ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/4/2016 – 24/4/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

Σμάρω Σωτηράκη   

 

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

 

 

 

 

zodia12-780x380.jpg

 

 

 

 


ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε εξωθεί στο να κάνεις την επανάστασή σου και να διεκδικήσεις αυτό που θέλει η ψυχούλα σου στον έρωτα. Καιρός να εκφραστείς χωρίς περιστροφές, να χαρείς, να ερωτευτείς, να κεραυνοβοληθείς, να χτυπηθείς από τα βέλη του Φτερωτού Θεού, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν αξιοποιήσεις σωστά τις περιστάσεις, την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κι αν είσαι έτοιμος/η να δουλέψεις σκληρά, θα δρέψεις καρπούς έστω και μακροπρόθεσμα. Να θυμάσαι ότι η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού εγκυμονεί έκτακτα έξοδα γι αυτό θα πρέπει να κάνεις μια όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση των πόρων σου αυτό το δεκαπενθήμερο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Άρη στον Τοξότη, ας προσέχω τις μετακινήσεις μου κι ας έχω κατά νου ότι μπορεί να ταλαιπωρηθώ ταξιδεύοντας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Έρωτας: Από τις 19 του μήνα ο Ήλιος θα φωτίζει το ζώδιό σου όπου βρίσκεται και ο Ερμής ενώ από την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζωδιακό σου άξονα. Οι συγκεκριμένες αστρολογικές συγκυρίες σε αναγκάζουν να εστιαστείς στην προσωπική σου ζωή καθώς οι εντάσεις (λόγω Πανσελήνου) είναι στο πρόγραμμα αλλά δεν αποκλείονται και οι ευχάριστες στιγμές και οι πιθανές αποφάσεις. Παρόλα αυτά σου συνιστώ να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Άρη στο περιβάλλον που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς κατάλληλα και να προσπαθήσεις να διεκπεραιώσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με εφορία, κληρονομικά, ασφάλειες, διατροφές, τράπεζες, επιχειρηματικά σχέδια. Επίσης, να προσέχεις πολύ τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου καθώς μπορεί να ξεσπάσει «πόλεμος» λόγω ανταγωνισμού.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το καλύτερο αντίδοτο για τον ανάδρομο Άρη στον Τοξότη είναι η ενδοσκόπηση που θα με βοηθήσει να συνειδητοποιήσω πώς λειτουργούν τα απωθημένα μου και τα αρνητικά μου συναισθήματα τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στη δουλειά.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Έρωτας: Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Τοξότη, κάνοντας πιο πιθανούς τους καβγάδες και τις αντιπαραθέσεις και μειώνοντας τις πιθανότητες για κάτι πιο ευοίωνο και δημιουργικό. Στη σφαίρα του πιθανού είναι να επιστρέψει κάποιο άτομο του παρελθόντος σου, διεκδικώντας και πάλι τη θέση του στην καρδιά σου με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο, διλήμματα ή επιβεβαιώσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη, οι συνεργασίες και οι επαφές αυτής της περιόδου θα βρουν πολλά εμπόδια αλλά εσύ θα πρέπει να δώσεις τον αγώνα σου και να μην απογοητεύεσαι από τις δυσκολίες. Επίσης, καλά θα κάνεις να μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους καθώς ο Ερμής από τον Ταύρο κρούει τον κώδωνα ότι μπορεί να γίνονται κουτσομπολιά σε βάρος σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να εκτονώσω την έντασή μου, κάνοντας γυμναστική και στην προετοιμασία για το Πάσχα και ας αποφύγω τις τριβές με τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Έρωτας: Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε κάνει πιο ρομαντικό/η, ευαίσθητο/η και συναισθηματικό/η. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις γιατί μπορεί να ανεβάζει τη λίμπιντο αλλά εντείνει τις εγωιστικές, απόλυτες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Να προσέχεις και να αποφεύγεις να ενδίδεις στην τάση σου να ασκείς συναισθηματικό έλεγχο στο ταίρι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ό Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο την Τετάρτη, όπου βρίσκεται και ο Ερμής, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να βρεις κατάλληλους συμμάχους. Οι πιθανότητες να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις και επαφές για την καριέρα σου είναι πολλές. Ωστόσο, με τον ανάδρομο Άρη στο περιβάλλον της καθημερινής σου εργασίας, καλό θα ήταν να μη βιαστείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Άρη στον Τοξότη, καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου, τη διατροφή μου, την ξεκούρασή μου.

