ΕΥ ΖΗΝ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2017, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου-Τσίσσερ

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg
Spread the love

181f88054488236c2679da41b7cf6faf_XL_1.jpg

 

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου-Τσίσσερ

 

 

 

 

horoscope-96309_960_720.jpg

 

 

 


Κριός

Ο μήνας Αύγουστος θέλει την προσοχή σας. Οι κοινωνικές, προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις περνούν μια μικρή κρίση και με την έκλειψη Σελήνης στον αέρινο, ανατρεπτικό Υδροχόο στις 7 του μήνα πυροδοτείται ένα νέο κύμα εξελίξεων. Η ηλιακή έκλειψη στις 21 του μήνα σας προειδοποιεί και σας προστατεύει από τις κακοτοπιές. Προσοχή στις μετακινήσεις, σε όλα αυτά που έχετε πετύχει ως τώρα, αφού οι αλλαγές έρχονται απρόοπτα, σχεδόν «ουρανοκατέβατα». Κρατήστε τον παρορμητισμό σας, χαλιναγωγήστε (όσο είναι δυνατόν) την εκρηκτική σας διάθεση και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις γρήγορα, χωρίς σκέψη.
Φράση κλειδί: Επικίνδυνες αποστολές!

Ταύρος

Αναστάτωση στον τομέα της δουλειάς σας αγαπημένα μου Ταυράκια, ξαφνικά γεγονότα που χρειάζονται την προσοχή σας και δυο εκλείψεις που κάνουν την παρουσία τους έντονη, δεν είναι και λίγα σε έναν μήνα. Προσέξτε την υγεία σας και την διάθεσή σας γενικά, αφού επηρεάζεται άμεσα από τις εξελίξεις στον περιβάλλον σας. Κυκλοθυμία, αγωνία και άγχος είναι χαρακτηριστικά της περιόδου αυτής. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, η υποστήριξη που περιμένατε από τους δικούς σας είναι «άφαντη». Όπως και να έχει όμως η κατάσταση, εσείς θα πρέπει να ανταποκριθείτε με ψυχραιμία στις προκλήσεις που σας περιμένουν.
Φράση κλειδί: «Ο πολεμιστής του φωτός δέχεται με ταπεινότητα αυτό που είναι, όχι σαν αυτολύπηση, αλλά σαν ζωντανή πρόκληση.» (Κάρλος Καστανέντα)

Δίδυμοι

Η επικοινωνία που σας χαρακτηρίζει και σας κάνει μοναδικούς περνάει αυτόν τον μήνα δύσκολα. Όχι πως δεν θα μπορείτε να σταυρώσετε λέξη, προς Θεού… όμως με τις εκλείψεις ο προφορικός λόγος απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και συνέπεια. Τα λόγια σας μπορεί να παρερμηνευθούν, να παρεξηγηθούν και οι πληροφορίες που έχετε να είναι λανθασμένες. Οι σχέσεις σας είναι τεταμένες και οι διαπληκτισμοί δεν λείπουν από το οικογενειακό τραπέζι. Προετοιμαστείτε λοιπόν για δράση και επιμείνετε σε θέματα που είναι σημαντικά για εσάς.
Φράση κλειδί: Αυτή η επιμονή σου.

Καρκίνος

Ευαίσθητα Καρκινάκια μου, μπορείτε να νομίζετε πως τον Αύγουστο θα κάνετε ανέμελες διακοπές, αλλά μάλλον θα σας απογοητεύσω. Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά φαίνεται να έχουν θεματάκια. Η πρώτη έκλειψη του μήνα, στις 7 Αυγούστου, τείνει να τα μεγαλοποιήσει. Η κρίση σας επηρεάζεται και δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά. Πρέπει να κάνετε πίσω σε σημαντικά θέματα. Η έκλειψη στις 21 του μήνα θα ρίξει την ερωτική σας διάθεση και θα σας κάνει λιγάκι υπερβολικούς και γκρινιάρηδες. Όσο βασίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και όχι στους γύρω σας, έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να την περάσετε «ζάχαρη».
Φράση κλειδί: «Υπερβολή είναι μια αλήθεια που έχασε την ψυχραιμία της.» (Χαλίλ Γκιμπράν)

