Από το μπλογκ του Βαγγέλη

Αυγό μάτι ή μάτι αυγό, του Βαγγέλη Παυλίδη

Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 Βαγγέλης Παυλίδης

 


THE-EGG-POEM.jpg

 


Τούτη εδώ δεν είναι συνταγή, είναι πρόταση. Τα μυρωδικά και οι ποσότητες εξαρτώνται απο σας. Πειραματιστείτε και ανακατέψτε κατα βούληση.

Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και σπάμε μέσα το αυγό. Αλατοπιπερώνουμε. Τηγανίζουμε το αυγό όπως μας αρέσει.

Ενώ το αυγό τηγανίζεται ψιλοκόβουμε φρέσκο κρεμμυδάκι, θυμάρι, δεντρολίβανο. ακόμα και λίγο σκόρδο. Τα προσθέτουμε σ’ ένα μικρό μπωλ με λάδι και τα ανακατέβουμε καλά. Αλατοπιπερώνουμε.

Περιχύνουμε με το μίγμα μια φέτα χωριάτικο ψωμί που έχουμε ψήσει στην σχάρα.
Τοποθετούμε το τηγανισμένο αυγό πάνω στο ψωμί και περιχύνουμε με το υπόλοιπο μείγμα μυρωδικών με λάδι.

Τρώμε.

Ποίηση, εικονογράφηση, συνταγή: Ευάγγελος ο Θα

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Ο “Τιτανικός” στις Διεθνείς Αγορές, του Βαγγέλη Παυλίδη – The “Titanic” in the International Market, by Vangelis Pavlidis
Ο θείος Κάρολος – Uncle Charles, του Βαγγέλη Παυλίδη
Vangelis Pavlidis
Ο Φαταούλας – The Glutton, του Βαγγέλη Παυλίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.