 

 

ΛΕΩΝ

 

Έρωτας: Ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη, το περιβάλλον των ερώτων σου, θα προκαλέσει εντάσεις και εγωιστικές συμπεριφορές, συνοδευμένες από ανεβασμένη λίμπιντο. Ωστόσο, η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ουρανού στον Κριό, ζώδιο που «βλέπει» ευνοϊκά το δικό σου και θα συντελέσει στο να ανακτηθούν οι ισορροπίες ενώ δεν αποκλείει τις καινούργιες συγκινήσεις και τα φλερτ.
Καριέρα – Οικονομικά: Επικεντρώσου στις δουλειές σου, προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο μεθοδικός/η και πρόσεχε κάθε σου κίνηση γιατί η Πανσέληνος που στιγματίζει αυτή την εβδομάδα, πραγματοποιείται στον άξονα που σχετίζεται με τις οικογενειακές και επαγγελματικές σου υποθέσεις. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ουρανού στον Κριό είναι βοηθητική για να οργανώσεις τα ραντεβού σου και να κάνεις επαφές ακόμη και με το εξωτερικό, για να επιμορφωθείς και να αναπτύξεις δημιουργικά το επικοινωνιακό σου χάρισμα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι έτοιμος/η: είναι πιθανό να επιστρέψει έρωτας του παρελθόντος στο προσκήνιο…

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Έρωτας: Ο Ήλιος που από την Τρίτη βρίσκεται στον Ταύρο, η Πανσέληνος που θα στιγματίσει αυτή την εβδομάδα και ο κυβερνήτης σου Ερμής που επίσης βρίσκεται στον Ταύρο, είναι οι ενθαρρυντικοί αστρολογικοί παράγοντες για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, επειδή ο ανάδρομος Άρης σε ταλανίζει, θα πρέπει να προσέχεις τα ξεσπάσματά σου, τα οποία μπορεί να επιφέρουν ημέρες «παγωνιάς».
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Άρη στον Τοξότη θα είσαι πιεσμένος/η στην καθημερινότητά σου και μάλιστα από πολλές πλευρές. Θα υπάρχουν αρκετές ανατροπές, θα είναι δύσκολο να ακολουθήσεις το πρόγραμμά σου και θα εκνευρίζεσαι με αποτέλεσμα να αντιδράς σπασμωδικά. Μέχρι το τέλος του Μάη θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην αφήνεις την παρόρμηση της στιγμής να ορίζει τις συμπεριφορές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως έρθει και πάλι στην επιφάνεια κάποιο οικογενειακό πρόβλημα ή θέμα ακίνητης περιουσίας.

 