 

Λέων

Είστε αναμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές αυτού του μήνα. Οι δυο έντονες εκλείψεις του μήνα σημειώνονται στον άξονά σας και έτσι νιώθετε περισσότερο από όλους την ανάγκη για ασφάλεια, νιώθετε πως δοκιμάζεστε και πως η σύνεση πρέπει να γίνει η καλύτερή σας φίλη. Ήρθε η στιγμή να θέσετε τα όριά σας, να τσεκάρετε τις συναναστροφές σας, να ξεκαθαρίσετε και να αναθεωρήσετε την ζωή σας γενικότερα. Όσο ευάλωτοι και αν νιώσετε αυτόν τον μήνα σκεφτείτε πως σας δίνεται αυτή η πολύτιμη ευκαιρία να κρίνετε καταστάσεις, σχέσεις και να ωφεληθείτε από συνεργασίες που είναι αποδοτικές. Δεν είναι καιρός για άσκοπα έξοδα αλλά ούτε και για συναισθηματικές υπερβολές.
Φράση κλειδί: «Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να τους επαινούν για τα ρούχα που φοράνε, παρά για την καλοσύνη, την εξυπνάδα ή τη σύνεση.» (Samuel Butler)

 

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτόν τον μήνα αγαπημένοι μου οργανωτικοί Παρθένοι. Οι εκλείψεις σας προειδοποιούν, σας προετοιμάζουν για τυχόν ανατροπές που μπορεί να σας αναστατώσουν. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων φαίνεται πως δεν την γλιτώνει και πως ότι ανικανοποίητο έμεινε στο παρελθόν έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Μην πειραματίζεστε λοιπόν και κρατήστε τις απόλυτες απόψεις για τον εαυτό σας αυτή την φορά. Μην το παρακάνετε με την τάξη, την οργάνωση και τον έλεγχο. Χαλαρώστε, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, δείξτε την αγάπη σας και αφεθείτε.
Φράση κλειδί: Χαμογελάστε, είναι μεταδοτικό!

Ζυγός

Έχετε περάσει πολλά τον τελευταίο καιρό. Έχετε κριθεί, πληγωθεί, έχετε νιώσει εκτεθειμένοι και αδικημένοι. Οι εκλείψεις σας υπενθυμίζουν όλα αυτά που δεν έχετε τακτοποιήσει σε ότι αφορά τα οικογενειακά αλλά και τα συναισθηματικά σας. Ο Δίας σας δίνει ευκαιρίες και σας ανοίγει πόρτες, αλλά για να κάνετε επιτυχημένες αλλαγές πρέπει ίσως να ακούσετε λίγο και την γνώμη των άλλων αυτή την φορά. Αλλαγές και στα επαγγελματικά. Μην χάνετε την ισορροπία σας, τον προσανατολισμό σας και απολαύστε τον μήνα χωρίς να φτάνετε σε υπερβολές. Ξεκουραστείτε. Το έχετε ανάγκη.
Φράση κλειδί: «Κάθε μεταβατική περίοδος είναι ένα διάλειμμα μεταξύ δυο μεταβατικών περιόδων» (George Santayana)

Σκορπιός

Αγαπημένοι μου μυστικοπαθείς Σκορπιοί, ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που σας καλεί να βάλετε προτεραιότητες. Θέματα που έχουν μείνει άλυτα, οικονομικές εκκρεμότητες και οικογενειακά ζητήματα πρέπει να τακτοποιηθούν τώρα. Οι εκλείψεις σας επηρεάζουν και σας φέρνουν αντιμέτωπους με καταστάσεις, μυστικά και ψέματα που αντιμετωπίζετε με πολύ ωριμότητα και ψυχραιμία. Η σταθερότητα είναι η λέξη κλειδί για τον μήνα αυτό. Όσο δεν αλλάζετε γνώμη και ακολουθείτε το ένστικτό σας, τις επιθυμίες σας και υπερασπίζεστε τον εαυτό σας δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.
Φράση κλειδί: Βασικό ένστικτο.

