ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1/8/2016 – 7/7/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

 

 


• ΚΡΙΟΣ

• Έρωτας: Την Τρίτη ο Άρης περνάει στον Τοξότη, ζώδιο που ευνοεί τα ταξίδια, τις μετακινήσεις, τα φλερτ, τις διασκεδάσεις σου. Την ίδια μέρα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, το ζώδιο των ερώτων σου, όπου μέχρι το βράδυ της Παρασκευής θα βρίσκεται και η Αφροδίτη. Φαίνεται ότι ο Φτερωτός Θεός είναι με το μέρος σου και σου δίνει τη δυνατότητα να εκτονώσεις τις επιθυμίες σου και να καλύψεις τις ανάγκες σου. Διασκέδαση, καλοπέραση, ξεγνοιασιά, ερωτικές περιπτύξεις, φλερτ, απόλαυση, όρκοι ή ανανεώσεις όρκων!
• Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής, ο Δίας και η Αφροδίτη (από το βράδυ της Παρασκευής) βρίσκονται στην Παρθένο και ευνοούν τις συζητήσεις και τις διευθετήσεις θεμάτων που άπτονται στη δουλειά και στις προσπάθειες να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου. Αν είσαι ακόμη επί των επάλξεων, μπορεί να υπάρξουν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες.
• Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη Νέα Σελήνη και το τρίγωνό της με τον Κρόνο, αρχίζει μία περίοδος που είναι καλή για καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να είμαι διατεθειμένος/η να δουλέψω σκληρά και να μη βιαστώ να πάρω αποφάσεις.

• ΤΑΥΡΟΣ

• Έρωτας: Από το βράδυ της Παρασκευής η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, όπου βρίσκεται και ο Ερμής. Οι εξελίξεις θα είναι πιο ευχάριστες καθώς θα συμβούν τα γεγονότα που θα σε βάλουν στο παιχνίδι και θα σε εξωθήσουν στο να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να είσαι επικοινωνιακός/η. Προσοχή το Σαββατοκύριακο καθώς το τετράγωνό της με τον Άρη από τον Τοξότη εγκυμονεί κινδύνους εντάσεων, οι οποίες, ωστόσο, είναι πιθανό να εκτονωθούν με τον καλύτερο τρόπο στην κρεβατοκάμαρα.
• Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τρίτη στον Λέοντα, θα επηρεάσει θέματα οικογένειας και καριέρας και ανοίγει τους ορίζοντές σου για να κάνεις κάποια αποδοτικά ξεκινήματα. Ο Άρης από την Τρίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη και θα επηρεάζει τα οικονομικά σου που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές, κλπ. Αν θέλεις να διεκπεραιώσεις τέτοιου είδους υποθέσεις, φρόντισε να έχεις ξεμπερδέψει μέχρι την Τετάρτη γιατί το τετράγωνό του με την Αφροδίτη, στο τέλος της εβδομάδας, δεν ενδείκνυται για υπογραφές διακανονισμών.
• Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Τρίτη θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να περάσω καλά με την οικογένειά μου ή να ασχοληθώ επωφελώς με την ακίνητη περιουσία μου.

• ΔΙΔΥΜΟΙ

• Έρωτας: Την Τρίτη ο Άρης περνάει στον Τοξότη, το ζώδιο των σχέσεών σου, θέση από την οποία αφ’ ενός θα σε βάλει στη διαδικασία να μπεις στη δράση, είτε για να κάνεις μια σχέση είτε για να συντηρήσεις την υπάρχουσα, αφ’ ετέρου εγκυμονεί εντάσεις, καβγάδες, επικίνδυνα εγωιστικές συμπεριφορές. Από τη διαχείρισή σου και μόνο θα εξαρτηθεί η έκβαση των θεμάτων που σε απασχολούν. Αργά το βράδυ της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που ευνοεί τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις συζητήσεις, τα φλερτ. Προσπάθησε για το καλύτερο…
• Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο όπου θα περάσει και η Αφροδίτη το βραδάκι της Παρασκευής. Αποφάσεις που σχετίζονται με οικογένεια και καριέρα πριμοδοτούνται αλλά, προς το παρόν, κράτα μικρό καλάθι και να θυμάσαι ότι κάθε τι που θα κερδίσεις μέσα στο επόμενο διάστημα θα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και μόνο. Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη μπορεί να προκαλέσει καβγάδες στην οικογένεια ή με συνεργάτες σου.
• Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω τη Νέα Σελήνη για να αλλάξω παραστάσεις και να ξεκουραστώ γιατί με περιμένει ένας σκληρός χειμώνας και θα πρέπει να αντεπεξέλθω στα δύσκολα.


• ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

• Έρωτας: Μετά τον Ερμή, από το απόγευμα της Παρασκευής, θα περάσει και η Αφροδίτη στην Παρθένο και θα κάνει τη διαφορά, μιας και αναμένονται ευχάριστες συναντήσεις, εξωστρέφεια, συζητήσεις, καλύτερη διάθεση, περισσότερα φλερτ. Επίσης αρχίζει μία καλή περίοδος για διακοπές μιας και ενισχύεται ο τομέας των ταξιδιών σου. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις στο τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη αυξάνει τις πιθανότητες να υπάρξουν εντάσεις, παρεξηγήσεις και έλλειψη κατανόησης.
• Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης περνάει στον Τοξότη, θέση από την οποία θα σε ταλαιπωρήσει στη δουλειά καθώς θα σε αναγκάσει να αναλάβεις ευθύνες και αγγαρείες γι αυτό φρόντισε να πάρεις την άδειά σου και να αποφύγεις τα δύσκολα που έρχονται. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, τον τομέα των οικονομικών σου και θα δώσει το σύνθημα για να διεκπεραιώσεις οικονομικές εκκρεμότητές σου ή να ξεκινήσεις κάποια δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα έσοδά σου.
• Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να επιμεληθώ τα θέματα που σχετίζονται με την υγεία μου, όπως καλύτερη διατροφή, εκτόνωση, μπάνια, γυμναστική.

• ΛΕΩΝ

• Έρωτας: Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και ανοίγει τον φάκελο «σχέσεις» και δη ερωτικές. Τώρα θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να επαναξιολογήσεις τα συναισθήματά σου, να πάρεις αποφάσεις για το πώς θα διαχειριστείς τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή προτάσεις, να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου ή να δημιουργήσεις μια καινούργια σχέση, ανάλογα με το τι λέει ο προσωπικός σου χάρτης. Ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη, από την Τρίτη, και θα σε βάζει στη δράση! Έρωτες, φλερτ, διακοπές και διασκέδαση στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σου.
• Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο, όπου θα μπει και η Αφροδίτη (από το απόγευμα της Παρασκευής). Οι συγκεκριμένες διελεύσεις θα είναι βοηθητικές για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις. Είναι πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας, πρόσεξε την τάση σου για σπατάλες καθώς μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού.
• Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τρίγωνο της Νέας Σελήνης και του Κρόνου δεν αποκλείεται να συνάψω μία πολύ επικερδή συνεργασία. Ας έχω τα μάτια μου ανοικτά γιατί η ευκαιρία μπορεί να προκύψει ακόμη και στο πρόσωπο μιας τυχαίας γνωριμίας των διακοπών μου.

• ΠΑΡΘΕΝΟΣ

• Έρωτας: Μετά τον Ερμή, από το απόγευμα της Παρασκευής, θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Μέρα με τη μέρα θα παίρνεις τα πάνω σου και θα αυξάνονται οι πιθανότητες για κατακτήσεις, φλερτ, ερωτικές επιβεβαιώσεις, απολαύσεις, επικοινωνία και για να παίξεις παιχνίδια μυαλού που σου αρέσουν. Ωστόσο, πρόσεχε στο τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη από τον Τοξότη, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές.
• Καριέρα – Οικονομικά: Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και θα σε εξωθήσει στο να αναλαμβάνεις ευθύνες και να έχεις ένα ευρύ πεδίο δράσης στην καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να μην ξεπερνάς τις αντοχές σου και μη γίνεσαι έρμαιο των φόβων σου γιατί μπορεί να σου προκαλέσουν ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Είναι προτιμότερο να ξεκουραστείς τώρα που η περίοδος όχι μόνο το επιτρέπει αλλά και το επιβάλλει.
• Αγαπητό μου ημερολόγιο: Την Τρίτη ο Άρης θα περάσει στον Τοξότη, θέση από την οποία θα με βάλει στα δύσκολα τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην οικογενειακή μου ζωή. Μπορεί να αναγκαστώ να ασχοληθώ με την ακίνητη περιουσία μου με έναν τρόπο που θα με δυσαρεστήσει.

