ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 – 25/12/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

 

 

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

3363500_orig.jpg

ΚΡΙΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Όλα είναι πιθανά αυτή την εβδομάδα, από τα λιγότερο θετικά μέχρι τα περισσότερο θετικά αλλά, σημασία έχει, ότι θα είναι θετικά!!! Κεραυνοβόλοι έρωτες, περιπέτειες, σχέσεις ζωής, όρκοι, ανανεωτικές καταστάσεις, προτάσεις, όλα επιτρέπονται κι όλα είναι μέσα στις πιθανότητες, ανάλογα με το τι διαμηνύει ο προσωπικός σου χάρτης.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς στα Χριστούγεννα και να μην επιμένεις να δώσεις λύσεις σε επαγγελματικά προβλήματα αυτές τις γιορτινές μέρες καθώς ο ανάδρομος Ερμής και οι όψεις που πραγματοποιούνται στο ζώδιό σου δείχνουν ότι θα υπάρχουν πολλές ανατροπές.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας φυλάω τα νώτα μου καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθείς και εγκυμονεί κινδύνους παρασκηνίου σε βάρος μου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Το άγχος που σας δημιουργούν οι επαγγελματικές σου υποθέσεις θα σε αποσπά από την προσωπική σου ζωή αλλά αν έχεις μία σταθερή σχέση, θα περάσεις καλά με το ταίρι σου καθώς ακόμη και οι λίγες πολύ προσωπικές ώρες θα είναι ουσιαστικές, αρμόζουσες προς το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο που μπορείς αυτές τις μέρες, αποφεύγοντας τα καινούργια ξεκινήματα που δεν ευοδώνονται λόγω ανάδρομου Ερμή. Θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις που θα «γεμίσουν» ασφυκτικά την καθημερινότητά σου, γεγονός που θα σε εκνευρίσει αρκετά.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω τις αργίες των Χριστουγέννων για να φορτίσω τις μπαταρίες μου και να ηρεμήσω.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες θετικές όψεις στις οποίες συμμετέχει, θα είναι βοηθητική για τους έρωτές σου καθώς θα ρίξει το φως της στα φλερτ, στις περιπέτειες αλλά, κυρίως, για εσένα που έχεις μία σταθερή σχέση. Αξιοποίησε το γιορτινό κλίμα για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και τις θετικές επιρροές για να γεφυρώσεις τις αποστάσεις που ίσως υπήρχαν.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προσπάθησε να απέχεις από τη δουλειά, μιας και οι γιορτές το επιτρέπουν κι αν κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο, κράτησε μία συντηρητική στάση και μην προκαλείς κόντρες με τους συνεργάτες σου, ακόμη κι αν σε προκαλέσουν, για να μη στεναχωρηθείς άδικα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να θυμάσαι ότι σου χρειάζεται ξεκούραση, ψυχική και σωματική. Φρόντισε να χαλαρώσεις λίγο τα Χριστούγεννα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Αν και τα Χριστούγεννα είναι πλέον γεγονός, τα μυαλά σου θα είναι στραμμένα στις δουλειές και δεν θα σου αφήνουν να αφοσιωθείς στους έρωτες και στις απολαύσεις. Ευτυχώς οι γιορτές θα σε βοηθήσουν αν έχεις μία σταθερή σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η και ψάχνεις ένα ταίρι, είναι πιθανό να βγάλεις λαβράκι μέσα από τα παιχνιδίσματα.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μολονότι αυτή και η επόμενη είναι η πιο γιορτινές εβδομάδες του χρόνου, δεν θα μπορείς να χαλαρώσεις (και να το θέλεις δεν θα σε αφήνει ο ανάδρομος Ερμής) και θα σκέφτεστε συνέχεια τη δουλειά. Ακόμη και στις φιλικές συναθροίσεις θα συζητάς για δουλειές και θα προσπαθείς να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να χαλαρώσω και να διασκεδάσω όσο μπορώ, τώρα που ο Άρης από τους Ιχθείς μου επιτρέπει να στραφώ στις παρέες και στα τραπεζώματα.

