ΕΥ ΖΗΝ

Πανσέληνος 25ης Σεπτεμβρίου 2018 – Μίνι αστρολογικές προβλέψεις, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

«Μίνι αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβρη 2018»

Κριός

Τα οικονομικά σου να τα προσέξεις παρορμητικέ μου Κριέ! Οι σχέσεις σας μπορεί να μοιάζουν καλύτερες και ευχάριστες, αλλά τώρα προς το τέλος του μήνα, ίσως να χρειαστεί να ξοδέψετε παραπάνω ενέργεια για να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας και το δίκιο σας. Πριν τελειώσει ο Σεπτέμβρης ίσως σας παρουσιαστεί ευκαιρία από το πουθενά! Όπως και να έχει θα αισθανθείτε την αλλαγή.

Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού καλείσαι να κλείσεις έναν κύκλο. Αν σκέφτεσαι να βγάλεις πρόσωπα και καταστάσεις από την ζωή σου, τώρα ήρθε η στιγμή να το κάνεις.

Ταύρος

Η υγεία σας και τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε καλή φάση, σταθερά μου Ταυράκια. Προς το τέλος του μήνα βέβαια, έχετε κατά νου πως οι εντάσεις δεν λείπουν. Ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες μέσα στο σπίτι σας.

Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα σου βγάζει το υποσυνείδητο στην φόρα. Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου κατάμουτρα. Προσοχή στους «κρυφούς» κινδύνους που παραμονεύουν.

Δίδυμοι

Όλα γυρίζουν γύρω από το σπιτικό σας αυτόν τον μήνα, εύστροφά μου Διδυμάκια. Θα νιώσετε βέβαια πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πως  θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις τώρα. Μην είστε παρορμητικοί και εξετάστε πρώτα καλά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα ρίχνει φως στις φιλικές ή διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές έχουν να κάνουν με το μέλλον σου. Κάποιος είναι εκεί και σε βοηθάει πάντως…

Καρκίνος

Μπορεί ο μήνας να ξεκίνησε ομαλά και με όμορφες συναντήσεις, ευαίσθητά μου Καρκινάκια, αλλά θα πρέπει να προσέξετε για άλλη μια φορά τα οικονομικά σας. Η λύση και η πιθανότητα αλλαγής (προς το καλύτερο πάντα) θα έρθει λίγο πρίν τελειώσει ο μήνας. Ο δρόμος που θα ακολουθήσετε τελικά, αρχίζει να φαίνεται καθαρά.

Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα επηρεάζει τα επαγγελματικά σου. Μπορεί και να αλλάξεις κατεύθυνση. Η ένταση δεν λείπει και επιβάλλεται να βρείς προσωπικό χρόνο, να φτιάξεις το ασφαλές σου καταφύγιο.

Λέων

Δεν είναι εύκολος αυτός ο μήνας για σας λαμπερά μου Λιοντάρια. Μπορεί η κοινωνική σας ζωή να έχει πάρει φωτιά, αλλά οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται. Μπορεί να δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές, κάντε υπομονή. Ίσως σας παρουσιαστεί μια ξαφνική ευκαιρία που θα έχει σημαντική επίδραση στο υπόλοιπο της ζωής σας.

Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα ρίχνει φως σε σπουδές, σεμινάρια, ανώτερη μόρφωση και ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου, την άποψή σου για την ζωή.

Παρθένος

Με αλλεπάλληλες αλλαγές στο σπίτι, στην οικογένειά σας, δεν θα μπορούσατε να είστε και πάρα πολύ ψύχραιμοι, οργανωτικοί μου Παρθένοι. Ίσως και έρθετε σε σύγκρουση σε διαπροσωπικό επίπεδο. Όσο τα οικονομικά σας συνεχίζουν να είναι γεμάτα δυσκολία, ίσως εκεί κάπου να εμφανιστεί και μια ευκαιρία.

Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα  φέρνει στην επιφάνεια μυστικά, απωθημένα, ψέματα, θεωρίες, ιστορίες από το παρελθόν. Η ψυχική σου κατάσταση επηρεάζεται άμεσα. Ίσως βέβαια να καταφέρεις να τακτοποιήσεις τα περιουσιακά σου αυτό το διάστημα, κάτι που ήθελες να κάνεις καιρό τώρα.

Ζυγός

Προσοχή στις υπερβολές όλο τον μήνα, διπλωματικέ μου Ζυγέ! Αλλαγές φαίνονται στον ορίζοντα, που θα σου δώσουν αυτό που χρειάζεσαι. Αν δεν λειτουργήσεις παρορμητικά τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες να πετύχεις όλα αυτά που έχεις φανταστεί.

Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα  θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στον τομέα των σχέσεων. Ίσως να υπάρξουν αλλαγές σε συνεργασίες, στα ερωτικά σου, στις προσωπικές και μη ισορροπίες σου. Κάποια σύγκρουση ίσως ταράξει τα νερά. Μέσα σε τέτοιο κλίμα, τα απρόοπτα δεν θα λείψουν για αυτό.. ψυχραιμία.

