ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2017, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg
Spread the love

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ

 

 

 

 

 

 

virgin-2689015_960_720.jpg

 Κριός

Με τον «τυχερό» Δία στον διπλωματικό Ζυγό μέχρι και τις αρχές του Οκτώβρη, φαίνεται να ευνοείσαι τον Σεπτέμβρη. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή που μπορείς να επιλέξεις τι θες να αναπτύξεις, να τακτοποιήσεις και να κυνηγήσεις. Έχεις έντονες διαθέσεις και ο παράγοντας τύχη είναι με το μέρος σου. Η αισθησιακή Αφροδίτη στον λαμπερό Λέοντα σου χαρίζει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, από τις 20 του μήνα. Ο δυναμικός Άρης και ο επικοινωνιακός Ερμής στην οργανωτική Παρθένο σου τονώνουν την δημιουργική σου πλευρά και παρόλο που θα αντιμετωπίσεις μέρες που δεν θα θέλεις να βγεις από το σπίτι, τα ξεπερνάς όλα. Πάρε τα ρίσκα σου τώρα και φτιάξε την ζωή σου επιτέλους, όπως την είχες φανταστεί!

Φράση κλειδί: Ποιος είπε πως τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται;

Ταύρος

Με την κούκλα Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 5 του μήνα, φαίνεται πως ξεκινάει μια αρκετά καλή περίοδος για σένα σταθερέ μου Ταύρε. Ευνοείσαι από όλες τις πλευρές, με τον τομέα των φιλικών, διαπροσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων στο προσκήνιο. Απολαμβάνεις τον έρωτα, την διασκέδαση και την δημιουργικότητά σου. Βγαίνεις έξω, γνωρίζεις καινούργιους ανθρώπους και αισθάνεσαι ευτυχισμένος, «γεμάτος». Προσοχή για όλους τους «δεσμευμένους» εκεί έξω: οι απαγορευμένοι καρποί του έρωτα πέφτουν στον δρόμο σας δημιουργώντας μια σχετική αναστάτωση!

Φράση κλειδί: Για σένα είναι ζωή!

 

Δίδυμοι

Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος, σου βάζει μικρά εμπόδια αυτόν τον μήνα, αλλά δεν υπάρχει λόγος για να ανησυχείς επικοινωνιακέ μου Δίδυμε. Θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς δεν έχεις «ξεμπερδέψει» ολοκληρωτικά και αισθάνεσαι να ταλαιπωρείσαι, έρχονται σε ένα τέλος. Κάτι έχει αλλάξει, τίποτε δεν μένει ίδιο. Ο Ερμής και η Αφροδίτη βοηθούν από την άλλη και εξισορροπούν το σκηνικό στον τομέα του σπιτιού, των οικογενειακών και προσωπικών σου θεμάτων. Αντιμετωπίζεις συνεχώς εξελίξεις και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις απογοητευμένος κάποιες μέρες, ακόμη και μοναξιά. Μην ξεχνάς όμως πως όλα αυτά είναι αναγκαίο «κακό» για να τα καταφέρεις τελικά.

Φράση κλειδί: Μου βάζεις δύσκολα…

Καρκίνος

Αυτός ο μήνας κινείται σε γρήγορους ρυθμούς. Οι εξελίξεις τρέχουν και εσύ γλυκό μου Καρκινάκι είσαι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι. Ταξίδια, μετακινήσεις, μετακομίσεις, αλλαγές στην δουλειά και στο σπίτι, προτάσεις επαγγελματικές, όλα είναι στο πρόγραμμα. Είναι μια καλή περίοδος για να ξαναδείς παλιούς σου φίλους, συνεργάτες που θα σου φανούν «χρήσιμοι» στην εκπλήρωση των στόχων σου… ναι, ηρεμία δεν θα βρεις. Προσοχή στην επικοινωνία και στον τρόπο που συζητάς, γιατί έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός εαυτού και να γκρινιάζεις. Ο Δίας σου δείχνει τον δρόμο και σου ανοίγει πόρτες. Εσύ θα μπεις;

Φράση κλειδί: Δυο πόρτες έχει η ζωή.

