταθερέ μου Ταύρε. Ο δυναμικός Άρης στον μυστικοπαθή Σκορπιό από τις 9 Δεκέμβρη σηματοδοτεί την ανάγκη σου για να ασχοληθείς εντατικά με τις διαπροσωπικές, επαγγελματικές, ερωτικές σου σχέσεις. Πρέπει να αποφασίσεις τι θα κρατήσεις και τι θα «πετάξεις». Υπάρχει μέλλον; Αισθάνεσαι ασφαλής; Έχουν δυνατότητες ή πας γυρεύοντας να πληγωθείς; Αξίζει να κάνεις καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες; Πολλά τα ερωτηματικά και λίγος ο χρόνος για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα έχουν και τις ανάλογες επιπτώσεις στην ζωή σου. Ο επικοινωνιακός Ερμής ανάδρομος (3 – 23.12.) και η αισθησιακή Αφροδίτη στον τυχοδιώκτη Τοξότη (1.-23.12.) σου φέρνουν τα πάνω κάτω και δημιουργούν αντιθέσεις. Πάραυτα θα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που πιθανόν να εμφανιστούν από το «πουθενά». Οικονομικά προβληματάκια, έκτακτα έξοδα, παρεξηγήσεις και μικροκαθυστερήσεις, ο Δεκέμβρης έχει λίγο από όλα.

Φράση κλειδί: «Πολλές υποσχέσεις μειώνουν την εμπιστοσύνη.»

(Οράτιος, 65-8 π.Χ.)

 

Δίδυμοι

Αγαπημένα μου επικοινωνιακά Διδυμάκια, ο πλανήτης των μαθημάτων και εμποδίων στην ζωή ,Κρόνος, που σας ταλαιπώρησε αρκετά εδώ και δυόμισι χρόνια, αλλάζει ζώδιο και περνάει στον εργασιομανή Αιγόκερω από τις 20 του μήνα. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα και να δείτε τι κρατάτε και τι αφήνετε πίσω σας, μακριά. Ο δυναμικός Άρης που θα βρίσκεται μέχρι και τις 9 του Δεκέμβρη στον διπλωματικό Ζυγό, θα ευνοεί τις προσωπικές σχέσεις, τα όνειρα, την διασκέδαση, τις εκδρομές και τα ξενύχτια. Φροντίστε να τα χαρείτε όλα αυτά μέχρι να μπεί ο Άρης στον ερωτικό Σκορπιό, όπου το κύριό σας μέλημα θα είναι η δουλειά, η καθημερινότητα και η σωματική σας υγεία. Ο ανάδρομος επικοινωνιακός Ερμής (3 – 23.12.) θα δημιουργήσει προβληματάκια στην καθημερινότητα, μικροκαθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, λογαριασμούς που θα έρχονται από το πουθενά και προβλήματα που θα ζητούν άμεσες λύσεις. Μην χάνεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου πάντως. Η αισθησιακή Αφροδίτη στον τυχοδιώκτη Τοξότη (1.-23.12.) σε βοηθά να περάσεις όλη αυτή την προβληματική περίοδο όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Προσοχή στα διατροφικά ξεσπάσματα.

Φράση κλειδί: Νους υγιής εν σώματι υγιεί.

 

Καρκίνος

 

