Απόψεις

Αξιότιμε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας, της Άννας Δεληγιάννη-Τσιουλπά

annaDeligiannitsioulpa.jpg
Spread the love

annaDeligiannitsioulpa.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά   

 

 

Αξιότιμε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας,

Σας ευχαριστώ ως Ελληνίδα

Για την έξυπνη, πατριωτική, έντιμη πολιτική σας

Γιατί στο λαό, που σχεδόν σύσσωμος σας παρακολουθεί και σας στηρίζει, δίνετε φωνή την πλέον κατάλληλη στιγμή, αφού ναι, εξαντλήσατε κάθε προσπάθεια σύμπλευσης στη ΕΕ, μέσω των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς!

Η ΕΕ, μας παρουσιάστηκε ως παράδεισος ανάπτυξης και στην κρίσιμη στιγμή, φάνηκε ότι κάποια κράτη –μέλη, δεν ξέχασαν το δογματισμό, το φανατισμό και το κύρος της επιβολής που γεννά η δύναμή τους και μας έσυραν επί μακρόν στην καταναγκαστική λιτότητα, εκείνη που με τις συνεχείς διαπραγματεύσεις έβαινε αυξανόμενη και επιδεινούμενη για τη χώρα και το λαό!

Εβδομήντα χρόνια μετά το τέλος της Χιτλερικής Γερμανίας, η Ευρώπη εκεί που φαινόταν πραγματικά να κερδίζει έδαφος, αρχικά ως Ένωση Άνθρακα και Χάλυβα, ως ΕΟΚ και το μέγιστον, ως ΕΕ, εξαιτίας των μηχανισμών σε βάρος των χωρών της Ν.Ευρώπης, οδεύει προς τη διάλυση με τους θιασώτες του κακού να μην υποχωρούν ή να μην θέλουν να υποστηρίξουν τη συνέχισή της.

Κύριε Πρωθυπουργέ, σας συγχαίρω γιατί διείδατε τους κινδύνους που απειλούν το μέλλον της Ελλάδας – κάτι που δεν συνέβη με τους προκατόχους σας ,οι οποίοι επέτειναν το κακό στο όνομα των ομαλών διαπραγματεύσεων, οι οποίες όμως έβγαλαν από τις ράγες το τραίνο -και αντιτάξατε το συμφέρον της χώρας στην επιβολή του «καλού» με τη βία.

Σας συγχαίρω, γιατί αντιτάξατε στα επιχειρήματα της δυσκολίας εύρεσης λύσης, μια ευφυέστατη αρχή, αυτήν του ηγέτη που εξαντλεί τα περιθώρια αλλά υπολογίζει και στη γνώμη του λαού του!

 

Με τιμή

Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά

SHARE
RELATED POSTS
Πού είναι οι Κενταυρίτες;
Κυνηγέ, θες να σου σκοτώσουν το ταίρι σου;, της Τζίνας Δαβιλά
Η χορηγία, η ανάγκη και η αξιοπρέπεια, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.