Πόρτα στην Πολιτική Χωρίς κατηγορία

Ο δεισιδαίμων υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

• Το ότι ο κ.Μαυραγάνης δεν εμπιστεύεται το εμβόλιο είναι δικαίωμα του. Υπάρχουν πολλοί που ανησυχούν για τη «βιασύνη». Ποια βιασύνη όμως όταν η ανθρωπότητα κινδυνεύει να μετατραπεί σε απέραντο νεκροταφείο, με τραγικούς θανάτους , τις λεπτομέρειες των οποίων δεν θέλουμε ούτε να ακούμε από τη φρίκη που προκαλούν.Έστω. Το να κυκλοφορεί ωστόσο τη βαθιά δεισιδαιμονία του είναι γελοίο. Κι αν την πιστεύει ο ίδιος. Γιατί ηγείται κινήματος υπό το τίτλο «Ενώνω»για να συνασπίσει την παράδοση των ψεκασμένων. Που ξέρει κανείς πως ξημερώνει. Ίσως ξανά συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ. Υφυπουργός του ήταν. Επιλογή του Τσίπρα. Όταν μου λένε γιατί είμαι έντονος με τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι τέτοια θυμάμαι. Τον κύριο αυτό μια άλλη κυρία που την έβαλαν στον ΕΦΕΤ και μας έλεγε για τα κουνούπια drones, τους ψεκασμούς και βέβαια τον Καμένο. Ποιον; τον Καμένο από τα σπλάχνα της πιο βαθιάς και τρελαμένης Ακροδεξιάς που ήταν «έντιμος και αντιμνημονιακός». Που πέραν της πολιτικής σύμπλευσης είχαν γίνει κολλητάρια. Φιλαράκια. Ο Πάπας, ο Τσίπρας και ο Πάνος. Τι κοινό είχαν. Αστο. Θου κύριε φυλακή τω στόματι μου. Αστο για τον ιστορικό του μέλλοντος. Τι να πρωτοκάνει ο ιστορικός του μέλλοντος.

• Έτσι ο υφυπουργός έχει πλήρη «αριστερή»νομιμοποίηση να γνωμοδοτεί για το rna. Να μας λέει ότι θα μας φυτέψουν νανοσφαιρίδα για να ελέγχουν τους λαούς. Ότι θα γίνει μέσω παγκόσμιας συνωμοσίας των πλουσίων κρατών και των τραπεζών γενετική μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους. Θα περάσουμε στον μετά άνθρωπο, ένα κράμα ανθρώπου και ιού. Θα γίνουμε ζόμπι COVID. Όλοι είμαστε θύματα κι αυτός είναι ο κάτοχος του μεγάλου μυστικού.

• Ο αμοραλισμός και ο τυχοδιωκτισμός μπορεί κατα το Μακιαβέλι να οφείλουν σε τρέχοντα χρόνο. Έρχεται όμως μια στιγμή που τον πληρώνεις ακριβά. Όχι με την απώλεια της εξουσίας. Αυτό έρχεται και παρέρχεται. Με την απώλεια της σοβαρότητας. Με την απώλεια της εμπιστοσύνης. Με την ακύρωση αυτού που υποτίθεται ότι εκπροσωπείς.

• Το εμβόλιο εγκρίθηκε η εγκρίνεται για emergency use. Για τον απλό λόγο ότι ζούμε emergency conditions. Οι επιστήμονες έχουν λόγο πεντακάθαρο. Αυτό που μας λένε είναι ότι ξέρουν πως για ένα τρίμηνο δεν παρατηρήθηκαν θάνατοι και σοβαρές παρενέργειες σε κάποιες δεκάδες χιλιάδες εθελοντές. Πως η αποτελεσματικότητα τεκμηριώνεται στο 95%. Το αν θα υπάρξουν μακροπρόθεσμα δυσμενείς επιπτώσεις και ποιες δεν το ξέρουν αλλά μπορούν να εικάζουν πιθανολογικά ότι μάλλον αυτό δεν θα συμβεί. Αν περιμένουμε να το μάθουμε θα’χει πεθάνει ο μισός πληθυσμός. Και η ασπιρίνη μια στο εκατομμύριο κάνει θανατηφόρο αιμόλυση.

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδικό καρκίνο.

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
ο “Κηπουρός” του ΠΑΣΟΚ, του Νικήτα Οικονόμου
Θεσμικές αφελείς ερωτήσεις;, του Δρ Γιάννη Πανούση
Ο Σουλτάνος, ο Κωλοτούμπας και οι Ικέτες!, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.