Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Έτοιμος (στις μακέτες) ο Βοτανικός…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής
Γιώργος Αρκουλής

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

Το «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει – δέκα χρόνια κοσκινίζει» επιβεβαιώνεται με την φαιδρή (πλέον) ιστορία κατασκευής νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Για την ακρίβεια, δεν είναι «δέκα» αλλά συμπληρωμένα 14 από το 2006, που δόθηκαν στην δημοσιότητα οι μακέτες του έργου της λεγόμενης «διπλής ανάπλασης», με τον επιχειρηματία Βωβό να  υπολογίζει σε λαμπρό μέλλον της εταιρίας του και με τον μακαρίτη πρόεδρο Παύλο Γιαννακόπουλο να δηλώνει –κάνοντας το λάθος  να πιστέψει τις υποσχέσεις των πολιτικών- πως «Ο Παναθηναϊκός θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του στο νέο του σπίτι!». Με άλλα λόγια, υπολόγιζε να κάνει εγκαίνια ο ερασιτέχνης το 2008!

Από τότε πέρασαν χρόνια, με γκρίνιες, με δικαστικές αποφάσεις λόγω προσφυγής όσων θίγονταν από το έργο. Οι κυβερνήσεις κέρδιζαν χρόνο, οι δήμαρχοι ή σιωπούσαν ή χειροκροτούνταν κατά καιρούς και τελικά: μαθαίνουμε τώρα ότι το πλάνο που υπάρχει, δεν περιλαμβάνει γήπεδο μπάσκετ. Δηλαδή του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ αθλήματος που εξακολουθεί να κερδίζει τίτλους (μετά τα έξι τρόπαια της ευρωλίγκα) και να φέρνει έσοδα και φήμη.

Ο Δ. Γιαννακόπουλος, με την παραίτησή του (η οποία άργησε πολύ κατά την γνώμη μου) δήλωσε κάποια πράγματα, όμως απέφυγε το ουσιώδες. Ότι οι πολιτικοί κορόϊδεψαν τον σημαντικότερο αθλητικό σύλλογο της πρωτεύουσας. Λίγο αν είχε αντιληφθεί το  χτικιό που πέρασαν οι διοικήσεις της ΑΕΚ μέχρις ότου εισέλθουν οι μπουλντόζες στο   ο ι κ ό π ε δ ό   τ ο υ ς  για κατασκευή νέου γηπέδου, θα είχε καταλάβει με ποιους είχε να κάνει.

Και, εν τέλει (ο ΔΓ), δεν θυμήθηκε πως ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ σύλλογος (και μάλιστα ΠΑΕ!) κατάφερε να αποκτήσει ΤΖΑΜΠΑ γήπεδο μέσα σε μια μόλις νύχτα: εκείνη που… εν τω μέσω του ΠαΣοΚ, η «αμαρτωλή» ΕΟΑ χάρισε στον Σωκράτη Κόκκαλη το στάδιο Καραϊσκάκη. Μια απόφαση που βλάπτει την υστεροφημία των προέδρων Ομοσπονδιών (πλην Βασιλακόπουλου), οι οποίοι υπέγραψαν το βαρβάτο ρουσφέτι, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ τον ιστορικότερο σύλλογο του Πειραιά: τον Εθνικό.

ΥΓ: Έτσι για να μη ξεχνάμε…

Pane di capo στις ΠηγέςΚαλλιθέας-Άνοιξε & μας περιμένει με ευχάριστες εκπλήξεις

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ω, τι κόσμος!, της Δήμητρας Παπαναστασοπούλου
Μαρία Καρχιλάκη
Μάχη εξουσίας με φόντο το όνομα στα Σκόπια – προς συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ στο Νταβός, της Μαρίας Καρχιλάκη
Αν σας αρέσει! του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.