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Ο πλανήτης που κυβερνά στο ζώδιό σου, η Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Κριό, θέση από την οποία σχηματίζει σκληρές όψεις. Πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση καθώς ναι μεν δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας αλλά στη σφαίρα του πιθανού, επίσης, είναι και οι μεγάλοι καβγάδες.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Παρασκευή, επιβάλλει να εστιαστείς στις οικονομικές σου εκκρεμότητες με εφορία, τράπεζες, κληρονομικά, ασφαλιστικούς οργανισμούς, διατροφές. Αν πρέπει να υπογράψεις κάποιον διακανονισμό, είναι προτιμότερο να επισπεύσεις τις διαδικασίες ώστε να έχεις τελειώσει μέχρι την Πέμπτη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω καθώς ο ανάδρομος Άρης από τον Τοξότη μπορεί να με εξωθήσει σε επικοινωνιακά λάθη που θα μου κοστίσουν. Επίσης να προσέχω όταν οδηγώ και όταν ταξιδεύω γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Έρωτας: Ο Ήλιος περνάει την Τρίτη στο ζώδιο των σχέσεών σου, όπου βρίσκεται και ο Ερμής, γεγονός που δίνει ένα ευχάριστο μήνυμα μιας αλλαγής που μάλλον θα ξυπνήσει τα ένστικτα και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονά σου, η οποία μάλλον χρήζει της προσοχής σου καθώς είναι πιθανό να προκαλέσει ανασφάλειες και σπασμωδικές αντιδράσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό, το ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας και υπηρεσίας αλλά, με τις όψεις που δημιουργεί, σου κάνει σκωτσέζικα ντους. Από τη μια θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες -πιθανόν αναπάντεχες- και μάλιστα από άτομα που δεν περίμενες να σου προσφέρουν ευκαιρίες ενώ, από την άλλη, οι αναποδιές κάνουν το πρόγραμμά σου άνω κάτω και σε κάνουν νευρικό/η και άρα ικανό/η να κάνεις σοβαρά λάθη αν δεν προσέξεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης κινείται ανάδρομα στον Τοξότη, ζώδιο που συνδέεται με τα οικονομικά μου. Ας προσέχω κάθε κίνησή μου στον οικονομικό τομέα και ας είμαι προετοιμασμένος/η για τυχόν έκτακτα έξοδα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Έρωτας: Το ευχάριστο νέο είναι ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό, το ζώδιο που σχετίζεται με τα ερωτικά σου και, με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει, θα γίνεις κοινωνός αντιφατικών καταστάσεων. Από την άλλη, ο Άρης που κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, μπορεί να προκαλέσει έριδες αλλά δείχνει ότι δεν αποκλείεται να μπερδευτείς λόγω επιστροφής ασώτων του παρελθόντος.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Πανσέληνο που στιγματίζει αυτή την εβδομάδα, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις προβλήματα στη δουλειά καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα με τους συνεργάτες σου ή να ανακαλύψεις ότι κάποιοι δημιουργούν παρασκήνιο σε βάρος σου. Μην παρασυρθείς από άτομα που θα σε κολακέψουν γιατί μπορεί να βγεις χαμένος/η. Πρόσεξε τις συνεργασίες αυτής της περιόδου γιατί μπορεί να μην κάνεις τις πιο σωστές επιλογές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό μου, ας προσέχω να μην πνίγομαι από οργή και δημιουργήσω πλήγματα σε σχέσεις που είναι σημαντικές για μένα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Έρωτας: Την Τρίτη ο Ήλιος περνάει, στον Ταύρο, το ζώδιο των ερώτων και της δημιουργικότητάς σου, όπου βρίσκεται και ο Ερμής. Στον άξονα των Ταύρου – Σκορπιού θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος την Παρασκευή που φαίνεται ότι θα σε κάνει πιο συναισθηματικό/η και ευαίσθητο/η από το συνηθισμένο σου. Αν αξιοποιήσεις σωστά τη συναισθηματική σου υπερχείλιση, έχει καλώς…
Καριέρα – Οικονομικά: Οι αντιφάσεις θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών. Από τη μια θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις κάποιες υποθέσεις σου και θα το χαρείς καθώς θα νιώθεις ότι η δουλειά σου συντηρείται σε καλά επίπεδα. Από την άλλη, θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές καθώς δεν αποκλείεται να δεχθείς αθέμιτο ανταγωνισμό και πισώπλατα χτυπήματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Άρη στον Τοξότη, ας προσέχω περισσότερο την υγεία μου κι ας εκτονώνω τα αρνητικά μου συναισθήματα στη γυμναστική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Έρωτας: Το ευχάριστο είναι ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Κριού, απ’ όπου θα σιγοντάρει τα φλερτ, τα παιχνίδια, τις επαφές, τις καινούργιες γνωριμίες. Ωστόσο, επειδή θα σχηματίσει αρκετά δύσκολες όψεις, θα πρέπει να προσέχεις καθώς όσο πιθανός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας αλλά τόσο πιθανός είναι και ο χωρισμός.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης που κινείται ανάδρομα στον τομέα των στόχων σου, θα προκαλέσει γεγονότα που θα σου υποδείξουν ότι πρέπει να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου ή να ξαναφέρει στο προσκήνιο παλιά –πιθανώς μισοτελειωμένα- projects. Επίσης, μπορεί να συναντήσεις έναν σημαντικό σύμμαχο του παρελθόντος σου. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι έτοιμος/η για πιθανές αλλαγές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, θα πρέπει να προσέχω να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες είτε στο οικογενειακό περιβάλλον είτε στη δουλειά.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Έρωτας: Με τις όψεις που σχηματίζονται στον ουρανό και με τις επιδράσεις των πλανητών στο ζώδιό σου, η συμβουλή μου είναι κάνε έρωτα και όχι πόλεμο. Μη διστάσεις να υποστηρίξεις τις ανάγκες σου και να εκφράσεις τις επιθυμίες σου γιατί, αν δεν το κάνεις, θα έχεις την τάση να ενοχοποιείς το ταίρι σου για όσα σου λείπουν χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου ότι δεν γνωρίζει τι σου λείπει.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Άρη στον Τοξότη, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σου, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, ανατρεπτικές καταστάσεις, προβλήματα, εντάσεις. Να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί δεν αποκλείεται να εκνευριστείς με αυτούς που σε ανταγωνίζονται αθέμιτα και να αντιδράσεις άσχημα. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι έτοιμος/η για αλλαγές καθώς μέσα στους επόμενους μήνες μπορεί να συμβούν τα γεγονότα που θα σου υποδείξουν ότι είναι αναγκαίο να αλλάξεις πορεία πλεύσης.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να μην μεταφέρω τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι για να μην δημιουργήσω εντάσεις και στην οικογένεια.

SHARE
RELATED POSTS
maxresdefault.jpg
Το τραγούδι της ημέρας!
Η Άγια Βρεφοκτονία των 14.000 νηπίων από τον Ηρώδη – Ανάμνησις κάθε 29 Δεκεμβρίου
12985422_1053924971380987_6108904777532011981_n.jpg
Το μήνυμα της ημέρας! 16-4-16

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.