Ευαίσθητό μου Καρκινάκι, ξέρω, οι εντάσεις και οι δυσκολίες των τελευταίων δυο μηνών σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά. Ιδιαιτέρως ο τομέας των σχέσεων, επαγγελματικών, οικογενειακών και προσωπικών πέρασε μεγάλη κρίση. Ο Ο δυναμικός Άρης που θα βρίσκεται μέχρι και τις 9 του Δεκέμβρη στον διπλωματικό Ζυγό, περνάει στον φιλικό προς εσένα Σκορπιό και σε κάνει πιο εξωστρεφή, σου δημιουργεί όρεξη για διασκέδαση, έξοδο, συναναστροφές με φίλους, φλέρτ, καλοπέραση. Ήρθε η στιγμή να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να κάνεις όνειρα για το μέλλον, να «ζωντανέψεις». Ο ανάδρομος επικοινωνιακός Ερμής (3 – 23.12.) στον τυχοδιωκτικό Τοξότη στα «χαλάει» λίγο και σου φέρνει εκνευρισμό , αναβολές και μικροαναποδιές. Μην αγχώνεσαι όμως, η αισθησιακή Αφροδίτη (1.-23.12.) επανορθώνει, επουλώνει, βοηθάει και καταστρέφει όλα αυτά τα «σαμποτάζ» που δέχεσαι από τους ανθρώπους γύρω σου. Βάλε το πρακτικό σου μυαλό να δουλέψει και βρες λύσεις στα προβλήματα για να μην σε πιάσουν τα ψυχοσωματικά σου. Προσοχή στην διατροφή σου. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος που κάνει την εντυπωσιακή του είσοδο στον εργασιομανή και σοβαρό Αιγόκερω στις 20 του μήνα (ως τις 17.12.2020) ενεργοποιεί την πιο κρίσιμη περίοδο της ζωής σου. Οι σχέσεις σε όλα τα επίπεδα δοκιμάζονται και όλες αυτές που δεν έχουν μέλλον διαλύονται οριστικά.

 

Φράση κλειδί: Μια καινούργια εποχή ξημερώνει.

 

Οι "Δροσουλίτες" συνεχίζουν, το "Λίγο κρασί...Λίγο θάλασσα" ήρθε, του Δημήτρη Νταβιγλάκη

 

 

“Λίγο κρασί… λίγο θάλασσα”,  Μεζεδοπωλείο,

Ακτή Μιαούλη 42 [Ρόδος], 

από τις 12:00 μέχρι και τη 01:00πμ.

Τηλ: 22410-77074. 

 

 

Λέων

Λαμπερό μου Λιοντάρι δεν θα έλεγα πως βρίσκεσαι στην πιο «χαλαρή» περίοδο της ζωής σου. Αισθάνεσαι έντονα τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σου και γύρω σου και δεν μπορείς να μείνεις αμέτοχος. Με τον δυναμικό Άρη στον μυστικοπαθή Σκορπιό από τις 9 του μήνα καταλαβαίνεις μια και καλή πως όλα εξαρτώνται από σένα. Τα κοντινά σου πρόσωπα και όλοι αυτοί που έχεις επιλέξει να θεωρείς οικογένειά σου αισθάνεσαι πως δεν σε στηρίζουν, δεν σε καταλαβαίνουν, δεν σε αγαπούν… και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πρόσεχε τις εκρήξεις. Ο ανάδρομος επικοινωνιακός Ερμής (3 – 23.12.) στον τυχοδιωκτικό Τοξότη σου δημιουργεί «παράσιτα» στην επικοινωνία, στις συναισθηματικές εκκρεμότητες και σου υπενθυμίζει την σοβαρότητα της κατάστασης. Η αισθησιακή Αφροδίτη (1.-23.12.) από την άλλη σου χαρίζει λάμψη, ερωτισμό, αισθησιασμό και το φλερτ είναι στα καλύτερά του. Γίνεσαι δημοφιλής, είσαι στο επίκεντρο, είσαι τρυφερός, αξιαγάπητος, το κέντρο του ηλιακού συστήματος. Μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σου χαλάσει το κέφι…

Φράση κλειδί: «Ο καλός φίλος και η σκιά εμφανίζονται μόνον όταν ο ήλιος λάμπει.» (Βενιαμίν Φρανγκλίνος, 1706-1790)

 

Παρθένος

 

