ΕΥ ΖΗΝ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6/6/2016 – 12/6/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Σμάρω Σωτηράκη
Spread the love

 

Σμάρω Σωτηράκη

 

 

Σμάρω Σωτηράκη   

Τηλ.Επικοινωνίας: 210-8020230

 

 

 

 

 

Intro-12-Zodiac.jpg

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Με τις επιδράσεις του Μεγάλου Σταυρού που πυροδοτήθηκε από τη Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου, θα ευνοηθείς μόνο αν επιδιώκεις μια σοβαρή σχέση υπό τον όρο να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις και την ευθύνη της. Αν, λοιπόν, θέλεις να δεσμευτείς, σκέψου σοβαρά ποια στάση θα κρατήσεις και τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις στη στάση ή στις επιλογές σου για να για να υπάρξεις σε μια σχέση που να σε προάγει.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είσαι σε αρκετά καλή κατάσταση (πάντα σε σχέση με τους υπολοίπους αντιπροσώπους του ζωδιακού). Μέσα σε αυτές τις μέρες μπορεί να δεχθείς κάποια επαγγελματική πρόταση. Μην τη θεωρήσεις αμελητέα. Σκέψου ότι, ακόμη και πίσω από τις πιο αντίξοες καταστάσεις, μπορεί να κρύβεται κάποια ευκαιρία για σένα. Να προσέχεις τις συναλλαγές σου με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλεια και απέφυγε να διεκπεραιώσεις τώρα κληρονομικές εκκρεμότητες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μην αφήσω τα απωθημένα μου να αμαυρώσουν τις σχέσεις μου, κυρίως τις προσωπικές.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

ΕΡΩΤΑΣ: Η περίοδος αυτή, με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο των σχέσεών σου και τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου και στης οποίας της επιδράσεις βρισκόμαστε, εγκυμονεί γεγονότα που θα εγείρουν τις ανασφάλειές σου. Τα πάντα είναι θέμα διαχείρισης και από εσένα εξαρτάται το πώς θα αντιδράσεις στις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις. Αν εμμένεις στον εγωισμό σου, στην τάση σου να θέλεις να γίνεται το δικό σου και να κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνουν, μάλλον θα χάσεις το παιχνίδι. Οι αλλαγές επιβάλλονται. Ωστόσο, αλλαγή δεν είναι μόνο ο χωρισμός και η ανεύρεση άλλου συντρόφου. Η αλλαγή πρέπει να είναι εσωτερική…
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ίσως θα ήταν καλύτερα να κρατήσεις μια πιο συντηρητική στάση στη δουλειά με σκοπό να συγκεντρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία πριν δράσεις. Αυτές οι μέρες, με τον Ερμή στο ζώδιό σου, προσφέρονται για να χαράξεις μια πορεία πλεύσης με σύνεση, προκειμένου να έχεις το απαραίτητο υλικό για να χτίσεις το οικοδόμημα που ονειρεύεσαι.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να προσέχω τη διαχείριση των οικονομικών μου γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Επικεντρώνεσαι στα θέματα που σου αρέσουν, στις ανάγκες, στις επιθυμίες σου αλλά, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου στο ζώδιό σου και τις σκληρές όψεις της, δυσκολεύεσαι να μπαίνεις στη θέση των άλλων, εμμένεις σε μία συγκεκριμένη οπτική γωνία και θεωρείς ότι όλα πρέπει να γίνονται με τον δικό σου τρόπο και στον χρόνο που εσύ επιλέγεις. Με λίγα λόγια, η παγίδα σου είναι ο εγωισμός σου γιατί σε κάνει να πηγαίνεις για μαλλί και να βγαίνεις κουρεμένος/η.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Μεγάλος Σταυρός που πυροδοτήθηκε από την πρόσφατη Νέα Σελήνη, επηρεάζει τις σχέσεις σου γι αυτό θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου. Καλό θα ήταν να μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ακόμη κι αν έχεις δίκιο. Καλύτερα να κρατήσεις μια πιο συντηρητική στάση, προκειμένου να περάσουν αυτές οι δύσκολες μέρες όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μπαίνω στη θέση των άλλων. Ας κατανικήσω την τάση μου να εμμένω μόνο στις δικές μου ανάγκες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτές οι μέρες, παρ’ όλες τις δυσκολίες που εγκυμονούν, είναι αρκετά καλές για να χαρείς τον έρωτα, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι γιατί δεν αποκλείονται οι απογοητεύσεις. Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Σκορπιό, είναι πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου κάποιος έρωτας του παρελθόντος και να σε αναστατώσει συναισθηματικά.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καλά θα κάνεις να φυλάς τα νώτα σου γιατί μπορεί κάποιοι άσπονδοι φίλοι να κινούνται παρασκηνιακά σε βάρος σου και να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Προσπάθησε να κρατάς τις ισορροπίες και να μην υπόσχεσαι πράγματα που θα σου είναι δύσκολο να κρατήσεις. Οι παρεξηγήσεις αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανές και μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδες καταστάσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τα μυστικά μου είναι πιθανό να αποκαλυφθούν γι αυτό ας προσέχω ποιους/ποιες εμπιστεύομαι ή ας είμαι εγώ αυτός/η που θα κάνω τις αποκαλύψεις.

