Αθλητικά/Αθλητισμό

Για όλα φταίει ο Μάρτιος…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο)

& catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

  Αξιοσημείωτη κρίνεται η προσπάθεια της ηγεσίας του Mega να ποντάρει ενημερωτικά στα σπορ και μπορώ να πω ότι προσφέροντας χθες σε ζωντανή μετάδοση το σούπερ ντέρμπι Κυπέλλου Αγγλίας από το Λονδίνο (Τσέλση – Λίβερπουλ) άξιζε να «τραβήξει» το ανδρικό, τουλάχιστον, κοινό, αφού τα λοιπά ιδιωτικά κανάλια είχαν πρόγραμμα «του συρμού» με μηδενικό σχεδόν ενδιαφέρον ή χιλιοπαιγμένες ταινίας («Open»). Παρ’ όλ’ αυτά, ο σχολιασμός από έναν νεαρό αθλητικό συντάκτη έδειξε απειρία και «πρόχειρη λογική». Ρωτήθηκε από τον έμπειρο Περπερίδη «τι έφταιξε για την ήττα της Λίβερπουλ» (και φυσικά τον αποκλεισμό της), για να πεί: «Είναι οι δυσκολίες του Μαρτίου με τα αλλεπάλληλα ματς» κλπ. Αποφεύγοντας αυτό που είδαν οι τηλεθεατές. Ότι ο Κλοπ έβαλε στο γήπεδο (όπως και στον προηγούμενο αγώνα Κυπέλου με την Σρούσμπερι) πολλούς αναπληρωματικούς, οι οποίοι απλά μπέρδευαν τους βασικούς. Δείχνοντας ότι δεν τον έκαιγε πολύ το αν θα έχανε η ομάδα του. Το ότι ο Φιρμίνο μπήκε στο 75’ και ο Σάλαχ στο 81’ αυτό απέδειξε. Και βέβαια, το ότι η Τσέλση είναι αυτές τις μέρες η πλέον φορμαρισμένη ομάδα στη Βρετανία. Λιτή αλλά ουσιαστική η παρουσιάστρια Ζέτα Θεοδωρακοπούλου επανεμφανίστηκε στο «μεγάλο κανάλι» ανανεωμένη και συμπαθής ως τηλεοπτική φιγούρα.

Υπήρχε χθες και το έτερο ντέρμπι –της καλαθόσφαιρας που λένε- μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο (ψεκασμένο για ιούς…) ΣΕΦ του Νέου Φαλήρου. Παρά τις διάφορες μαγκιές και τις ανακοινώσεις που δεν είχαν νόημα, το ματς κύλησε ομαλά και ο Ολυμπιακός πρόσεξε περισσότερο απ’ όσο στο Τελ Αβίβ, οπότε νίκησε με τρεις πόντους διαφορά έναν απίθανα άστοχο Παναθηναϊκό (ένα μόλις τρίποντο σε 20 προσπάθειες…). Οπότε, αύριο αν οι «πράσινοι» δεν νικήσουν την ΤΣΣΚΑ στο Μαρούσι, μάλλον αποχαιρετούν την έκτη θέση. Ο αγώνας συνεχίζεται (αλλά νομίζω με τον Πιτίνο στο καναβάτσο!)

 Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Έμοιαζε φιλικό, αλλά…, του Γιώργου Αρκουλή
Η μπάλα ξανακυλά…, του Γιώργου Αρκουλή
Όταν το VAR λειτουργεί α λα καρτ, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.