 

• ΖΥΓΟΣ

 

• Έρωτας: Με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη από την Τρίτη, θα μπεις στη δράση καθώς θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για ταξίδια, εκδρομές, συναντήσεις, επαφές, φλερτ, καινούργιες γνωριμίες. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη που «βλέπει» θετικά το ζώδιό σου και σε βάζει στην πρίζα να ασχοληθείς με περισσότερη και καλύτερη διάθεση με το θέμα έρωτες, φιλίες, παρέες, διασκέδαση, καλοκαιρινά παιχνίδια. Αξιοποίησε τις περιστάσεις.
• Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, θα μπεις στη διαδικασία να βάλεις νέους στόχους και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο που μπορείς αλλά να θυμάσαι ότι η περίοδος προσφέρεται και για διακοπές. Αρχικά, σου συνιστώ να οργανώσεις τις συμμαχίες σου και να δεις ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να σου προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.
• Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή και την Αφροδίτη (από το απόγευμα της Παρασκευής) στην Παρθένο, είναι πιθανό να ανακαλύψω κάποια μυστικά ή να αποκαλυφθούν 

 

• ΣΚΟΡΠΙΟΣ

• Έρωτας: Οι αισθηματικές σου υποθέσεις καλυτερεύουν τόσο επειδή ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και θα εκλείψουν οι εντάσεις όσο και με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο από το απόγευμα της Παρασκευής, όπου βρίσκεται και ο Ερμής. Να είσαι ανοικτός στις φιλίες, στα καλέσματα, στις μεγάλες παρέες γιατί μέσα στο πλήθος μπορεί να κρύβεται η ευχάριστη έκπληξη, ακόμη και η μεγάλη αγάπη, ανάλογα με το τι λέει ο αστρολογικός σου χάρτης.
• Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης περνάει στον Τοξότη, το ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και εγκυμονεί έκτακτα έξοδα που θα σε εκνευρίσουν. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στον Λέοντα, «μιλάει» για πολλή δουλειά, υποχρεώσεις και έντονη κοινωνική ζωή. Κι όλα αυτά μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού που θέλεις να το διαθέσεις για την απόλαυσή σου.
• Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Τετάρτη θα υπάρχει ένα πιο θετικό κλίμα για να προωθήσω σημαντικές υποθέσεις για την καριέρα μου.

• ΤΟΞΟΤΗΣ

• Έρωτας: Αργά το βράδυ της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα που σε εξωθεί να απολαύσεις τα ταξίδια με τρένα, αεροπλάνα και βαπόρια ή ταξίδια φαντασίας! Από την Τρίτη θα περάσει ο Άρης στο ζώδιό σου γι αυτό πρέπει να προσέχεις την τάση σου να γίνεσαι εριστικός/η, να δημιουργείς εντάσεις ή να παρασύρεσαι σε συμπεριφορές που θα προκαλούν αναστατώσεις ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου.
• Καριέρα – Οικονομικά: Αν παραμείνεις στη δουλειά σου, το καλύτερο είναι να αξιοποιήσεις τον Ερμή και την Αφροδίτη (από το απόγευμα της Παρασκευής) που θα βρίσκονται για να ασχοληθείς με την καριέρα σου, να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, να κάνεις τα ραντεβού σου με άτομα ισχύος που μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Ωστόσο, να προσέχεις γιατί οι υπερβολικές παρορμήσεις αλλά και οι ωραιοποιήσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα.
• Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο προσφέρεται για να υποστηρίξω έναν σοβαρό έρωτα, για ταξίδια και για να ικανοποιήσω τις πνευματικές μου ανησυχίες.

