Το σχόλιο της ημέρας

Ο βούρκος και το Crown, του Πάνου Μπιτσαξή

Spread the love

•Τώρα έγινε βούρκος, Νάσο. Αν επικρατουσατε θα’ταν νερό κρύσταλλο, όπως ήταν και επι Τσίπρα. Είμαι περίεργος που θα βρείτε λεφτά για να νοικιάσετε γραφεία. Ισως με ευγενική χορηγία ενός από τα διαμερίσματα Παπαδημουλη αν έχει μείνει κανένα ξενοίκιαστο. Ισως με χορηγίες των μεγαλοκαταθετών , που θέλουν μια ακραιφνή, ανόθευτη, επαναστατική αριστερά. Του Σταθάκη, του Τσακαλώτου και αλλων τινων υποστηρικτών της επανάστασης , που πολεμούν τον καπιταλισμό εκ των έσω. Αποτελεσματικά. Με τα δικά του όπλα. Θα συμβάλει και ο λαός με τα κουπόνια του. Πάντα υπάρχουν λύσεις δεν ανησυχώ.

•Βλεπω το Crown.Έκτη σειρά.Την μακροημέρευσασα Ελισαβετ , σαν ταλαίπωρη θείτσα , με την λαμπερη και άτυχη Νταϊανα και τον επίσης άτυχο Ντοντι. Βλεπω και όλες τις συνιστώσες σας να λένε πως ο μοναδικός σκοπός είναι ο Μητσοτάκης. Όχι τι θα γίνει με τη χώρα. Ο Μητσοτάκης…ο Μητσοτάκης…ο Μητσοτάκης. Για μια αδιευκρίνιστου περιεχομένου προοδευτική αριστερή Ελλάδα.

•Λοιπον. Έχετε κάνει ότι μπορείτε για να έχει ο Μητσοτάκης μια θητεία ανάλογη της Ελισσαβετ. Μέχρι να γίνει 100.Μπράβο Φαίδων. Η πατρις ευγνωμονεί. Εξασφαλίσατε στη χώρα σταθερότητα και ευημερία. Για όλους; Ε όχι και για όλους μην είμαστε και πλεονέκτες.

•Το Πασοκ; ίσως κάποτε.Όπως όμως φαίνεται από μόνο του δεν μπορεί. Προσώρας.

•Σας περιμένει ανυπόμονα για ένα νέο σχεδιο η Βουρκωτή στην Άνδρο και το κοσμικό πλέον λόγω τουριστικής επέλασης Βουρκάρι στη Τζιά. Αυτοί οι τόποι δικαιωματικά πρέπει να πρωτοστατήσουν στη νέα αφετηρία Νάσο.

SHARE
RELATED POSTS
Happy-Easter-Bunny_1.jpg
16-4-2017: Σχολιασμοί επί θύραις [iPorta.gr]
20525703_1988108224804640_5848327153125532740_n.jpg
Στήθος και Μύθος, του Μάνου Στεφανίδη
Esprit de Corps, επίδομα, ομερτά κ.λπ., του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.