 

Τοξότης

Ταξιδιάρικοι Τοξότες μου, φαίνεται πως ο Αύγουστος σας προτρέπει να φτιάξετε βαλίτσες και να «εξαφανιστείτε». Θέλετε να αφήσετε πίσω σας όλα αυτά τα πολύπλοκα που σας απασχολούν και αν είναι δυνατόν να λυθούν από μόνα τους. Οι εκλείψεις δεν σας κάνουν όμως την χάρη και σας παίρνουν ένα κομμάτι από την καλοκαιρινή σας ξεγνοιασιά. Λίγο τα αισθηματικά και λίγο τα οικονομικά, θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε, να λύσετε κάποια ζητήματα και με όπλο την αγάπη για περιπέτεια, θα πρέπει να απομακρύνετε όλες τις αρνητικές σκέψεις και να δώσετε έμφαση στην ψυχική σας ηρεμία.
Φράση κλειδί: Ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Αιγόκερως

Νιώθετε την ανάγκη για αλλαγή. Δεν είστε ευχαριστημένοι με την αισθηματική σας ζωή, με τις συνθήκες διαβίωσης, με την φυσική σας κατάσταση. Κάνετε διακοπές, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σας σκέφτεστε πως αδικηθήκατε. Δεν είναι όμως έτσι. Οι εκλείψεις μπορεί να σας αφαιρούν λίγο από την ενέργειά σας και να δοκιμάζουν τις συνεργασίες σας, όμως δεν σας ωθούν στην υπερβολή, απλά σας βάζουν σε σκέψη. Μην συγκρίνετε καταστάσεις, ακολουθείστε το έντονο ένστικτό σας και αποχωριστείτε ότι δεν σας κάνει καλό.
Φράση κλειδί: Απεταξάμην!

Υδροχόος

Αγαπημένοι μου Υδροχόοι, αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εσάς. Οι εκλείψεις γίνονται στον άξονα του ζωδίου σας με τον Λέοντα και αντιλαμβάνεστε την ψυχική και σωματική αναστάτωση. Μην πανικοβάλλεστε όμως. Απλά δοκιμάζεται η αντοχή σας. Περνάτε από τεστ, τον γάμο σας, την σχέση σας, τα επαγγελματικά σας, επανεξετάζετε υποσχέσεις και τυχόν παρεξηγήσεις. Αν κοιτάξετε πίσω από τις λέξεις, τα έντονα συναισθήματα και δεν πεισμώσετε, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να πετύχετε τους στόχους σας και να βγείτε από τις δυσκολίες. Προσοχή στην υγεία σας.
Φράση κλειδί: Συ μου χάραξες πορεία.

Ιχθύες

Υπαρξιακά ερωτήματα και φιλοσοφικές αναζητήσεις σας απασχολούν αυτόν τον μήνα. Μέσα στην καλοκαιρινή σας νιρβάνα βρίσκετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Οι εκλείψεις σας κάνουν βέβαια να αναρωτιέστε για τις σχέσεις σας και την ζωή σας γενικά και ίσως να μπερδεύετε τα λάθη του παρελθόντος με τα σωστά του παρόντος. Προσοχή! Μην προκαλείτε την τύχη σας χωρίς λόγο και κάντε απλά τόπο στην οργή.
Φράση κλειδί: «Η ζωή σταματά να έχει νόημα από την στιγμή που χάνεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι αιώνιος.» (Jean-Paul Sartre)

 

 

SHARE
RELATED POSTS
Τα Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας πάνε στα Ιωάννινα!
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 75ο, της Μαρίας Γεωργαλά
Οσία Σοφία η εν Κλεισούρα ασκήσασα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.