Ας ξεκινήσουμε από τα ευχάριστα, οργανωτικέ μου Παρθένε. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος που σου έκανε την ζωή δύσκολη τα τελευταία δυόμισι περίπου χρόνια, κάνει την εντυπωσιακή του είσοδο στον εργασιομανή και σοβαρό Αιγόκερω στις 20 του μήνα (ως τις 17.12.2020). Οι δοκιμασίες που πέρασες σταματούν εδώ και εσύ καλείσαι να μετρήσεις τα κομμάτια σου. Ήρθε η στιγμή να ξαναβρείς τον εαυτό σου και να φτιάξεις την ψυχολογία σου, να σταθείς γερά στα πόδια σου. Ο ανάδρομος επικοινωνιακός Ερμής (3 – 23.12.) με την αισθησιακή Αφροδίτη (1.-23.12.) στον τυχοδιωκτικό Τοξότη δημιουργούν ένα υπέροχο, εκρηκτικό δίδυμο και σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση και γοητεία έστω και αν τα μικροπροβλήματα και οι αναποδιές σε οικογενειακό, επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο δεν λείπουν. Ο δυναμικός Άρης στον μυστικοπαθή Σκορπιό από τις 9 Δεκεμβρίου σε κάνει να επιθυμείς όλα αυτά που δεν έκανες, να ονειρευτείς, να δεις ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό, να ζήσεις, να φωνάξεις δυνατά όλα αυτά που θέλεις. Τόσο καιρό ετοιμαζόσουν, ήρθε η στιγμή σου.

Φράση κλειδί: Ο χρόνος είναι τώρα!

 

Ζυγός

Διπλωματικέ μου Ζυγέ, για όσο διάστημα θα βρίσκεται ακόμη ο δυναμικός Άρης στο ζώδιό σου (μέχρι τις 9 Δεκέμβρη) έχεις χρόνο να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να κάνεις σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού, να κλείσεις δουλειές. Προλαβαίνεις να αναθεωρήσεις σχέσεις που δεν «τραβάνε», συνεργασίες που δεν ευδοκίμησαν, να ανοιχτείς προς άλλες κατευθύνσεις. Όταν ο Άρης περάσει πια στον μυστικοπαθή Σκορπιό (9.12.-26.1.) και ο τυχερός Δίας στρέφεται στον τομέα των οικονομικών σου, τότε η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται και αρχίζεις να βγάζεις πιο πολλά χρήματα. Ξαφνικά βρίσκεις τρόπους να συμπληρώνεις το εισόδημά σου, γίνεσαι δημιουργικός και βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου. Ο ανάδρομος επικοινωνιακός Ερμής (3 – 23.12.) με την αισθησιακή Αφροδίτη (1.-23.12.) στον τυχοδιωκτικό Τοξότη σε βάζουν σε σκέψεις. Εκτός από τις μικροκαθυστερήσεις, την συχνά «μπερδεμένη» επικοινωνία, τις μικροπαρεξηγήσεις και το αυτοκίνητό σου που μπορεί να μείνει στην μέση του δρόμου, μην χάνεις την ψυχραιμία σου και μην αφήνεις τον εκνευρισμό να σε καταβάλλει.

 

Συγκεντρώσου στα απαραίτητα και στους ανθρώπους που σημαίνουν πολλά για σένα.

Φράση κλειδί: Διοχέτευσε την ενέργειά σου σωστά.

 