 

• ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

• Έρωτας: Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο όπου το βραδάκι της Παρασκευής μπαίνει και η Αφροδίτη για να σου δώσουν το σύνθημα να αρχίσεις τις περιπέτειες, τα ταξίδια, τα φλερτ. Ακόμη κι αν δεν μπορείς να πάρεις την άδειά σου, αξίζει να πας μια εκδρομή, έστω για το Σαββατοκύριακο, με σκοπό να μείνετε λίγο μόνοι με το ταίρι σου και να ανανεωθείτε. Επίσης, οι συγκυρίες σου επιτρέπουν να μπεις στην περιπέτεια ή να ψάξεις μια καινούργια περιπέτεια.
• Καριέρα – Οικονομικά: Αργά το βράδυ της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, η οποία σου επιτρέπει να ασχοληθείς επιτυχημένα με οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές. Αν έχεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες, φρόντισε να τις διεκπεραιώσεις.
• Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη που από την Τρίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη, θα πρέπει να φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρχει σε βάρος μου.

• ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

• Έρωτας: Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα. Τώρα θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες και –αν το επιτρέπει ο προσωπικός αστρολογικός σου χάρτης- μπορεί να γνωρίσεις και ένα ταίρι ζωής. Από την Τετάρτη θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να περάσεις ατμοσφαιρικές στιγμές με το ταίρι σου, να ανανεώσεις όρκους ή να δώσεις καινούργιους όρκους…
• Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να συνάψεις αξιόλογες συνεργασίες ή να κάνεις γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αν, ωστόσο, θέλεις να κάνεις κάποια σημαντικά ραντεβού ή να συζητήσεις ένα θέμα από το οποίο εξαρτώνται οι εξελίξεις στη δουλειά, είναι προτιμότερο να το δρομολογήσεις μετά τη Νέα Σελήνη καθώς το τρίγωνό της με τον Κρόνο ανοίγει τους ορίζοντές σου.
• Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από το βράδυ της Παρασκευής η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο, όπου βρίσκεται και ο Ερμής. Αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα έχω τις ευκαιρίες να τακτοποιήσω τις οικονομικές μου υποθέσεις που σχετίζονται με εφορία, τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές.

 

• ΙΧΘΥΕΣ

 

• Έρωτας: Μετά τον Ερμή, από το βραδάκι της Παρασκευής, περνάει και η Αφροδίτη στην Παρθένο, στο ζώδιο των σχέσεών σου για να πριμοδοτήσει τη διάθεσή σου για διασκέδαση και ερωτοτροπίες. Ωστόσο, επειδή ο Άρης από την Τρίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη και στο τέλος της εβδομάδας θα σχηματίσει μία όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη, καλά θα κάνεις να προσέχεις γιατί μπορεί να σε βλάψουν οι παρορμητικές ή υπερβολικές σου αντιδράσεις.
• Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης στον Λέοντα, ανοίγει τους ορίζοντές σου στη δουλειά και σου επιτρέπει να διασφαλίσεις καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητά σου. Από την άλλη ο Άρης από τον Τοξότη «δηλώνει» ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις ευθύνες και αγγαρείες μέσα στο κατακαλόκαιρο, γεγονός που θα σε κάνει αρκετά νευρικό/η.
• Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τρίγωνο της Νέας Σελήνης και του Κρόνου θα βρω την υποστήριξη ισχυρών ατόμων που θα με στηρίξουν στη δουλειά. Ας έχω τα μάτια μου ανοιχτά για να μη χάσω τις ευκαιρίες.

micelcc.gr

SHARE
RELATED POSTS
Αστρολογικός μήνας Νοέμβριος 2023, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου
Η πόλη μας γιορτάζει τον Πολιούχο της, Άγιο Κωνσταντίνο τον Υδραίο, του Φώτη Χαζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
Το αίμα και το κόκκινο, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.