Αθλητικά/Αθλητισμό

Το VAR ανέλαβε πρωτοβουλίες!, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

 

Ηταν –μετά από αρκετό καιρό- η τριπλή αποτυχία των λεγόμενων «μεγάλων» ομάδων να μη νικήσουν και αυτό ζωήρεψε κάπως την ρουτίνα του θεσμού. Ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε στο τέλος από έναν πιτσιρικά του Πανιωνίου, η ΑΕΚ πήρε ανέλπιστο βαθμό από τον ανώτερό της Αρη στο Μαρούσι και ο Παναθηναϊκός, κάτω του μετρίου, πήρε την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό να είναι ανώτερος και να του κλέβει πέναλτι στο τέλος ο Ζαχαριάδης σε «συνεργασία» με το VAR.

Κατά τα άλλα, μέσω της «Αθλητικής Κυριακής», που διακρίνεται πλέον παρατεταμένα για έλλειψη φρέσκων ιδεών, ζήσαμε την «προπαγάνδα» του Θεσσαλονικιού ρεπόρτερ Μίνου (μόνο που δεν χειροκροτεί την αγωνιστική ΄συμπεριφορά του ΠΑΟΚ, παρά το ισχνό 1-0, αραδιάζοντας στατιστικά στοιχεία εβδομάδων!), και αρκετή προχειρότητα στις μεταδόσεις των αγώνων. Ειδικά εκείνο το «α π ο κ ρ ο ύ ε ι» ο τερματοφύλακας ενώ το παλικάρι έχει… π ι ά σ ε ι  κανονικά και με ωραίο ρεφλέξ τη μπάλα, δεν τρώγεται με τίποτα!

Γενικά ήταν μια μέτρια ημέρα πρωταθλήματος, με έξι από τις 14 ομάδες να έχουν πάρει διαζύγιο με το γκολ και σε αρκετές περιπτώσεις να βγάζουν κάποια κόπωση. Σκεφθείτε να μην είχε διακοπεί δύο εβδομάδες το τουρνουά λόγω Εθνικής, πόση νύστα θα είχε προκύψει στα γήπεδα, από τα οποία μόνο η Τού μπα είχε σουξέ και τα λοιπά «μισοάδειες» εξέδρες.

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Δύο ασημένια μετάλλια ο Σύρμας στη Σλοβακία!
Γερά ρε ΠΑΟΚάρες…, του Γιώργου Αρκουλή
Ολίγες σκέψεις για το Μουντιάλ, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.