Σκορπιός

Όταν ο Άρης περάσει στο ζώδιό σου (9.12.-26.1.) μυστικοπαθή μου Σκορπιέ τότε ο μαγνητισμός που σε χαρακτηρίζει θα είναι τόσο αισθητός ,που δεν θα περάσει απαρατήρητος. Ήρθε η στιγμή να βάλεις την ζωή σου σε τάξη, κάτι σαν ολική επαναφορά σε όλα τα επίπεδα. Τελικές, σημαντικές αποφάσεις στα προσωπικά, στα επαγγελματικά και κοινωνικά. Αφού θες να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου, μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να σε μπλοκάρουν. Ο τυχερός Δίας είναι με το μέρος σου και σε βοηθάει να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια και παράλληλα σου δημιουργεί ευκαιρίες για να προχωρήσεις την ζωή σου με το κεφάλι ψηλά! Ακούς ένα καμπανάκι και το οφείλεις στον εαυτό σου να το ακούσεις καλά και να πράξεις ανάλογα. Η αισθησιακή Αφροδίτη (1.-23.12.) στον τυχοδιωκτικό Τοξότη σου χαρίζει γοητεία και σε τοποθετεί την κατάλληλη στιγμή ανάμεσα στους σωστούς ανθρώπους. Ευνοείσαι και οικονομικά και επαγγελματικά. Μην πτοείσαι από τον ανάδρομο Ερμή (3 – 23.12.). Όσες μικροκαθυστερήσεις, προβλήματα στις συνεννοήσεις, αναβολές, ξαφνικά έξοδα και να σου φέρει, εσύ μένεις απτόητος.

Φράση κλειδί: Τίποτα και κανείς δεν με σταματά !

 

Τοξότης

Αγαπημένε μου φλογερέ Τοξότη, ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος που σου έφερε τα πάνω κάτω τα τελευταία δυόμισι περίπου χρόνια, κάνει την εντυπωσιακή του είσοδο στον εργασιομανή και σοβαρό Αιγόκερω στις 20 του μήνα (ως τις 17.12.2020). Τέρμα η βαριά μελαγχολία, οι έντονες δυσκολίες, τα απανωτά εμπόδια, σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Ότι και αν έχει γίνει, τώρα είσαι πιο ώριμος, πιο δυνατός, αλλά με όρεξη για την ζωή όσο και αν έχεις πληρώσει ακριβά το τίμημα. Ο δυναμικός Άρης στον μυστικοπαθή Σκορπιό από τις 9 Δεκεμβρίου σου δημιουργεί κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά, σου επαναφέρει άλυτα προβλήματα του παρελθόντος στην επιφάνεια που πρέπει να λύσεις. Όλα αυτά σε κάνουν λιγάκι απαισιόδοξο. Βρες λύσεις και σταμάτα να τα ρίχνεις όλα στον εαυτό σου! Ο ανάδρομος επικοινωνιακός Ερμής (3 – 23.12.) με την αισθησιακή Αφροδίτη (1.-23.12.) στο ζώδιό σου σε αποσυντονίζουν λιγάκι, αλλά όταν κάτι θα «στραβώνει» εσύ θα το αντιμετωπίζεις με χιούμορ, συναντώντας ανθρώπους, διασκεδάζοντας, φλερτάροντας.

Φράση κλειδί: «Το να ανοίγεις τα μάτια είναι το αντίδοτο στην απόγνωση.» (Sylvain Tesson)

 

Αιγόκερως

Ήρθε η στιγμή που περίμενες! Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος κάνει την εντυπωσιακή του είσοδο στο ζώδιό σου στις 20 του μήνα (ως τις 17.12.2020). Ετοιμάσου για ριζικές αλλαγές, εσωτερικές αλλά και εξωτερικές. Ξεκαθαρίζει το τοπίο. Τώρα μπορείς να χτίσεις, να δημιουργήσεις τις σωστές βάσεις για κάτι σταθερό, σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το άγχος και η κούραση δεν θα λείψουν, αλλά όσο εσύ επιμένεις στους στόχους σου θα ανταμειφθείς. Μην δίνεις και πολύ σημασία στον ανάδρομο επικοινωνιακό Ερμή (3 – 23.12.) όσο και να δημιουργεί «παράσιτα» στην επικοινωνία, στην καθημερινότητα, εκνευρισμό και υποχρεώσεις. Πρόσεχε την υγεία σου και συγκεντρώσου σε όλα αυτά που είναι για σένα σημαντικά. Με την αισθησιακή Αφροδίτη (1.-23.12.) στον φλογερό Τοξότη νιώθεις έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα, για αγάπη, κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες. Όσο πιο ξεκάθαρο είναι το βλέμμα σου προς το μέλλον, τόσο πιο πολλές πιθανότητες θα έχεις να ευτυχίσεις.