 

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Επικρατεί ένα αλαλούμ στην προσωπική σου ζωή. Πολλά φλερτ, πολλές επιτυχίες αλλά αρκετά μπερδέματα και εντάσεις καθώς οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να συνεννοηθείς με το ταίρι σου ή δεν μπορείς να κάνεις την επιλογή σου και να «δέσεις» με έναν/μία από τους θαυμαστές/θαυμάστριές σου. Από την επόμενη εβδομάδα θα ξεδιαλύνει το τοπίο σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι επιδράσεις της Νέας Σελήνης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου, θα είναι πολύ ισχυρές αυτή την εβδομάδα. Από τη μια θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσεις έδαφος στη δουλειά και να προωθήσεις κάποια σχέδιά σου ενώ από την άλλη θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, ιδιαίτερα στο να ξεκαθαρίσεις με ποιους πρέπει να πας και ποιους να αφήσεις. Πρέπει να δεις τα πράγματα από απόσταση σαν να παρακολουθείς αντικειμενικά μια παράσταση. Αν αφήσεις τον υποκειμενισμό σου να σε κατευθύνει γιατί μπορεί να κάνεις μοιραία λάθη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας είμαι σε ετοιμότητα να αποδεχθώ το δυσάρεστο ενδεχόμενο να πρέπει να αναθεωρήσω κάποιες φιλίες μου και να επανατοποθετήσω κάθε φίλο ή γνωστό στη θέση που του αναλογεί στην καρδιά και στη ζωή μου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου και ενεργοποίησε τον Μεγάλο Σταυρό στον οποίο συμμετέχει και το ζώδιό σου δηλώνει ότι, αν θέλεις να συντηρήσεις μια σχέση ή να παραμείνεις στο παιχνίδι, θα πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός/η, να μην υπόσχεσαι κάτι που δεν μπορείς να τηρήσεις και να μην αντιδράς νευρικά με το παραμικρό. Επίσης να θυμάσαι ότι είναι πιθανές οι περιπέτειες μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Μεγάλος Σταυρός που πυροδότησε η πρόσφατη Νέα Σελήνη, προσβάλει τον τομέα της καριέρας σου γι αυτό να προσέχεις τις κινήσεις σου. Ίσως να συμβούν γεγονότα που θα είναι δύσκολα ή ανατρεπτικά. Η έκβασή τους θα εξαρτηθεί από τον προσωπικό σου χάρτη και το πώς θα τα διαχειριστείς. Σε κάθε περίπτωση, η ενδεδειγμένη διαχείριση είναι να επιδεικνύεις κατανόηση και να μην ενδίδεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μην είμαι ούτε επιθετικός/η ούτε απόμακρος/η με την οικογένειά μου.

 