Λέων

Ταλαιπωρημένα μου Λιοντάρια, ξέρω, ο Αύγουστος δεν σας έδειξε το καλύτερό του πρόσωπο φέτος. Ο Σεπτέμβριος όμως είναι ένας πολύ καλύτερος μήνας για εσάς. Η διάθεσή σας φτιάχνει σταδιακά και η αυτοπεποίθησή σας κινείται σε φυσιολογικά επίπεδα. Όχι, οι αναποδιές και οι εκνευρισμοί δεν σταματούν εδώ, καθώς και η κούραση δεν λέει να τελειώσει. Αντιμετωπίζεις ένα βασικό πρόβλημα αυτήν την περίοδο στην ζωή σου, καθαρά οικονομικό. Από την μια θες να οργανωθείς και να βάλεις λεφτά στην άκρη για παν ενδεχόμενο και από την άλλη οι υποχρεώσεις σου, που «τρέχουν» δεν σε αφήνουν σε ησυχία να απολαύσεις τα κεκτημένα. Οπλίσου με δύναμη, υπομονή και ψυχραιμία.

Φράση κλειδί: Μπόρα είναι, θα περάσει.

Παρθένος

Ο επικοινωνιακός Ερμής σε «τρέχει» αυτόν τον μήνα. Η ζωή κυλάει σε γρήγορους ρυθμούς. Τα επαγγελματικά σου, τα συναισθηματικά σου και όλα αυτά που αντιμετωπίζεις βρίσκονται σε μια συνεχή, καθημερινή εξέλιξη. Ναι, καλά κατάλαβες, τώρα μπαίνουν οι βάσεις για το μέλλον και εσύ δεν πρέπει να κάτσεις «στ΄αυγά» σου. Ήρθε η ώρα για δράση αν θες να δεις αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται να δείξεις τα εσώψυχά σου σε ανθρώπους που δεν εκτιμάς πραγματικά, αλλά ούτε και σε αυτούς που ψυχανεμίζεσαι πως θέλουν το «κακό» σου. Πρόσεχε: ο μήνας κρύβει παγίδες στις ευκαιρίες που σου δίνονται.

Φράση κλειδί: «Η παγίδα είχε μια αποτρόπαια τελειότητα». (Stephen King, 1947)

Ζυγός

Ο τυχερός Δίας μπορεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου φινετσάτε μου Ζυγέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται σε μια λέξη: δράση. Όμως κάθε δράση έχει και αντίδραση. Οι δυσκολίες, οι εκκρεμότητες, ο εκνευρισμός, οι ευθύνες της καθημερινότητας δεν λιγοστεύουν ούτε θα εξαφανιστούν διά μαγείας. Είναι μια περίοδος που τα θέματα της δουλειάς είναι σε πρώτο πλάνο, καθώς ακολουθούν τα οικογενειακά και τα αισθηματικά. Πρόσεχε και μην παρασυρθείς από γρήγορες αποφάσεις, να είσαι επιφυλακτικός και να μην δίνεις και πολύ μεγάλο βάρος στις μεγάλες υποσχέσεις. Χτίσε πάνω σε γερές, καινούργιες βάσεις και θα δεις.

Φράση κλειδί: «Ανέλαβε δράση. Άρπαξε τη στιγμή. Ο άνθρωπος δεν προορίζεται για στρείδι.» (Eleanor Roosevelt, 1884-1962)

Σκορπιός

Ο μήνας Σεπτέμβρης κρύβει ένα εντυπωσιακό πλανητικό συναπάντημα. Ο δυναμικός Άρης, ο επικοινωνιακός Ερμής και η αισθησιακή Αφροδίτη στην οργανωτική Παρθένο κάνουν τις συναναστροφές με ανθρώπους του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος πιο ενδιαφέρουσες, αφού όλες έχουν κάτι διαφορετικό να σου πουν. Αν ακούσεις προσεκτικά, τότε μπορεί και να ξεκλειδώσεις μυστικά που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα για την υλοποίηση των στόχων σου. Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και όσο Αφροδίτη είναι στον λαμπερό Λέοντα, από τις 20 του μήνα, η λάμψη σου δεν περνάει απαρατήρητη. Μην γίνεσαι κυνικός και προσπάθησε να είσαι πιο ανεκτικός με ανθρώπους που έχουν χάσει τον δρόμο τους… ίσως να ήσουν κι εσύ κάποτε στην θέση τους.

