Αθλητικά/Αθλητισμό

Τρίποντα με παρανέργειες… , του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Catering-Συνέδρια-Γάμοι-Βαπτίσεις-Εκδηλώσεις

Απ.Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στ.Διαγόρας)-Ρόδου-Λίνδου (ΙΚΑ)-Λεωφ.Κρεμαστής-Πηγές Καλλιθέας (Μάϊος

Τρεις Ολλανδοί διαιτητές στο τερέν και ένας συμπατριώτης τους  στην κονσόλα του VAR (οι οποίοι βεβαίως κοστίζουν πανάκριβα στο χρεοκοπημένο μας ποδόσφαιρο), πρωταγωνίστησαν αρνητικά χθες βράδυ στο γήπεδο Χαριλάου, αφήνοντας τον Άρη να νικήσει με ανύπαρκτο πέναλτι. Οι αλλοδαποί ‘άρχοντες’,  έριξαν νερό στον μύλο  που  διατηρεί την άθλια σχέση μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη γενικώς. Δεν θα σταθώ αναλυτικά στα λάθη τους, που ήταν… αμέτρητα, όσο στην ‘ύποπτη’ συμπεριφορά τους, δηλαδή το πείσμα με το οποίο αντιμετώπισαν τα όσα έγιναν και που ευνόησαν σαφέστατα τους γηπεδούχους. Όπως θυμάστε, λάθη επίσης από διαιτητή (δικό μας καμάρι αυτή τη φορά), είχαν ευνοήσει σκανδαλωδώς τον ‘Αρη στο παιγνίδι του με τον Βόλο, που πήρε  μια νίκη για την οποία ακόμη φωνάζει ο –έτσι κι’ αλλιώς- φωνακλάς Αχιλλέας Μπέος.

Δεν συνεχίζω διότι το κοινό του πρωταθλήματος τα αντιλαμβάνεται αυτά και τα δέχεται (ή δεν τα δέχεται) ανάλογα με τις δικές εκτιμήσεις (και τοποθετήσεις). Δεν μπορώ όμως να  αγνοήσω τον διοικητικό ηγέτη του ‘Αρη κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, οι οποίος βγήκε μετά τον χθεσινό αγώνα και μίλησε για λάσπη που έριξαν στην ομάδα του, μετά την ήττα της ενός έδρας από τον Ολυμπιακό! Προφανώς θα προτιμούσε να του πετάξουν τα καρντάσια κονφετί και μπον μπον, αλλά ατύχησε.

Με την στάση του, ο κ. Καρυπίδης έδωσε δικαιώματα. Την Παρασκευή  πήγε στην προπόνηση και ζήτησε από τα παιδιά να παίξουν γερά. Τάζοντας μάλιστα έξτρα πριμ αν πιστέψουμε διάφορα αβανταδόρικα ρεπορτάζ, αλλά αυτά συμβαίνουν. Δικά του είναι τα χρήματα, όπως γουστάρει τα ξοδεύει… Χθες ωστόσο, κάποιος έπρεπε να του σφυρίξει ότι προτιμότερη θα ήταν η σιωπή.

ΥΓ: Ασε που προσθέτει σεμνότητα…

Λόγω lockdown διατίθεται προς το παρόν μόνο από τις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

 

SHARE
RELATED POSTS
Ο Μπέος έχασε την ευκαιρία…, του Γιώργου Αρκουλή
Ο ΠΑΟ δύο χρόνια μετά τον Παύλο…, του Γιώργου Αρκουλή
Από χημεία πάμε καλά!, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.