 

ΛΕΩΝ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Υδροχόο, ρίχνει φως στα αισθηματικά σου και σε εξωθεί στο να φτιάχνεις ατμόσφαιρα και να απολαμβάνεις το γιορτινό κλίμα ή να φλερτάρεις με φόντο τα λαμπιόνια! Στην εύνοιά της προσυπογράφουν όλες οι υπέροχες όψεις που πραγματοποιούνται παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα και που υπόσχονται, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, να δεχθείς το μεγάλο δώρο του Άη Βασίλη: μια σχέση στα μέτρα σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα είσαι εστιασμένος/η στις διασκεδάσεις και καλά θα κάνεις χρονιάρες μέρες! Άλλωστε δεν αναμένονται ιδιαίτερες εξελίξεις στη δουλειά και αν έχεις κάποια σχέδια κατά νου, είναι προτιμότερο να τα υλοποιήσεις μετά τις 10 Ιανουαρίου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας μην ξεχάσω να διεκπεραιώσω τις οικονομικές σου εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές γιατί, με τον Άρη στους Ιχθείς, μπορεί να έχω προβλήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και η ξεκούραση των αργιών θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου. Ευνοημένος/η από τις εξελίξεις θα είσαι κυρίως εσύ που συντηρείς μία μακρόχρονη σχέση καθώς θα περάσεις καλά με το ταίρι σου, ακόμη και στα οικογενειακά τραπέζια. Αν κάνεις τώρα μια ερωτική γνωριμία, κράτησε τις επιφυλάξεις σου γιατί μπορεί να την ωραιοποιήσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι προτιμότερο να συμμαζευτείς και να μην κάνεις καμία σοβαρή συζήτηση για δουλειές με τον ανάδρομο Ερμή εκτός αν συζητήσεις για ένα projectπου έχεις βάλει ήδη σε εφαρμογή. Να προσέχεις τις κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα καθώς μπορεί να χάσεις τον έλεγχο και να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να ελέγχω τη δυσθυμία και την κυκλοθυμία μου για να αποφύγω τους καβγάδες χρονιάρες μέρες.

 

ΖΥΓΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Αν δεν έχεις μπει ήδη σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, σπεύσε να βάλεις τα γιορτινά σου και να απολαύσεις αυτές τις μέρες που είναι μοναδικές για τους έρωτές σου καθώς υπόσχονται τα καλύτερα. Όλα είναι πιθανά, ανάλογα με το τι λέει ο προσωπικός σου χάρτης, ο οποίος έχει τον τελευταίο λόγο: καινούργιες γνωριμίες, πιθανώς σχέσεις ζωής, ανανεωτικές διαθέσεις, καλοπέραση και διασκέδαση, προτάσεις και όρκους.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν δουλεύεις και δεν έχεις πάρει την άδειά σου για να διασκεδάσεις σε άλλη γη άλλα μέρη, θα μείνεις λίγο δυσαρεστημένος/η καθώς θα αντιμετωπίσεις είτε το σκληρό πρόσωπο κάποιων συνεργατών σου οι οποίοι θα σε ανταγωνίζονται, ίσως και αθέμιτα, είτε αρκετές ανατροπές λόγω ανάδρομου Ερμή. Προσπάθησε να κρατάς την ψυχραιμία σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν μου προτείνουν κάποια δουλειά ή να με βοηθήσουν να προωθήσω τα σχέδιά μου, ας μην θεωρήσω την ευκαιρία αμελητέα επειδή μπορεί να προκύψει μεταξύ τυρού και αχλαδιού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Το πιο πιθανό είναι ότι οι έγνοιες της δουλειάς δεν θα σου αφήσουν πολλά περιθώρια για να απολαύσεις τον έρωτα εκτός από το τριήμερο των αργιών. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι αν έχεις μία σταθερή σχέση, θα τη χαρείς καθώς ο χρόνος με το ταίρι σου θα είναι ποιοτικός.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σερ κρατούν δέσμιο/α στη δουλειά ακόμη και αυτές τις μέρες που, συνήθως, είναι πιο χαλαρές. Το θετικό είναι ότι, αν δουλέψεις σκληρά, οι κόποι σου θα αμειφθούν αν όχι άμεσα, έστω και με κάποια καθυστέρηση.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι πιθανό να συναντήσω άτομα του παρελθόντος μου και να αναβιώσω είτε ερωτικές σχέσεις είτε φιλικές είτε κάτι επαγγελματικό που δεν είχε ευοδωθεί και τώρα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, κεραυνοβολήματα και μεγάλα πάθη αυτήν την περίοδο. Από εσένα και τις αντοχές σου εξαρτάται αν θα τα αντέξεις και αν μπορέσεις να ανταποκριθείς στις περιστάσεις. Ωστόσο, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα πριμοδοτήσει μόνο τις σοβαρές προτάσεις και τη διάθεσή σου να αναλάβεις την ευθύνη μιας σχέσης.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα άστρα σε σιγοντάρουν να ξεκουραστείς, ψυχικά και σωματικά, να εστιαστείς στη διασκέδαση, στα παιδιά σου, στην οικογένειά σου και καλά θα κάνεις να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις καθώς δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά. Αντίθετα αναμενόμενες είναι οι ανατροπές και οι εντάσεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μην ξεφύγω στις σπατάλες καθώς, με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να καθυστερήσουν οι πληρωμές μου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πιεστικές καταστάσεις που βιώνεις, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, δεν σου αφήνουν διάθεση και χρόνο για να χαρείς τους έρωτές σου. Οι συνθήκες είναι καλύτερες για εσένα που θέλεις να επιδιώξεις την επανασύνδεσή σου με ένα ταίρι καθώς αυξάνονται οι πιθανότητές σου για να βρεις τον τρόπο να το προσεγγίσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επειδή οι εξελίξεις αυτών των ημερών στη δουλειά θα είναι γεμάτες από ανατροπές και εκνευρισμούς, το πιο σοφό από πλευράς σου θα ήταν να εστιαστείς στη γιορτινή ατμόσφαιρα και να αφήσεις τις δουλειές για αργότερα. Απόφυγε τα καινούργια ξεκινήματα μέχρι τις 10 Ιανουαρίου και, προς το παρόν, κοίτα να συντηρήσεις τα κεκτημένα σου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Ήλιο στο ζώδιό μου, από την Τετάρτη, θα ανέβει η διάθεσή μου και καλά θα κάνω να το ρίξω έξω και να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τις όψεις που σχηματίζει, θα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα και στα παιχνίδια. Αυτή την περίοδο, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, όλα είναι πιθανά: παιχνίδια, εφήμερες καταστάσεις, πάθη, γνωριμίες για μια ζωή, όρκοι, ανανεώσεις όρκων, προτάσεις. Το λιγότερο που θα μπορούσε να συμβεί, είναι να περάσεις πολύ όμορφα Χριστούγεννα!

