Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Εγκαίνια του Μουσείου Μέλισσας, η Μελένια Βραδιά και κοπή της Βασιλόπιτας στη Μελισσοκομική Δωδ/σου στις 12/2.

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

f-cooperation

 

 

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ρόδου «Η ΚΥΨΕΛΗ» και η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ σας προσκαλούν την Κυριακή 12/2/2017, ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις της Μελισσοκομικής Δωδεκανήσου ΑΕΒΕ για να γιορτάσουμε την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων εκπαιδευτικού περιεχομένου, “Ρόδος – Μήνας Μελισσοκομίας 2017” που και φέτος πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Δωδ/σου, Γεώργιος Γεννηματάς, με την καθιερωμένη «Μελένια Βραδιά.»


Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπάρξει ομιλία από τον ξεχωριστό και εξαίρετο προσκεκλημένο μας, καθηγητή μελισσοκομίας και μαθηματικών, Αλέξανδρο Γκουσιάρη με θέμα «ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ». Ένα θέμα σοβαρό και επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.

Την ίδια βραδιά θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΣ που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της Μελισσοκομικής Δωδ/σου μετά την πρόσφατη ριζική ανακαίνιση του. Αναφορά για τη σημασία ενός τέτοιου Μουσείου στο Νησί μας θα υπάρξει και πάλι από τον κ. Γκουσιάρη.

Τέλος με το κόψιμο της Βασιλόπιτας των Μελισσοκόμων για το νέο έτος και ανταλλάσοντας γλυκές ευχές θα γευθούμε τα διάφορα γλυκά του μπουφέ, όλα φτιαγμένα με μέλι.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ι.ΝΙΩΤΑΚΗΣ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ

Ο Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  Ν.ΡΕΤΣΑΣ

 

A4_KATAXORHSH_2016_GR.jpg

 

 

 

Δείτε μερικά απο τα προϊόντα Μέλισσας της Μελισσοκομικής Δωδεκανήσου [www.mel.gr] που μπορούν να συνοδεύσουν τις χαρούμενες στιγμές σας.

 

Υπενθυμίζουμε ότι τα μελεκούνια και τα προϊόντα της Μέλισσας θεωρούνται τα γλυκίσματα της καλοτυχίας!

 

SHARE
RELATED POSTS
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Ανακοίνωση για τη σύλληψη της Τζίνας Δαβιλά
Κε Καμπουράκη, αγνοείτε ακόμη και τα βασικά για το λιμενικό ταμείο- Απάντηση από τον πλέον αρμόδιο στον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου Α.Καμπουράκη
Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος: συνάντηση με Γερουσιαστή Λ.Ραπτάκη: “Γέφυρα Ανθρώπων και Πολιτισμών στον Παγκόσμιο Χάρτη η Ρόδος”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.