Σκορπιός

Η καριέρα και τα προσωπικά σου κλυδωνίζονται μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Όλος ο μήνας στο φωνάζει … δύσκολοι καιροί για «ανοίγματα». Θέλεις να κάνεις αλλαγές και οι συνθήκες δεν σε αφήνουν. Όλα μπορεί να σου φανούν αδιανόητα αυτό το διάστημα, αλλά επιβάλλεται να προσαρμοστείς στα καινούργια δεδομένα για να καταφέρεις αυτό που επιθυμείς. Είσαι σίγουρος πως έχεις το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον;

Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα  αλλάζει τα δεδομένα στην καθημερινότητά σου. Θέλεις να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες, το καθημερινό σου πρόγραμμα φαίνεται να επηρεάζεται από τα καινούργια δεδομένα στην δουλειά. Πρόσεξε το σώμα σου, την υγεία σου και την φυσική σου κατάσταση γιατί έχεις μια έντονη τάση να το παρακάνεις.

Τοξότης

Οι συναντήσεις με φίλους, συναδέλφους και γνωστούς δίνουν και παίρνουν αυτόν τον μήνα, τυχοδιωκτικέ μου Τοξότη. Παρόλα αυτά δεν είναι εύκολος μήνας, αφού τα εμπόδια στα σχέδιά σου δεν λείπουν. Προς το τέλος του μήνα η ενέργειά σας επανέρχεται και έτσι οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, μπορεί να είναι σημαδιακές.

Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα σε κάνει άκρως δημιουργικό και εκφραστικό. Φλέρτ και διασκέδαση, έξοδος και ένα καινούργιο πρόσωπο που ίσως μπει τώρα ξαφνικά στην ζωή σου, θα σου αλλάξει όλα τα δεδομένα. Αν βέβαια είσαι σε σχέση ή έχεις παιδιά, τότε η σχέσεις σας μπορεί να αλλάξουν… σημαντικά.

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σου και η δημόσια εικόνα σου είναι και πάλι στο προσκήνιο, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Εμποδιάκια δεν θα λείψουν και μικροκαθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Οικονομικές ανησυχίες είναι και αυτές μες το πρόγραμμα και η κακή επικοινωνία. Η ανάγκη για προσαρμογή σε καινούργιες συνθήκες κάνουν τα πράγματα δύσκολα. Με σκληρή δουλειά όμως, όλα γίνονται.

Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα ρίχνει φως στο σπίτι σου, στα οικογενειακά σου, στην πατρίδα σου. Μπορεί  να έχεις ήδη αρχίζει τις αλλαγές στον χώρο σου και να θες να κλείσεις παλιές υποθέσεις, έτσι ώστε να προχωρήσεις με τις καινούργιες. Ότι σε κρατάει πίσω στα παλιά, ήρθε η ώρα να το αφήσεις πίσω σου μια για πάντα.

Υδροχόος

Όλοι φαίνεται να έχουν απαιτήσεις από εσένα, αέρινε Υδροχόε μου. Ίσως και να συγκρουστείς με αγαπημένο σου πρόσωπο, αφού σου ζητάει όλο και περισσότερα. Μέσα σε όλο αυτό το «μπέρδεμα» όμως, μπορεί να παρουσιαστεί η ευκαιρία που περίμενες και μετά να ξεκαθαρίσεις το τοπίο μια για πάντα.

Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα επηρεάζει τις συναντήσεις, τις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Προσοχή πως εκφράζεσαι για να μην σου «ξεφύγουν» λόγια που δεν έπρεπε ποτέ να ειπωθούν… για να μην τα μετανιώσεις…

Ιχθύς

Σου χαμογελάει ο μήνας Αύγουστος, ονειροπόλε Ιχθύ μου. Νιώθεις μια υπερβολή στα συναισθήματά σου και αυτό ίσως να δημιουργήσει μικροπαρεξηγήσεις. Οι ξαφνικές αλλαγές στην ζωή σου όμως θα σου φέρει τα πάνω κάτω. Μακριά από παρορμητισμούς. Ακόμη και αν η ευκαιρία πληροί όλες τις προϋποθέσεις… σκέψου καλά πριν πράξεις…

Η Πανσέληνος στις 25 ρίχνει φως στα οικονομικά σου. Το εισόδημά σου μπορεί και να αλλάξει. Μπορεί να αλλάξεις προτεραιότητες, πλεύση στην ζωή σου ριζικά και τελικά να κλείσεις μια για πάντα το παρελθόν, έτσι ώστε να προχωρήσεις στο μέλλον μέσα από μια ερωτική ιστορία που θα σε συναρπάσει.

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  Το άρθρο δηημοσιεύεται και στο liberal.gr

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Πού θα βρείτε αυτόν τον καφέ με το σπιτικό γλυκό; Μόνο στο “λ19” στην καρδιά της Αθήνας! (φωτογραφίες)
Άγιος Υάκινθος ο κουβικουλάριος (θαλαμηπόλος)-3 Ιουλίου
Τα πρώτα κάλαντα στο Δήμαρχο, από τα παιδιά του Κέντρου Ελπίδα Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.