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι προτιμότερο να διασκεδάσεις όσο μπορείς, να απολαύσεις τις γιορτές, τα φλερτ, τις παρέες, τον έρωτα. Επαγγελματικές ευκαιρίες θα υπάρχουν αλλά, προς το παρόν, είναι προτιμότερο να συντηρήσεις όλα όσα έχεις χτίσει μέχρι αυτή τη στιγμή και να αφήσεις τα σπουδαία και καινούργια για μετά τις 10 Ιανουαρίου.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω ποιους εμπιστεύομαι στη δουλειά και ποιους αφήνω να έχουν άποψη για την προσωπική μου ζωή γιατί μπορεί να με κουτσομπολέψουν πίσω από την πλάτη μου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου και υπόσχεται να προκαλέσει έντονα πάθη με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους. Αν θέλεις να κρατήσεις μόνο τα θετικά, προσπάθησε να περιορίσεις τις ανταγωνιστικές διαθέσεις σου, την κτητικότητά σου, τη ζήλια σου. Αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία, μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μην ενδίδεις σε πολλές σπατάλες γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα και να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Το ιδανικό για σένα θα ήταν να πάρεις την άδειά σου για λίγες μέρες και να απολαύσεις τη γιορτινή ατμόσφαιρα παρέα με φίλους ή με την οικογένειά σου, με άτομα που θα σε καταλάβουν και θα σε ζεστάνουν με την αγάπη τους.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν τα γεγονότα με εξωθήσουν σε αναθεωρήσεις φιλιών ή στόχων, ας μην τα αγνοήσω.

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρα Στεφάνου – 2 Αυγούστου
geroylanos-synenteyksh4.jpg
Ευχές στους αναγνώστες του iPorta.gr από τον Παύλο Γερουλάνο [Υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης του ΠαΣοΚ
Όσιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, ο υμνωδός της Θείας Λειτουργίας – 4 Δεκεμβρίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.