Φράση κλειδί: «Μην φοβάστε την τελειότητα. Δεν θα την πετύχετε ποτέ». (Salvador Dali, 1904-1989)

Τοξότης

Τοξότη μου, το ξέρω, έχεις βαρεθεί τις δυσκολίες και τα σκαμπανβάσματα. Δυστυχώς δεν τελειώνουν ακόμη, αλλά το τοπίο ξεκαθαρίζει. Τα επαγγελματικά σου είναι στο προσκήνιο, καθώς ήρθε η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις αν αυτό που ακολούθησες είναι το σωστό για σένα. Πρέπει να τα βάλεις όλα κάτω, τα καλά και τα άσχημα, και να δεις που βρίσκεσαι τώρα και αν έτσι βλέπεις τον εαυτό σου σε μερικά χρόνια. Δεν είναι εύκολη περίοδος, είναι άκρως μεταβατική αλλά εξίσου πολύ σημαντική για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Ο τυχερός Δίας στον Ζυγό μπορεί να σου δίνει ελπίδες και να σου δείχνει ευκαιρίες, αλλά όλα εξαρτώνται πάντα από εσένα.

Φράση κλειδί: Η δουλειά τρώει τον αφέντη.

Αιγόκερως

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, αυτός ο μήνας είναι γεμάτος επικοινωνία, ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, μετακομίσεις και σημαντικές επαφές. Με τον επικοινωνιακό Ερμή, την ερωτική Αφροδίτη και τον δυναμικό Άρη στον οργανωτική Παρθένο ότι έχει να κάνει με σπουδές, δουλειά, εξωτερικό, ίντερνετ, επικοινωνία ευνοείται και προχωράει. Η κινητικότητα είναι έντονη και δεν θα περάσει απαρατήρητη στην καθημερινότητα. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρεις τις σωστές, σοβαρές αποφάσεις που θα δώσουν την δύναμη που χρειάζεσαι για να «ξεκολλήσεις» από καταστάσεις που σε έχουν κρατήσει πίσω για πολλά χρόνια.

Φράση κλειδί: «Όταν όλα τ΄ άλλα έχουν χαθεί, το μέλλον είναι ακόμα εκεί». (Kevin Kelly)

Υδροχόος

Με σύμμαχο την γλυκιά Αφροδίτη στον λαμπερό Λέοντα μέχρι τις 20 του μήνα, οι δυσκολίες, οι αναποδιές και η κακοαδιαθεσία που ήταν κομμάτι της καθημερινότητάς σας, ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα, όλα αυτά φαίνεται να υποχωρούν σιγά σιγά. Ο Σεπτέμβρης σας χαρίζει χαμόγελα σας δίνει έμπνευση, ευκαιρίες και αγάπη. Μπορεί να αισθάνεστε μέσα σας πως χαλαρώνετε, πως επουλώνονται οι πληγές σας και πως θέλετε να αλλάξετε την ζωή σας, να προχωρήσετε σε καινούργια επαγγελματικά βήματα, να κάνετε νέες γνωριμίες.

Φράση κλειδί: «Όλες οι αλλαγές, ακόμη και οι πιο επιθυμητές, έχουν την μελαγχολία τους». (Anatole France, 1844-1924)

Ιχθύες

Αγαπημένα μου ψαράκια , ο Σεπτέμβρης είναι ένας καλός μήνας για εσάς. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος, μπορεί να σας επηρεάζει ακόμη, αλλά σας υποδεικνύει πως πρέπει να βρείτε λύσεις στα θέματα που δεν έχετε ξεκαθαρίσει. Τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας είναι στο προσκήνιο αυτή την περίοδο. Βέβαια με τους προσωπικούς πλανήτες Ερμή, Άρη και Αφροδίτη μαζεμένους στο οργανωτικό ζώδιο της Παρθένου, τα προσωπικά σας θέματα είναι σε κρίσιμη φάση. Τα υπαρξιακά ερωτήματα δίνουν και παίρνουν και εσείς ψάχνετε απεγνωσμένα απαντήσεις. Αν βάλετε τα «θέλω» σας, τα όνειρά σας και είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας, δεν θα κάνετε λάθος. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε. Όλα «παίζονται».

Φράση κλειδί: «Ο φόβος είναι αντίδραση. Το θάρρος είναι απόφαση.» (Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965)

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Άγιος Θεόδωρος ο Τήρων – 17 Φεβρουαρίου
.jpg
Ευχές από τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο στους αναγνώστες του iPorta.gr
Πάρτυ γενεθλίων…χαμηλών τόνων! – A low-keyed Birthday Party!, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.