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στους Διδύμους, αναμένονται αρκετά θετικές καταστάσεις για τα ερωτικά σου, ιδιαίτερα αν θέλεις να αναλάβεις την ευθύνη μιας σχέσης και να πάρεις σοβαρή στάση έναντι της προσωπικής σου ζωής. Πάντως, θα πρέπει να θυμάσαι ότι οι δύσκολες όψεις που σχηματίζονται στον ουρανό, δεν αποκλείουν να μπερδευτείς ιδιαίτερα αν πρέπει να επιλέξεις το ταίρι σου μέσα σε πολλές κατακτήσεις…
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η επιτακτική ανάγκη σου για οικονομική ρευστότητα θα σε αναγκάσει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά, ακόμη κι αν χρειαστεί να θυσιάσεις τον προσωπικό σου χρόνο. Το θετικό είναι ότι τώρα μπορείς να βάλεις τις βάσεις για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις, να βρεις τους συμμάχους σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να κάνω οικονομία, να βρω καλύτερους τρόπους διαχείρισης των πόρων μου. Ας μου χρωστούν χρήματα, ας κάνω μια προσπάθεια να διεκδικήσω τα χρήματά μου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις. Καταστάσεις που θα δημιουργείς σχεδόν μόνο σου λόγω συναισθηματικής αναστάτωσης και αμφιθυμίας που σου δημιουργεί ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου. Στον ερωτικό τομέα θα τα καταφέρεις μόνο στην περίπτωση που περιορίσεις τις παρορμήσεις και τις επιθετικές σου συμπεριφορές και θα κατανικήσεις τον εγωισμό σου που σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι ειδικός/η στις σχέσεις και άρα έχεις πάντα το δίκιο με το μέρος σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καλά θα κάνεις να προσέχεις την κάθε σου κίνηση για να μην κάνεις κάποιο λάθος λόγω έντασης και άγχους και διαταράξεις τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου. Γενικότερα, η περίοδος είναι η πλέον ακατάλληλη για να διεκδικήσεις κάτι σημαντικό από ανωτέρους και συναδέλφους. Μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλό θα ήταν να αρχίσω ένα πρόγραμμα άσκησης για να εκτονώνω την αρνητική μου ενέργεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Μεγάλος Σταυρός στον οποίο συμμετέχει και το ζώδιό σου καθώς φιλοξενεί τον Κρόνο και του οποίου οι επιδράσεις θα είναι καθοριστικές και αυτή την εβδομάδα, είναι λίαν επικίνδυνος για τις σχέσεις σου. Αν θέλεις να συντηρήσεις τις ισορροπίες, σε συμβουλεύω να αναλάβεις την ευθύνη μιας σχέσης, να σηκώσεις το βάρος της, να πάρεις τη ζωή σου στα σοβαρά. Αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία, κράτα μικρό καλάθι γιατί είναι πιθανό να αυταπατάσαι.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι με τις επιδράσεις της πρόσφατης Νέας Σελήνης και του Μεγάλου Σταυρού, οι δυσκολίες δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά σου. Πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες, τη σκληρή δουλειά και πιθανώς τις αδικίες που μπορεί να υπάρξουν. Το θετικό είναι ότι ξέρεις πώς να αντιδράς όταν όλα γύρω σου είναι άνω κάτω.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω λίγο γιατί μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος μου. Επίσης, ας προσέχω την υγεία μου και ας αποφύγω τις καταχρήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ερμή να σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη από το περιβάλλον των ερώτων σου, όλα μπορεί να συμβούν. Κεραυνοβόλοι έρωτες, περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας, ύποπτα παιχνίδια, διεκδίκηση της ανεξαρτησίας σου. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι τώρα πρέπει να αποκτήσεις επίγνωση των πράξεών σου και να αναθεωρήσεις τη στάση ή τις επιλογές σου όταν και όπου πρέπει.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή η εβδομάδα παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστες συζητήσεις. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκάζεσαι να αναλώνεσαι σε πολλές δραστηριότητες, όχι πάντα ευχάριστες καθώς οι προσπάθειές σου να κάνεις δημιουργικά πράγματα θα αναστέλλονται από τις υποχρεώσεις που θα προκύπτουν και θα σε αναγκάζουν να αλλάζεις το πρόγραμμά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ίσως είναι απαραίτητο να αναθεωρήσω κάποιους στόχους ή φιλίες μου. Ας είμαι ανοικτός/η ώστε να δεχτώ τα γεγονότα και να τα χειριστώ έτσι ώστε να αποβούν προς όφελός μου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος και η Αφροδίτη βρίσκονται στους Διδύμους, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου και ζεσταίνουν τα αισθηματικά σου. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου και πυροδότησε τον Μεγάλο Σταυρό, σε κάνει υποκειμενικό και βγάζει στην επιφάνεια τον εγωισμό σου με τους κινδύνους που κάτι τέτοιο συνεπάγεται.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι και να αποφασίσεις με ποια άτομα θέλεις να συμμαχήσεις, με ποιους συνεργάτες θα πορευτείς, ποιο θα είναι το επόμενο projectσου. Ωστόσο, επειδή η επίδραση του Σταυρού μπορεί να σε μπερδέψει, προσπάθησε να μην δώσεις οριστικές απαντήσεις. Είναι προτιμότερο να προλειάνεις το έδαφος και προχωράς στην υλοποίηση από την επόμενη εβδομάδα και βλέπουμε…
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό είναι πιθανό να κάνω κάποιο λάθος με τους ανωτέρους μου. Ίσως να μου κακοφανεί καθώς θα νιώσω ότι με πιέζουν ή δεν αναγνωρίζουν την αξία μου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου, θα σε επηρεάζει όλη αυτή την εβδομάδα. Αν και το θέμα έρωτας μοιάζει να είναι δευτερεύον για σένα, σε σχέση με τα επαγγελματικά σου, είναι στο χέρι σου να μην διαταράξεις τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Αρκεί να μπαίνεις στη θέση του ατόμου που σε ενδιαφέρει αλλά και να έχεις διάκριση ώστε να μην πέφτεις θύμα των αυταπατών σου. Αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία, να κρατάς μικρό καλάθι και να τεστάρεις λίγο το άτομο που θα γνωρίσεις πριν το αφήσεις να σου κλέψει την καρδιά.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα αναγκαστείς να αναλάβεις ένα πλήθος ευθυνών αλλά το ευχάριστο είναι ότι τώρα έχεις πολλές ελπίδες να αμειφθείς για τους κόπους σου, αρκεί να έχεις υπομονή γιατί η αμοιβή σου θα είναι μεταχρονολογημένη. Να θυμάσαι ότι ο Κρόνος θα ανταμείψει τις προσπάθειές σου, αρκεί να δουλεύεις σκληρά και να μην αποφεύγεις την ευθύνη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να κρατήσω τους τόνους χαμηλά με την οικογένειά μου γιατί δεν αποκλείονται οι εντάσεις, οι παρεξηγήσεις, οι αντιπαραθέσεις.

 

mikelcc.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Έρως Παντοκράτωρ, του Νίκου Σταθόπουλου
Δώρο δίνω ένα ποίημα, δώρο θέλω τον Ρούντολφ να μού πει…, της Μαρίας Γεωργαλά
Σμάρω Σωτηράκη
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5/9/2016 – 11/9/2016, της Σμάρως Σωτηράκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.