ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ελάφι Dama-Dama και 95 ΑΔΤΕ: με το όπλο παρά πόδας και τη φωτογραφική ανά χείρας οι στρατιώτες της Μεραρχίας Ρόδου

Spread the love

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του iPorta.gr που αφορά στην καμπάνια Ευαισθητοποίησης και Προστασίας του  Ελαφιού Dama-Dama, στο Πλατώνι της Ρόδου που διαβιεί μόνο στην Ρόδο και αποτελεί είδος προστατευόμενο, η 95 ΑΔΤΕ Μεραρχία Ρόδου και ο Διοικητής της Υποστράτηγος κος Νικόλαος Χιονής αποδεικνύοντας εμπράκτως την ευαισθησία του και τη συμπόρευσή του με την τοπική κοινωνία και στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Ελληνικού Στρατού Ξηράς, θα βραβεύσει την καλύτερη φωτογραφία στρατιώτη που απαθανάτισε το Ελάφι ή κοπάδια ελαφιών Dama-Dama στην εξοχή.

O Υποστράτηγος Χιονής είναι εξαιρετικά εύστοχος στις  επισημάνσεις του για τις κοινές δράσεις της 95 ΑΔΤΕ και της “Πόρτας” για την προστασία του Dama-Dama και ήδη σε εκδηλώσεις [ομιλίες, αθλητικούς αγώνες κλπ] που διοργανώνει η 95 ΑΔΤΕ κάνει χρήση αφισών που αφορούν στο Ελάφι ευελπιστώντας  ότι το 2018 θα σημάνει την ανθρωπιά τόσο για το θαυμάσιο θηλαστικό, όσο και για την αξία του ισορροπημένου περιβάλλοντος στη ζωή μας.

SHARE
RELATED POSTS
Το εργαστήρι του τελευταίου καραβομαραγκού και το Ναυτικό Μουσείο, του Φώτη Χατζηδιάκου (τ.Δημάρχου Ρόδου)
akanthous.jpg
Σ. Σαββίδης, Δήμαρχος Ακανθού: “9 από 110.000 δήμους της ΕΕ είναι σε κατεχόμενα εδάφη”- Στη Ρόδο σπάνιο φωτογραφικό υλικό
Αποδεκτή κάνει ο Δήμαρχος Ρόδου την παραίτηση Δημήτρη Τσίκκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.