Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Υπγος Νικόλαος Χιονής: πρόσκληση στην τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της 95 ΑΔΤΕ – Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Spread the love

Ο Υποστράτηγος Νικόλαο Χιονής μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης Διοίκησης στην Μεραρχία της 95 ΑΔΤΕ την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 θα παραδώσει τα καθήκοντά του στον Υποστρατηγό Γρηγόριο Ρουμάνη, ο οποίος ήταν στην Ταξιαρχία της Λήμνου.

Στο διάστημα της Διοίκησης του Υπτγου Χιονή η τοπική κοινωνία είχε την ευκαιρία να συναναστραφεί μ’έναν ιδιαιτέρως κοινωνικό και πρόσχαρο Αξιωματικό, ευαισθητοποιημένο και πρόθυμο να συνδράμει με την παρουσία του Στρατού Ξηράς οπουδήποτε μπορούσε να σταθεί αρωγός και αποτελεσματικός στην επίλυση προβλημάτων. Επί παραδείγματι αναφέρεται η άμεση παρέμβαση της 95 ΑΔΤΕ στην καταστροφική καταιγίδα στη Σύμη το Νοέμβριο του 2017 στέλνοντας μηχανήματα και προσωπικό. Αξίζει να σημειωθεί επί Διοικήσεως Υπτγου Χιονή η συμμετοχή του Στρατού ήταν ενεργή σε διοργανώσεις της τοπικής κοινωνίας, παράλληλα με την πρωτοβουλία του ως Μεράρχου σε δράσεις αθλητικού, αλληλέγγυου και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Ο Υποστράτηγος Χιονής, εκφράζοντας και την ευγενική υποστήριξη του ΓΕΣ, υπήρξε ο πρώτος συμμετέχων στην καμπάνια Ευαισθητοποίησης και Προστασίας του Ροδίτικου Ελαφιού Dama-Dama από το iPorta.gr κάνοντας χρήση αφισών και banner, καταθέτοντας την δική του προσωπική εμπειρία το 1996 όπου βρέθηκε ξανά να υπηρετεί στη Ρόδο. “Αντίκρισα στη Νότια Ρόδο σε μια άσκηση ένα ελάφι, το οποίο με πλησίασε, το κοίταξα με θαυμασμό, δεν με φοβήθηκε και μετά από λίγα λεπτά έφυγε. Το βλέμμα του ήταν το πιο συγκλονιστικό τρίλεπτο της ζωής μου” θυμάται ο ίδιος.

Ο τ. Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Χιονής μετατίθεται στο ΓΕΣ και στη Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων.

Το iPorta.gr τον ευχαριστεί από καρδιάς για την ευγένεια, την απλότητα, την ζεστασιά του χαρακτήρα του και του εύχεται επιτυχημένη πορεία στα νέα του καθήκοντα.

 

SHARE
RELATED POSTS
7afcf638-7008-40d9-9cfb-a7a69240b3b2.jpg
Δωρεάν σπιρομετρήσεις από το Δήμο Ρόδου με προγραμματισμό Ζωάννου και Πόκκια
«Όταν χαμογελάει ένα παιδί,  υπάρχει ελπίδα» Δράση των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» για 9η συνεχή χρονιά
466294_2626948322184_935750062_o.jpg
Η τελευταία (;) πυρκαγιά της Ρόδου, του Στυλιανού Ρωμαίου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.