Αθλητικά/Αθλητισμό

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

 

Πολύ σωστή η άποψη του Νίκου Λινάρδου, ως σχολιαστή στην χθεσινή ζωντανή μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκού – Λάρισας (και με το ημίχρονο στο 31-30 να απογοητεύει τους απαιτητικούς οπαδούς του ‘τριφυλλιού’). Είπε ο άλλοτε σπουδαίος παίκτης του Πανιωνίου:

« Παραπονούνται κάποιοι ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καλούς παίκτες. Λάθος. Για τα χρήματα που δαπανήθηκαν έχει ρόστερ από επαρκείς παίκτες. Προφανώς ξεχνούν ότι άλλοτε τα σπουδαία ονόματα έρχονταν στο κλαμπ χάρη στα γερά μπάτζετ του χρηματοδότη».

Αλλά, όταν έχεις να κάνεις με μια ομάδα η οποία  κατέκτησε έξι φορές το πρωτάθλημα Ευρώπης, δικαιούσαι να έχεις απαιτήσεις για θέαμα πλουσιότερο από αυτό που  σου παρέχουν ο Κασελάκης, ο Μύτογλου, ο Μποχωρίδης,  ο Δίπλαρος και ο Παπαγιάννης. ‘Οσο για τους αλλοδαπούς αυτής της σαιζόν; Σίγουρα δεν έχουν σχέση –ποιοτικά- με όσους έχουν παρελάσει την τελευταία δεκαετία  από το «πράσινο» παρκέ.

Συμπερασματικά: νομίζω ότι οι παναθηναϊκοί (γενικώς) θα αργήσουν πολύ να ξεχάσουν την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Στο μεταξύ, η ‘Αθλητική Κυριακή’ της ΕΡΤ1, υπέπεσε σε νέα γκάφα. Οι υπεύθυνοι, ξεχνώντας ότι τηλεόραση είναι κυρίως εικόνα (και είχαν άφθονη), από το ξεκίνημα και για 33 λεπτά επιδόθηκαν σε ένα απίστευτο μπλα μπλα για τους δύο αγώνες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ, βάζοντας στο κόλπο και τον γγΑ Μαυρωτά, σχετικά με τα πρωτόκολλα του covid 19. Δηλαδή κάτι πασίγνωστο από τον γραπτό Τύπο, που θα μπορούσε να είχε δοθεί με ειδησεογραφική κορδέλα. Κρίμα. Και ασέβεια στους φιλάθλους των ομαδικών σπορ, οι οποίοι περιόριζαν τον χρόνο του ύπνου τους, προκειμένου να ενημερωθούν.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Κάτω τα χέρια από τον Δώνη , του Γιώργου Αρκουλή
Κακό φεγγάρι για την ΑΕΚ…, του Γιώργου Αρκουλή
Δύσκολο ρεπορτάζ το αθλητικό, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.