Φράση κλειδί: «Τα αγαθά κόποις κτώνται.» (Αριστοτέλης)

Υδροχόος

Με τον δυναμικό Άρη στον μυστικοπαθή Σκορπιό από τις 9 Δεκεμβρίου οι προσπάθειες που κάνεις για να αναγνωριστείς επαγγελματικά, κοινωνικά και προσωπικά αυξάνονται. Με τον τυχερό Δία στο πλευρό σου, θες και μπορείς να κάνεις βήματα μπροστά, να τολμήσεις και να αλλάξεις όλα αυτά που σε εμποδίζουν να εξελιχθείς. Ίσως σκέφτεσαι να ακολουθήσεις μια ανεξάρτητη επαγγελματική καριέρα; Πριν πάρεις τέτοιες σοβαρές αποφάσεις καλό θα ήταν να κάνεις έρευνα πρώτα. Τα επαγγελματικά σου είναι αυτή την περίοδο στο προσκήνιο, καθώς πολλά φαίνεται να «παίζονται». Η αισθησιακή Αφροδίτη (1.-23.12.) στον τυχοδιωκτικό Τοξότη σε τοποθετεί εκεί που πρέπει και έτσι οι άνθρωποι «κλειδί» σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου. Διασκεδάζεις, ερωτεύεσαι, φλερτάρεις και δεν δίνεις τόση σημασία στην λεπτομέρεια. Πρόσεχε όμως τις παρεξηγήσεις και την ασυνεννοησία που δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής (3 – 23.12.), αφού σου προκαλεί εκνευρισμό και χάνεις την «μπάλα».

 

Φράση κλειδί: Δεν μπορείς πάντα να έχεις αυτό που θέλεις, την στιγμή που το θέλεις.

 

Ιχθύες

Αγαπημένα μου ευαίσθητα Ψαράκια, ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος, που σας έφερε τα αρκετά εμπόδια στα επαγγελματικά και οικογενειακά τα τελευταία δυόμισι περίπου χρόνια, κάνει την εντυπωσιακή του είσοδο στον εργασιομανή και σοβαρό Αιγόκερω στις 20 του μήνα (ως τις 17.12.2020). Τέρμα το άγχος και η στεναχώρια. Ήρθε η ώρα του απολογισμού. Όσο ο δυναμικός Άρης θα βρίσκεται στο διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού (μέχρι τις 9.12.) θα ασχοληθείς έντονα με την προσωπική σου ζωή που δεν είναι στα καλύτερά της, τα οικονομικά σου που έχουν πάρει την κάτω βόλτα και τα «θέλω» σου, που δεν σου καίγεται καρφί. Όλα αυτά μπορούν βέβαια να αλλάξουν, και με τον Άρη στον ερωτικό Σκορπιό ίσως να δεις την σχέση σου να αναθερμαίνεται, τα οικονομικά σου να καλυτερεύουν και τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το Τώρα. Μπορείς να έχεις αγάπη, επαγγελματικά ανοίγματα, καλούς φίλους. Μην διστάζεις να ζητάς αυτά που θες…

 

Φράση κλειδί: «Η επιθυμία δεν είναι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που φαντάζεσαι.» (Πάουλο Κοέλο)

 

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Τσίκλα ή τσίχλα; ξανά…, του Κωστή Α.Μακρή
Καλή σχολική χρονιά. Με ολοκληρωμένες προσωπικότητες, κοινωνική ευαισθησία και ευσυνειδησία, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
Σταύρος Θεοδωράκης: “Αφού θέλουμε την Ελλάδα αλλιώς, ας πράξουμε αλλιώς”. Μήνυμα για το 2019!

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.