Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Σούνιο: δεν θέλουν το hotspot και βάζουν φωτιά, της Δάφνης Βαλέντε

Spread the love

* Η Δάφνη Βαλέντε είναι σχεδιάστρια μόδας διεθνούς κύρους, πρώην πρόεδρος των Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας 

Μήνυμα της Δάφνης Βαλέντε μετά τις απειλές για εξώδικα

Κάτοικος Σουνίου η διεθνής, σύγχρονη και μοναδική εκπρόσωπος των μοτίβων της αρχαιο-ελληνικής μόδας  Δάφνη Βαλέντε, επισημαίνει την κατάσταση που βιώνει στην περιοχή της ζητώντας την αναδημοσίευση του κειμένου της ώστε να επιληφθούν οι αρμόδιοι προκειμένου να μην επαναληφθεί  η τραγωδία στο Μάτι: 

Πριν από δύο εβδομάδες, ανάρτησα αυτή τη φωτό μιας πυρκαγιάς σε Hotspot κοντά στο σπίτι μας στο Σούνιο. Η φωτιά ευτυχώς τέθηκε υπό έλεγχο άμεσα και όλοι είπαμε πόσο τυχεροί φανήκαμε που δεν φυσούσε γιατί θα είχαμε κινδυνεύσει να καούμε. Η φωτιά αυτή είχε ξεκινήσει από ένα ξύλινο σπίτι γεμάτο στρώματα μέσα στον καταυλισμό και πιστέψαμε ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Σήμερα όμως μάθαμε με φρίκη ότι χθες το βράδυ αυτή η φωτιά μπήκε στο ίδιο ακριβώς σημείο από τους μετανάστες, σαν μέσο αντίδρασ,ης ζητώντας την απομάκρυνση τους από το συγκεκριμένο Hotspot! 

Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε την επικινδυνότητα της κατάστασης! Είναι σαν κάποιος να παίζει με σπίρτα μέσα σε μπαρουταποθήκη! Αν την επόμενη φορά που θα βάλουν φωτιά για αντίδραση, δεν φτάσει έγκαιρα η πυροσβεστική, θα καούν οι ίδιοι και τα παιδιά τους, θα καούμε εμείς και τα σπίτια μας και το πλέον σημαντικό είναι ότι θα καεί ο εθνικός δρυμός του Σουνίου! Όσοι αγαπάτε τα δάση της πατρίδας μας και αντιλαμβάνεστε την αγωνία όλων των κατοίκων, σας παρακαλώ να αναδημοσιεύσετε αυτό το κείμενο. Πρέπει να το διαβάσουν όσο πιο πολλά μάτια γίνεται μήπως και φτάσει στους κυβερνητικούς παράγοντες, που απ’ ό,τι φαίνεται βρίσκονται σε διακοπές, γιατί δεν έχουμε δει αντιδράσεις στα e-mail που στείλαμε. 

Πρέπει άμεσα αυτοί που χρησιμοποιούν τη φωτιά σαν τρόπο αντίδρασης, να απομακρυνθούν από το δάσος, πριν ξαναζήσουμε μια νέα τραγωδία σαν το Μάτι. 

Σας παρακαλώ πολύ είναι στο χέρι σας να μας βοηθήσετε!

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. The article expresses the view of its author. iporta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ένα Σύστημα χωρίς Εγχειρίδιο Χρήσης, του Ηλία Καραβόλια
Δήμος Πεντέλης: Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων Επιδόματος Στέγασης-Αναλυτικός πίνακας   
Ω, Θεέ μου, της Ματίνας Ράπτη-Μιλήλη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.