Το σχόλιο της ημέρας

Το τείχος της ανοσίας, ο τοίχος της ανοησίας και το ΚΙΝΑΛ ως αναλαμπή ρεαλισμού, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Πάνος Μπιτσαξής

• Το ΚΙΝΑΛ, το ΠΑΣΟΚ για να κυριολεκτούμε, παρά το πενιχρό 7-8% της δημοσκοπικής του απήχησης, παρά την χαοτική εσωτερικότητα των πτερύγων που το απαρτίζουν ,  έχει ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Διαθέτει ένα στελεχιακό δυναμικό που γνωρίζει τι σημαίνει να κυβερνάς. Έχει την πείρα της διακυβέρνησης. Γι’ αυτό και σε κρίσιμα θέματα ο λόγος του είναι άμεσος και ουσιώδης. Αν η κυβέρνηση προσπαθούσε να ακούσει τι λέει, κάτω από την επιφάνεια της αντιπολιτευτικής ρητορείας ,θα είχε αποφύγει πολλά κρίσιμα λάθη. Χτες είπε το μόνο ουσιώδες που μπορεί να ειπωθεί έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στη πανδημία. Ήρθε η ώρα να μπει στη μάχη ο ιδιωτικός τομέας με επίταξη ιδιωτικών κλινικών και προσωπικών υπηρεσιών. Περιορίστηκε δε σε αυτό γιατί αυτό είναι το μόνο που μπορεί να γίνει άμεσα. Απέφυγε τη λοιπή μπουρδολογία που έτσι κι αλλοιώς δεν έχει νόημα. Και οι πέτρες καταλαβαίνουν ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν τα πήγε καλά αλλά ακροβατεί αμήχανη από το λάθος στο λάθος.

• Το τείχος της ανοσίας, χτίζεται αργά με τα εμβόλια. Είμαστε ακόμα στα θεμέλια. 1 εκ εμβολιασμοί δεν είναι λίγο δεν το υποτιμώ αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Πλήρως εμβολιασμένο είναι το 4% του πληθυσμού κυρίως των πολύ ηλικιωμένων. Κατα τα λοιπά το τείχος της ανοσίας προσκρούει και στο τοίχο της ανοησίας. Γιατί πολλά από τα λάθη δεν οφείλονται σε έλλειψη ικανότητας αλλά σε επιπολαιότητα και ανοησία. Είναι το ίδιο που χαρακτηρίζει και το λόγο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Κάτι δεν κάναμε καλά κάτι δεν πήγε καλά»είπε ο Τσίπρας. Χαίρω πολύ, … καληνύχτα.

Θα γίνω πολύ συγκεκριμένος. Όχι πως έχει καμία σημασία. Έτσι για να τα θυμόμαστε. Ήδη έχω γράψει υπηρετώντας τη ματαιότητα πολλά. Προς το παρόν αυτό που λέω είναι. Κάντε τώρα πριν είναι αργά αυτό που σας λέει το ΚΙΝΑΛ.  Μόνο αυτό γιατί ήδη η μπάλα ως προς τα λοιπά είναι στην εξέδρα. Μετά θα δούμε τι έφταιξε.

• Επωφεληθείτε από το γεγονός ότι η κοινή γνώμη είναι πολύ απασχολημένη.  Όταν βρέθηκαν στο σπίτι πριν πολλά χρόνια ο Σ εξανάγκασε τον Α η ήταν συναινετικό το σεξ; Το ότι ασχολείται η Δικαιοσύνη δεν έχει σημασία. Πρέπει όλοι να αποφανθούμε από τις οθόνες ως σώμα ενόρκων. Δημοκρατία έχουμε δεν γίνεται να μην έχουμε γνώμη. Θα κακοχαρακτηρισθούμε.

SHARE
RELATED POSTS
Με το ρεύμα ή αντίθετα σ’ αυτό;, του Κωστή Α. Μακρή
10603396_700343660041655_3065533276348979639_n.jpg
Το αφόρητο Εγώ!
Ευκλείδης Τσακαλώτος, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.