Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Η δουλειά θα είναι πολυτέλεια λέει ο Τσίπρας

Spread the love

«Θα ξαναγυρίσουμε στις πλατείες Κλαυθμώνος, σε εκείνες τις εποχές όπου οι εκάστοτε κυβερνήσεις απέλυαν αυτούς που δεν τους ήταν αρεστοί. Θα γυρίσουμε σε εποχές όπου η εργασία συνολικά δεν θα είναι δικαίωμα, αλλά θα είναι πολυτέλεια» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στα Γιάννενα, συναντήθηκε και συνομίλησε με υπό απόλυση εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες, ενώ έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΑ Ιωαννίνων, που συνεχίζει να εκπέμπει.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται «στο πλευρό των χιλιάδων συμπολιτών μας, ανθρώπων με ανελαστικές υποχρεώσεις που βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει. Με τους σχολικούς φύλακες, τους εκπαιδευτικούς στα επαγγελματικά σχολεία, με τους εργαζόμενους στους Δήμους, με τους γιατρούς ΕΟΠΥΥ, με όλους όσους σήμερα σταματούν να πληρώνονται και εντάσσονται κι αυτοί στους δεκάδες χιλιάδες, στα εκατομμύρια των ανέργων που είναι αποτέλεσμα αυτής της καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου»

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, για την υπόθεση του γάλακτος, λέγοντας ότι «είναι ταγοί πολυεθνικών συμφερόντων, συμφερόντων των καρτέλ του γάλακτος στην Ευρώπη» και «ότι αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να διαλύσουν τον παραγωγικό ιστό και να ευνοήσουν ορισμένους μεταπράτες και εισαγωγείς, να ευνοήσουν πολυεθνικά συμφέροντα και στο χώρο του γάλακτος». Πρόσθεσε, επίσης, ότι «οι βουλευτές δεν έχουν κανένα ελαφρυντικό» τονίζοντας ότι «είναι στιγμές που αυτό που μετράει είναι το καθήκον απέναντι στην κοινωνία, στο λαό, στην πατρίδα και όχι το μικροκομματικό συμφέρον».

«Θα καλωσορίσουμε κάθε διαφοροποίηση, προκειμένου να μην μπει οριστικά ταφόπλακα στην Ελλάδα της παραγωγής και της δημιουργίας» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε ερώτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται απάντησε: «…ευελπιστούμε ότι αυτή η τριπλή εκλογική αναμέτρηση θα είναι η αρχή του τέλους των κυβερνήσεων του μνημονίου και η αρχής μιας μεγάλης ανατροπής για την Ελλάδα και την Ευρώπη».

SHARE
RELATED POSTS
Spiegel: Σχέση συμφέροντος συνδέει Τσίπρα με Ερντογάν
Τελετή Αποφοίτησης 1ου Διακλαδικού Τμήματος Βασικής Εκπαίδευσης Χειριστών της Σχολής Αεροπορίας Στρατού
Της νωπής εποχής… Νίκος Βασιλειάδης

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.