ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 18 – 24 Δεκεμβρίου 2017 – Νέα Σελήνη στον Τοξότη, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

 

Σμάρω Σωτηράκη 

  

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

moon-30466_960_720.png

 

 

 

dora_kounaki_jelews.jpg

 

Theodora Kounakis

Kounakis Jewels and watches 

Pindarou & Vizantiou 26-28,
Rhodes

Κόσμημα Υψηλής Αισθητικής και Ποιότητας

www.kounakis.gr   

 

 

 

Πλούσια σε αστρολογικά γεγονότα καθώς είναι αυτή η εβδομάδα, μας δίνει τη βέβαιη πρόβλεψη ότι δεν θα βαρεθούμε καθώς όλο και κάτι θα γίνεται που θα μας βάζει στην «πρίζα», στη δράση, στην προσπάθεια.

 

Η εβδομάδα αρχίζει με μία Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 26 μοίρες του Τοξότη. Τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) θα σχηματίζουν όψη τριγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό και η Αφροδίτη πλησιάζει προς τα Φώτα, σχηματίζοντας μία σύνοδο μαζί τους και ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Όλο αυτό το σχήμα μας παραπέμπει στο να κάνουμε έναν γρήγορο απολογισμό και να δούμε αν έχουμε «ακούσει» την εσωτερική μας φωνή, αν έχουμε αφουγκραστεί τις ανάγκες μας κι αν είμαστε έτοιμοι να στρέψουμε τη θέλησή μας στο πώς θα τις ικανοποιήσουμε. Όπως κάθε Νέα Σελήνη, έτσι και η συγκεκριμένη «μιλάει» για καινούργια ξεκινήματα αλλά, ωστόσο, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, ευνοεί περισσότερο τις επανεκκινήσεις! Από την άλλη, ο Ουρανός που δεσπόζει στο σχήμα της Νέας Σελήνης, εξωθεί στο να κατανοήσουμε ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσουμε, προκειμένου να απαλλαγούμε από εξαρτήσεις, από σχέσεις και καταστάσεις που δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε, να επεκταθούμε, να μεγαλουργήσουμε, να αισιοδοξήσουμε. Ωστόσο, απαιτεί σύνεση για να μην γίνουμε επαναστάτες χωρίς αιτία αλλά να αντιδράσουμε ώριμα και να επιδιώξουμε αλλαγές – αποκυήματα του γεγονότος ότι έχουμε καταλάβει τα λάθη μας και θέλουμε να τα διορθώσουμε.

 

Η σημαντικότερη πλανητική μετακίνηση του έτους πραγματοποιείται στην εκπνοή του και συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Ο Κρόνος περνάει στο περιβάλλον που κυβερνά, τον Αιγόκερω, θέση από την οποία θα μας εξαναγκάσει να εστιαστούμε στο εδώ και τώρα. Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι το 2020, διάστημα στο οποίο θα κρίνει με τον αυστηρό και αδέκαστο τρόπο του, το έργο μας. Όλο το έργο μας! Τόσο το πρακτικό όσο και το ηθικό. Αν θέλουμε να «περάσουμε» τις «εξετάσεις» του, θα πρέπει να είμαστε εργατικοί, να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και να είμαστε αφοσιωμένοι στο καθήκον.

 

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία αλλά, τουλάχιστον για μία ακόμη εβδομάδα, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς δεν θα σταματήσουν οι καθυστερήσεις και οι ανατροπές. Ωστόσο, μέρα με τη μέρα, οι ισορροπίες θα αποκαθίστανται.

 

 

 aktaion_1948.JPG

Ακταίον

 Πλατ. Ελευθερίας, Ρόδος
Τηλ.:+30 2241029282

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
19 Δεκεμβρίου 1843: κυκλοφορεί η “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία” του Εμπενίζερ Σκρουτζ
Η ώρα, του Γιώργου Χατζηδιάκου
photo.jpg
Ευχές στους αναγνώστες του iPorta.gr από τον συγγραφέα Μάνο Κοντολέων

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.